Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

ozicani

ozicani

Üye
önce hafıza kartına sonra telefona format atarsan düzelir büyük ihtimal. Bende bu sorunlar yok. Formatla müzikçalar ve uygulama sorunların düzelir büyük olasılıkla.

teşekkür ederim. cfwyi attıktan sonra formatlamıştım ama tekrar formatlayınca düzeldi. Şuan için herhangi bi sorun yok gibi. bi iki uygulama yüklerken dahili bileşen dedi sadece. ama çok memnunum şuanlık.

Hava durumunu ve şu twitter uygulamasını nasıl yüklediğin hakkında bi bilgi veririsen çok mutlu olurum :)

Eline koluna sağlık tekrardan

j0q3r

Üye
Cfw çok güzel kardeşim eline sağlık da bunun RM-588 olanını yapabilir misin?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim. cfwyi attıktan sonra formatlamıştım ama tekrar formatlayınca düzeldi. Şuan için herhangi bi sorun yok gibi. bi iki uygulama yüklerken dahili bileşen dedi sadece. ama çok memnunum şuanlık.

Hava durumunu ve şu twitter uygulamasını nasıl yüklediğin hakkında bi bilgi veririsen çok mutlu olurum :)

Eline koluna sağlık tekrardan

dahili bilesen hatasi almissan cfwde vardir o programlar. hangi programlarda dahili bilesen hatasini aldi? tweeter programi tweets60 pro forumda mevcut ama tavsiyem gravityi kullan :D

----------Eklendi @ 15:00:42 ---------- Yazıldı @ 14:59:58 ----------

Cfw çok güzel kardeşim eline sağlık da bunun RM-588 olanını yapabilir misin?

onun icinde bi calisma yaparim

----------Eklendi @ 15:01:41 ---------- Yazıldı @ 15:00:42 ----------

hava durumu da spb weather o da forumda mevcut

rqm2009

Üye
temayı gönderebilecek olan var mı... eline sağlık bu arada..

aliceinwonderlandwtf

Üye
.

Son düzenleme:

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Hacı "nokia için facebook" uygulamasını yüklerken hata veriyor ovi store'da ? dışardan da yükleyemedim ?
flashladıktan sonra telefona ve hafıza kartına format at daha sonra telefonu kapat aç düzelir.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
güzel çalışma. emeğine sağlık.

fatsaligenc

fatsaligenc

Üye
İlk defa cfw yükledim. Sağol emeğine sağlık güzel görünüyor.
Bütün mesajları okudum bu başlık altında.
Ses çok değişmiş orjinaldeki kristal ses değişmiş çatallaşmış .
Sonra ram değerini az buldum 35mb. ama kasılma falan görmedim.
şebekeye baktım sıkıntı yok bütün modlarda çalışıyor.
tarayıcıya baktım youtube video izledim zorladım ama problem görmedim çalışıyor.
Sonuç olarak şimdilik çok iyi kullandıkça paylaşacağım...

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
telefonunu flashdan sonra birkereye mahsus kapatıp açarsan gerçek ram değerini görürsün. Flashdan hemen sonra 35mb olması normal bi kapat aç öyle bak birde :)

fatsaligenc

fatsaligenc

Üye
Evet çok önemli değil ama bilinsin diye yazıyorum tarayıcının seçenek penceresini açmak için sağ alttaki simgeye çok defa basmak gerekiyor.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıdan kaynaklı ona yapabileceğim bişey yok nokianın yazılım mühendislerine mesaj atmak lazım o konuyu :D

fatsaligenc

fatsaligenc

Üye
evet gerçekten ram düzeldi 50 üstüne çıktı. Gayet güzel oldu. Tema efektleri falan baktım güzel. Sadece mağazayı yükleyemedim. Daha doğrusu yükledim ama açılacak gibi oluyor sonra açılmıyor. Bunun çözümü varsa paylaşır misin. belki yamalardan olabilir

----------Eklendi @ 23:10:53 ---------- Yazıldı @ 23:06:54 ----------

ayrıca tarayıcıdaki tus sorunu çözüldü simgenin biraz solundan basınca açılıyor. Bu arada amacım kötülemek değil yapıcı olmaya çalışıyorum. Modlamadan anlasam kendim editleyip yardımcı olmaya çalışırım. Yine Cfw için çok teşekkür ederim

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
mağazanın kurulum ve açılışında sorun yok normalde. Eğer hafıza kartına ve telefona format atmadıysan flashdan sonra böyle hatalar olabilir. Sana tavsiyem önce hafıza kartına ardından (yeşil kırmızı kamera ve güç tuşlarını kullanarak) telefona format at. Daha sonra genel ayarlarını yapıp telefonu kapatıp aç. Son olarak programlarını yükle. Bu işlemleri tüm cfwlerde yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü eski yazılım ve programlardan kalıntılar kalabiliyor ve fwde hata olmasa bile eski dosyalarla çakışmasından dolayı aksaklıklar olabiliyor.

fatsaligenc

fatsaligenc

Üye
mağazanın kurulum ve açılışında sorun yok normalde. Eğer hafıza kartına ve telefona format atmadıysan flashdan sonra böyle hatalar olabilir. Sana tavsiyem önce hafıza kartına ardından (yeşil kırmızı kamera ve güç tuşlarını kullanarak) telefona format at. Daha sonra genel ayarlarını yapıp telefonu kapatıp aç. Son olarak programlarını yükle. Bu işlemleri tüm cfwlerde yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü eski yazılım ve programlardan kalıntılar kalabiliyor ve fwde hata olmasa bile eski dosyalarla çakışmasından dolayı aksaklıklar olabiliyor.

tamamdır o arızanın kaynağı e2z yamasıymış kapattım mağaza çalıştı şu anda sıfır problem diyebilirim. :)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
Güzel FW Biraz Editledim Kullanıyorum Ellerine SAglık

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
düzenleme olarak neler yaptın merak ettim ileriki çalışmalar için fikir verebilir :D

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş bunu 5230 içinde yapsana

afikcimbom

afikcimbom

Üye
...

Carino

Üye
Süppper olmuş eline sağlık...

SLH.55