hitafnalsa
Üye
hayır içerisinde sadece ekran görüntülerindeki tema mevcut.
Bu arada uygulamaları isteyen arkadaşlar bu konuya uygulamaları ekledim
Bu arada uygulamaları isteyen arkadaşlar bu konuya uygulamaları ekledim

Nokia dan farklı qt store mevcut(Fazla içerik yok ama mağaza mağazadırGüzel bir modifiyeli Rom'a benziyor, bende flaşlayıp deneyim.. Epeydir orjinal kullanıyordum biraz değişiklik zamanı.. Bu konulardan epeyce uzak kalan birisi olacak bir kaç sorum olacak;
Nokia mağazadan farklı bir mağaza dahamı var? qt li uygulamalarmı ona benzer bir şeyler okudum konuda o ne demek oluyor?
AutoInstaller
RomPatcher bu uygulamalar ne işe yarıyor tam olarak?
WhatsApp kullanmayı düşünüyorum ama program tam manasıyla kapanmıyor ve devamlı internete bağlı kalarak bataryanın çabuk bitmesine sebep oluyordu. KillMe uygulamasını nerden bulabilirim![]()
) Talking hamster, molome gibi uygulamaların çalışması için qt yüklenmesi lazım.Autoinstaller ile E/Thinkchange (C/E) Klasörlerine attığın programları teker teker kurmana gerek kalmadan toplu olarak kurabilirsin.Rompatcher sistem ile ilgili birkaç izin değişikliği yapabilirsin.Kill me forumda vardır.
cfwde sorun yok ama belki flashlama sırasında sorun olmuştur. İlk önce hafıza kartına ve telefona format at düzelmezse tekrar flashla. Firmwarede sorun yok bi aksilik olmuştur. Müzikleri sounds(Ses dosyaları) klasöründen okuyor.