Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)
Belle Mod 5800 v60(26.01.12)
  • C6V40 mimarisi üzerine (V41 son web browser eklidir) kurulmuştur.
  • İnternette N97 kimliği kazandırılmıştır.
  • Sahte overclock ile işlemci hızı 602 mhz e çıkarılmıştır.
  • C5 tuş kilidi eklenmiştir ve dokunmatik hassasiyeti arttırılmıştır.
  • Furkan'ın performans modları uygulanmıştır
  • anna ikon paketi uygulanmıştır (Kabuk tema ile 3. parti yazılımlar anna ikonlu kurulu)
  • Sensöre bağlı qwerty klavye (mini qwerty kaldırıldı)
  • Mesaj klavyesinde "Mesaj: " yazısı kaldırıldı.
  • Galeri modu ile galeride Images (Görüntüler) ve Videos (Video) klasörleri dışındaki resim ve videolar galeride görünmez.
  • Gps modu ile kısa sürede uydulara bağlanma
  • Müzikler orjinal Sounds klasöründen okunu
  • Mediabara BtSwitch ekli
  • Qt ve Nokia mağaza sorunsuzca kurulur..... ve aklıma gelmeyen birçok mod :D
  • Son olarak şunu diyebilirimki hiç bir hata ve aksaklık bulunmamaktadır, oldukça stabildir....
​
Kaldırılan Uygulamalar:
Drawing
File Browser
Quick Office
Adobe Reader
Welcome
MyNokia
Hakkında
Ses Komutları
Mesaj Okuyucu
Etkin Notlar
Ovi Mağaza (web browserdan veya yzlm güncellemelerinden kurabilirsiniz)
Ovi Müzik
Ovi Senkronizasyon
Ovi Rehber
Chat
Yardım

Eklenen Uygulamalar:
*AutoInstaller
*RomPatcher
*Zip
*BTSwitch(Bluetooth ismi ile)(Mediabarda)
*YouTube (Video&Tv menüde) (Menüde ikonu kaldırılmıştır)
*MusicStopper (Müzik menüde) (Menüde ikonu kaldırılmıştır)
*AccelSwitch "Sensörler"
*MemCheck "Hafıza"
*Brighlite "Aydınlatma"
*Keylock
*Ekran yakala
*TimerPro "Kronometre"
*Facebook

Ekran Görüntüleri:

Şifre dosya içerisinde sağ tarafta açıklamalar kısmında yazıyor

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson, Headbang95, afikcimbom ve 10 diğerleri

uribaju

uribaju

Üye
guzel

ousta

ousta

Üye
bunu v60 için kurabilirmiyiz

estami

Üye
Şu güzel CFW'yi direkt v60 üzerine yapabilirmisin birde sürüklemeli tuş kilidi ekleyerek lütfen (Rofs'un adını değiştir vs deme lütfen direkt v60'a çıkartsan memnun oluruz) görsellik muhteşem görünüyor.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
V60 için çıkabilir. Sürüklemeli tuş kilidi ekleyip upload edecek zamanım yok 2 haftalık vizeler başlıyor. Vizelerden sonra yapabilirim belki

----------Eklendi @ 13:13:49 ---------- Yazıldı @ 11:57:22 ----------

V60 için link eklendi

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

estami

Üye
Teşekkürler bu link orjinal v60 üzerinemi modifiye edilip eklendi?

Yoksa rofs isim değişikliği yapıp v60 olarakmı uyarlandı?

Orjinal v60 üzerine olansa hemen deniyorum.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal v60 üzerinedir sorunsuzca yüklenir.

max123321

Üye
ben yükledimde bunu nasıl kurucaz resimli anlatırmısın ya karışık gibi :))

agun35

Üye
Eline sağlık güzel olmuş cfw buna ses komutlarını eklemek istiyorum paylaşabilirmisiniz.

agun35

Üye
Kardeş neresi v60 bunun ya telefon 101 oldu hayret bişey ya birsürüde uğraştım indirdim yükledim vs sonra baktım ki 101

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
v60 dosyaları ile yüklediysen telefonun v60 dır. Sen orda 101 yazmasına bakma çünkü orda yazılanları başta 101 için düzenleyip 101 yazmıştım. 007 ye yüklersende yine 101 yazacaktır. Sen v60 için olanı yüklemişsen telin artık v60 dır.

halilaykol

Üye
arkadaş hersey guzel ellerıne saglık ama bı sorun olustu yukedıkten sonra bluetooth acılmıyo işlem gerçekleştirilemiyor diye bı hata verıyor neden acaba yardımcı olabılırmısın.??

özür dilerim sıkıntı benden kaynaklanmıs fw yukledıkten sonra format atmamısım teşekkürler gerçekten cok gzel emeğine sağlık...

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
fwi yükledikten sonra format atılması hem performans hemde özelliklerin oturması için önemli. Güle güle kullanın

agun35

Üye
v60 dosyaları ile yüklediysen telefonun v60 dır. Sen orda 101 yazmasına bakma çünkü orda yazılanları başta 101 için düzenleyip 101 yazmıştım. 007 ye yüklersende yine 101 yazacaktır. Sen v60 için olanı yüklemişsen telin artık v60 dır.
Arkadaşım telefonun v60 tı zaten ve v60 dosyalarıyla flashladım cfw aslında hoşuma gitti ama dediğim gibi 101 den özellikle kaçındım ve bugüne kadar hiç yüklemedim yukarıda bi arkadaşta özellikle sormuş v.60 üzerine mi kurulu yoksa yazıları değiştirilip yüklenebilir hale getirilmiş diye v60 üzerine kurulu cevabını gördükten sonra bende kurdum neyse kolay gelsin.

----------Eklendi @ 13:59:27 ---------- Yazıldı @ 13:56:37 ----------

Ha birde 101 yazdığına bakma demişsin ama orda 101 yazması önemli değil ama güncelleme istemesi hertürlü sorun oluyo tabi.

omer9035

Üye
arkadasım söylediğin gibi rofs un adını değiştirip yapılan birşey değil bu o kadar kolay bişi olsaydı keşke istersen sağlamasını yapalım al yazılımın core ve ve udasını başka bi yazılımın adını değiştir v60 yap bakalım yüklencekmi imkansız birşey v60 olayı biraz farklı su anda v60 var telinde 101 yazabilir o ayrı konu ama 101 yükleyemezsin burdan da anlarsın zaten

agun35

Üye
arkadasım söylediğin gibi rofs un adını değiştirip yapılan birşey değil bu o kadar kolay bişi olsaydı keşke istersen sağlamasını yapalım al yazılımın core ve ve udasını başka bi yazılımın adını değiştir v60 yap bakalım yüklencekmi imkansız birşey v60 olayı biraz farklı su anda v60 var telinde 101 yazabilir o ayrı konu ama 101 yükleyemezsin burdan da anlarsın zaten
Telefonumda v.60 varsa niye yazılım güncellemesi çıkıyo telefon güncellemesi çıktığı içinde başka güncellemeleri yükletmiyo bilgisayardan telefondan yaparsanda sorunlu oluyo vepsitesi süresi geçmiş sertifika gönderdi gibi şeyler çıkıyo cor udo dosyalarının orijinalde farklı yada modifiyelerde farklı olduğunu yada editlendiğini biliyorum zaten

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim websitesi süresi geçmiş sertifika gönderirir tabi saatini ayarladın mı? Öncelikle zaman ayarlarını ayarla ondan sonra tekrar gir bakalım öyle bişey diycekmi?

erkin2503

Üye
skıntısız yükledim ancak telefonu yan çevirdiğimde ekran dönmüyor sensör yüklerken bozulmamıştır değilmi

Üst Alt