Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
hayır içerisinde sadece ekran görüntülerindeki tema mevcut.

Bu arada uygulamaları isteyen arkadaşlar bu konuya uygulamaları ekledim

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş deneyim neticeyi bildiririm önceki versiyon güzeldi deniyelim:)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
önceki versiyonu isteyen @ aklsm posta kutun dolu indir.

firozat

Üye
Güzel bir modifiyeli Rom'a benziyor, bende flaşlayıp deneyim.. Epeydir orjinal kullanıyordum biraz değişiklik zamanı.. Bu konulardan epeyce uzak kalan birisi olacak bir kaç sorum olacak;
Nokia mağazadan farklı bir mağaza dahamı var? qt li uygulamalarmı ona benzer bir şeyler okudum konuda o ne demek oluyor?
AutoInstaller
RomPatcher
bu uygulamalar ne işe yarıyor tam olarak?
WhatsApp kullanmayı düşünüyorum ama program tam manasıyla kapanmıyor ve devamlı internete bağlı kalarak bataryanın çabuk bitmesine sebep oluyordu. KillMe uygulamasını nerden bulabilirim:hmmm

aklsm

aklsm

Üye
Çok Teşekkür Ederim fatih kardeşim saolasın :D

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir modifiyeli Rom'a benziyor, bende flaşlayıp deneyim.. Epeydir orjinal kullanıyordum biraz değişiklik zamanı.. Bu konulardan epeyce uzak kalan birisi olacak bir kaç sorum olacak;
Nokia mağazadan farklı bir mağaza dahamı var? qt li uygulamalarmı ona benzer bir şeyler okudum konuda o ne demek oluyor?
AutoInstaller
RomPatcher
bu uygulamalar ne işe yarıyor tam olarak?
WhatsApp kullanmayı düşünüyorum ama program tam manasıyla kapanmıyor ve devamlı internete bağlı kalarak bataryanın çabuk bitmesine sebep oluyordu. KillMe uygulamasını nerden bulabilirim:hmmm
Nokia dan farklı qt store mevcut(Fazla içerik yok ama mağaza mağazadır :D) Talking hamster, molome gibi uygulamaların çalışması için qt yüklenmesi lazım.Autoinstaller ile E/Thinkchange (C/E) Klasörlerine attığın programları teker teker kurmana gerek kalmadan toplu olarak kurabilirsin.Rompatcher sistem ile ilgili birkaç izin değişikliği yapabilirsin.Kill me forumda vardır.

firozat

Üye
Verdiğiniz linkten 3 adet dosya çıkıyor ama programda Use INI yazan yere tıklayım RM-356 dosyasını seçince 4 adet dosyaya ihtiyaç duyuyor. Programdaki MCI ışığı yeşil yanmıyor yani. Eksik dosyayı nasıl temin ediyoruz ne yapmam gerekiyor?

firozat

Üye
Cevaplar için teşekkürler bende başka bir konudan bir flaş dosyası indirip, yeşil ışığa tıklayıp, elle seçim yaparak yükledim az önce, çok hoşuma gitti.. Cihaza tavsiye edeceğiniz programlar temalar varmı? qt store nerden yükleyebilirim? molome uygulamasıda nedir acaba :D

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Buraya kullandığım tüm programları ekledim istediklerini yükle :D

fbugur4235

Üye
Arkadaslar bende omega v4.6 yüklü yazılım sürümü v52.0.101 kurulu bu cfw yi sorunsuz yükleyebilirmiyim

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuzca yükleyebilirsin ama v60 olur telefonun tekrar 101 e dönemezsin

PuGatorY

PuGatorY

Üye
3 gündür kullanıyorum bi sorun yok teşekkürler

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
soruna rastlarsanız bildirin yapabildiklerimi düzeltmeye çalışırım:oke:

PuGatorY

PuGatorY

Üye
Tamam bi sorum olacak müzik mağazası yenilenmiyor yoksa ben mi beceremedim

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmadığım için bilgim yok.Müzik mağazası için de yapabileceğim bişey yok

covar

covar

Üye
güzel calışma helal olsun yapana

Carino

Üye
Merhabalar hitafnalsa;
Öncelikle böyle güzel bir cfw'yi yaptığınız için teşekkür ederim. Benim 2 sorunum var. Birincisi; ev ekranında yapmış oldugum değişiklikler, telefonu kapatıp açtıktan sonra tekrar eski haline yani ilk kurdugum hale dönüyor, bu sorunu çözemedim, ikincisi ise; müziklerimi müzik player'de göremiyorum... Ayrıca bu benim kurdugum ilk cfw değil, yani format işlerini harfiyen yerine getirdim. Bunun dışında cfw gerçekten süperrr... cevabınızı bekliyorum...

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
cfwde sorun yok ama belki flashlama sırasında sorun olmuştur. İlk önce hafıza kartına ve telefona format at düzelmezse tekrar flashla. Firmwarede sorun yok bi aksilik olmuştur. Müzikleri sounds(Ses dosyaları) klasöründen okuyor.

Carino

Üye
cfwde sorun yok ama belki flashlama sırasında sorun olmuştur. İlk önce hafıza kartına ve telefona format at düzelmezse tekrar flashla. Firmwarede sorun yok bi aksilik olmuştur. Müzikleri sounds(Ses dosyaları) klasöründen okuyor.

Teşekkür ederim, ben tekrar bi deneyeyim olmazsa yine yardım talep ederiz :)

Üst Alt