Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce bb5 sekmesine gel. telefon modunu offline yap. Crt308 deki tiki kaldır. El ile flash, fabrika ayarı, kapalı usb, normal mod seçeneklerini işaretle. Mcu ya c0r, Ppm e V05, Ape ye uda.fpsx dosyalarını seç. Daha sonra flash a tıkla telefonun açma tuşuna bas bırak. Eğer böyle yapıyorsan ve yine aynı oluyorsa yapabileceğim bişey yok.

aosman61

aosman61

Üye
5800'ın hayranıyım ama nedense ideos x5 aldım :D

ottomanj

Üye
Son bir ricam daha olacak acaba benim indirdiğim dosyalardamı hata var diye düşünüyorum. Acaba bana gereken rm-356 ve jaf dosyalarının linklerini tek tek verebilirmisin? Çünkü bendeki rm 356 dosyasındaki ppm ye attığım dosyanın uzantısı v02 diye bitiyor. Muhtemelen sorun ondan değildir ama içim rahat etmiyor. Şimdiden teşekkürler.

cherryshrimp

Üye
Cfw için teşekkürler önceki sürümünden beri kullanıyorum.En beğendiğim cfw diyebilirim. Ancak önceki sürümdede bu sürümdede bazen bir şey yüklemeye çalıştığım zaman yada internette gezerken Z sürücüsü dolu.Önce Z sürücüsünden veri silin gibi bir hata veriyor. Birde nokia update deki navigasyon gibi bazı güncellemeler yüklenmiyor.Bunlarla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Son bir ricam daha olacak acaba benim indirdiğim dosyalardamı hata var diye düşünüyorum. Acaba bana gereken rm-356 ve jaf dosyalarının linklerini tek tek verebilirmisin? Çünkü bendeki rm 356 dosyasındaki ppm ye attığım dosyanın uzantısı v02 diye bitiyor. Muhtemelen sorun ondan değildir ama içim rahat etmiyor. Şimdiden teşekkürler.
Benim upload ettiğim dosyalarda sorun yok sen yanlış dosyalarla flashlıyorsun Rofs dosyam v05 flashladığın dosyaları kontrol et. İstersen tekrar link vereyim
Cfw için teşekkürler önceki sürümünden beri kullanıyorum.En beğendiğim cfw diyebilirim. Ancak önceki sürümdede bu sürümdede bazen bir şey yüklemeye çalıştığım zaman yada internette gezerken Z sürücüsü dolu.Önce Z sürücüsünden veri silin gibi bir hata veriyor. Birde nokia update deki navigasyon gibi bazı güncellemeler yüklenmiyor.Bunlarla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Rom patcherdan Show ram and rom yamasını inaktif edersen sorun kalkar.Show ram and rom yaması aktif olduğunda o hatayı vermesi normal tamamen patchdan kaynaklı :oke:

cherryshrimp

Üye
Çok teşekkürler...

ottomanj

Üye
Benim upload ettiğim dosyalarda sorun yok sen yanlış dosyalarla flashlıyorsun Rofs dosyam v05 flashladığın dosyaları kontrol et. İstersen tekrar link vereyim

O tamam fakat ben şimdi iş yerindeyim ve bu pc ye programları almamışım. Flashı atacağım program sanırım jaf oluyor onu bulamıyorum. Acaba onun içinde bir link verebilirmisin?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
şimdi veremem malesef mobildeym yolculuk var. Pc yok yanımda. Modifikasyon araçları kısmında olması lazım jaf.

ottomanj

Üye
şimdi veremem malesef mobildeym yolculuk var. Pc yok yanımda. Modifikasyon araçları kısmında olması lazım jaf.
Şimdi buldum biryerden. Aynen dediğin gibi yaptım local mode yazdı bekledim. Sonra ekrandaki görüntü çizgi çizgi oldu sonrada kapadı ardından hemen açıldı. Ama sadece beyaz ekrandı, oda 3 4 saniye sonra karardı. Hala usb takılı ve jaf açık. şimdi tel i sökmeden açacağım bakalım yine aynı sorun olacakmı.

----------Eklendi @ 14:50:15 ---------- Yazıldı @ 14:40:17 ----------

Şimdi buldum biryerden. Aynen dediğin gibi yaptım local mode yazdı bekledim. Sonra ekrandaki görüntü çizgi çizgi oldu sonrada kapadı ardından hemen açıldı. Ama sadece beyaz ekrandı, oda 3 4 saniye sonra karardı. Hala usb takılı ve jaf açık. şimdi tel i sökmeden açacağım bakalım yine aynı sorun olacakmı.
Tekrar reset atıyor. Resetide şu şekilde oluyor. Eğer tuş kilidi açıksa yani ekran açıksa ekrandaki görüntü çizgiler haline dönüyor ve sonra kapanıp açılıyor. ve açıldığı zaman şu açılıştaki nokia sesi çıkmıyor. Servise vereceğim anlaşılan.
Hayır anlamadığım bunu yüklemeden problem yoktu şimdi nasıl oluyor.

dj_onur

dj_onur

Üye
Yanls yapyn brader bende çokerttm kackez uyumsz mod yuzunden normal atnca skntı yok tlfcya bosa para werme admları iyi takp et ;)

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
x6 v40 için de çıkması mümkün mü acaba ?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Sağ seçim tuşuna Rehber alındığı zaman Yazı yerine Belle simgesi çıksa daha güzel olacak :) Sağ tuşta menü tuşu yerine Rehber daha güzel oluyor bana göre :)

ottomanj

Üye
Yanls yapyn brader bende çokerttm kackez uyumsz mod yuzunden normal atnca skntı yok tlfcya bosa para werme admları iyi takp et ;)
birçok yerden taktik alıp denedim ama olmadı malesef.

dj_onur

dj_onur

Üye
Wın7 mi kullanyn?

ottomanj

Üye
Evet.

MrT-R4P

Üye
Sa dostum. Ellerine sağlık ben senin diğer anna olanı kurdum. Bu belle ile görüntü olarak pek fark göremedim. 4x3 menü dışında. Anna'ya göre düzeltilen hatalar var sa söylersen sevinirim. Kolay gelsin

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
ikisi de hatasızdır ve aynı performans modları uygulanmıştır. Bunun farkları: seçenekler geri vs. yazıları yerine simgeler ekledim, mediabara btswitch eklendi ve bir kaç ufak tefek değişiklik yaptım.

ozicani

ozicani

Üye
Kardeşim herşey için teşekkür ederim ama bisorunum var. Uygulama yüklerken dosya bozuk hatası veriyor. Her uygulamada olmasa da çoğunda var bu. Opera mobile dahi yükleyemez oldum. Neden bu hatayı alıyorum. 20 uygulamanın 10unu yüklemedi. Neden acaba?
Ayrıca müzik çalarda müziğin sesini açıp kısamıyorum. Ne sağdaki tuşlardan, ne de ekrandan. Bunu nasıl düzeltirim?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
önce hafıza kartına sonra telefona format atarsan düzelir büyük ihtimal. Bende bu sorunlar yok. Formatla müzikçalar ve uygulama sorunların düzelir büyük olasılıkla.

Üst Alt