bunu yukleyebilirsin ama versiyonun v60 olur. tekrar v52.0.007 ye donus yapamazsin.
saolasın kardeş yanlız ben ilk defa cfw yüklücem nasıl yapabilirim bi link gönderebilir misin resimli açıklayan ve ve gereken programların olduğu_?
eline sağlık çok güzel gözüküyor.
smart installer kurulumunda sorun çıkarmıyor nokia mağazadan veya qt storedan istediğiniz QT li uygulamaları, installerları yükleyebilirsinizbide senin kulandığın uygulamarı ekleyebilir misin ya. burdan güzel duruyo oyunlar ve uygulamalar
Edit: bi de nokia smart installer kurulumunda sorun yaşatıyo mu?
Flashladıktan sonra bir süre ekranda local mode yazıyor ve sonra kapanıyor. elle açıyorum sonra ayarlarını, geri yüklemesini yapmaya çalışıyorum ancak kapanıp açılıyor. açıldıktan sonra boşta bırakıyorum hiçbirşey yapmıyorum ama yine reset atıyor. şimdi hafıza kartına format atıp deneyeceğim.Birde yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatlamayı nasıl yapacağımı anlayamadım.reset atıyor derken yüklenip açıldıktan sonra reset atıyorsa ilk önce hafıza kartının sistem dosyalarını sil telefonu kapatıp yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatla.Telefon açıldıktan sonra 20-30 saniye bekle telefon kendine gelsin sonra kapatıp aç düzelir büyük ihtimal. Eğer yine ara ara reset atmaya devam ederse flashlarken sorun olmuş olabilir tekrar flashla.----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:57 ----------smart installer kurulumunda sorun çıkarmıyor nokia mağazadan veya qt storedan istediğiniz QT li uygulamaları, installerları yükleyebilirsiniz
Dostum sen ne yapıyonFlashladıktan sonra bir süre ekranda local mode yazıyor ve sonra kapanıyor. elle açıyorum sonra ayarlarını, geri yüklemesini yapmaya çalışıyorum ancak kapanıp açılıyor. açıldıktan sonra boşta bırakıyorum hiçbirşey yapmıyorum ama yine reset atıyor. şimdi hafıza kartına format atıp deneyeceğim.Birde yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatlamayı nasıl yapacağımı anlayamadım.
Flashı yarıda kesiyon Local mode yazdıktan sonra telefon kapanacak kendisi açılacak.Flash sırasında telefon birkaç defa kapanıp açılması lazım.Jafta done done done veya işlem bitmiştir yazısı gelene kadar jafı kapatma ve telefonla uğraşma
Herşey bittiğinde telefon kendisi zaten normal şekilde açılacak. Sabırlı ol
Telefon açıldıktan sonra saat vs ayarlamasını yaptıktan sonra telefon açıldığında 1 dak. kadar bekle.Daha sonra telefonu kapatıp aç sorunsuzca kullan
key:Sorun şurada local mode yazıyor telefon kapanıyor ancak açılmıyor. yaklaşık 1 saat jafıda kapatmadan bekledim ama olmadı. Birde jaf bittiğinde sonda yazması gerekler bende verdiğin ptint screen dan farklı oluyor.Dostum sen ne yapıyonFlashı yarıda kesiyon Local mode yazdıktan sonra telefon kapanacak kendisi açılacak.Flash sırasında telefon birkaç defa kapanıp açılması lazım.Jafta done done done veya işlem bitmiştir yazısı gelene kadar jafı kapatma ve telefonla uğraşma
Herşey bittiğinde telefon kendisi zaten normal şekilde açılacak. Sabırlı ol
Telefon açıldıktan sonra saat vs ayarlamasını yaptıktan sonra telefon açıldığında 1 dak. kadar bekle.Daha sonra telefonu kapatıp aç sorunsuzca kullan
: