Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

atknay

Üye
Arkadaşlar ben günlerdir uğraşamıyorum yapamıyorum indirdiğimiz dosyaların toplamı 100 mb ama zaten 5800'ın hafızası 80 mb nasıl yapcaz bu işi bana anlatabilirmisiniz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ROM'a yapılıyor ve ROM 256 MB :oke:

atknay

Üye
roma nasıl yapcam ben ne olur yardım et kardeş :/

---------- Eklendi @ 16:08:35 ---------- Yazıldı @ 16:00:59 ----------

roma nasıl yapcam ben ne olur yardım et kardeş :/

lolaman

lolaman

Üye
C5 de çalışırmı bu çok beğendim..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Saoll

baba devran

baba devran

Üye
kardeşim o angry birds nerden indirdin menüde görünne link vererimisin

HAM ZA

HAM ZA

Üye
çok sağol kardeşim kaç tane cfw kullandım r thunder yok bi silmemişsin yükleyemiyoruz
bu iyi olmuş :oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
Ya arkadaşlar ben burdan da anlamadım. Cfw dosyalarını C:'ye bir programlamı atıyoruz?. Eğer bir programla atılıyorsa bu program nedir? Benim sorun burda ne olur yardım edin...
dostum cfw c: ye değil z yani rom'a yüklenir.
bunun içinde phoenix veya jaf programı kullanımı bilmen gerekir. Yani verilen dosyaları öylece telefona atınca olmaz bu işler.
*bilgisayara jafı kuruyorsun vs vs bu adımları o verdiğim linkteki konudan bak rm356 klasörü oluşturup oraya atacaksın o dediğin 100mb olan dosyaları devamına o konudan devam edebilirsin.

Atacan-

Atacan-

Üye

dostum cfw c: ye değil z yani rom'a yüklenir.
bunun içinde phoenix veya jaf programı kullanımı bilmen gerekir. Yani verilen dosyaları öylece telefona atınca olmaz bu işler.
*bilgisayara jafı kuruyorsun vs vs bu adımları o verdiğim linkteki konudan bak rm356 klasörü oluşturup oraya atacaksın o dediğin 100mb olan dosyaları devamına o konudan devam edebilirsin.
Teşekürler Bunun sis uzantılısı yokmu direk atsak telefona :D

atknay

Üye
tamam şimdi anladım çok sağolun :)

atknay

Üye
son birşey daha sorucam; Sırasıyla C./
Program Files/Common Files/ Nokia/DataPackage/
Products ve en sonda da
kendi RM kodumuza
göre hazırladığımız klasörleri bilgisayara mı, yoksa telefona mı oluşturuyoruz? Yardım ederseniz sevinirim :)

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
kardeşim bişey soracam bu kabuk temayı nasıl sis haline getiririz?? ya da bu temayı nasıl bulurum ben

Xanymore

Xanymore

Üye
Resimler ölmüş :D

zqencixx

Üye
linki aciyorum media fire cikiyor ne yapacam

Üst Alt