Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

asd16

asd16

Üye
bende v52.0.007 var bunu yükleyebilir miyim olmazsa bu versiyona göre bunun linki varsa verebilir misin kardeş_?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
bunu yukleyebilirsin ama versiyonun v60 olur. tekrar v52.0.007 ye donus yapamazsin.

onurcna

onurcna

Üye
uygulama yukleyince duzen bozuluyor uygulamalarin logolarini nasil degistire biliriz

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yukleyince duzen bozuluyo derken neyin duzeni bozuluyo sorunu anlayamadim

asd16

asd16

Üye
bunu yukleyebilirsin ama versiyonun v60 olur. tekrar v52.0.007 ye donus yapamazsin.

saolasın kardeş yanlız ben ilk defa cfw yüklücem nasıl yapabilirim bi link gönderebilir misin resimli açıklayan ve ve gereken programların olduğu_?

karikaturizma

karikaturizma

Üye
eline sağlık çok güzel gözüküyor.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş yanlız ben ilk defa cfw yüklücem nasıl yapabilirim bi link gönderebilir misin resimli açıklayan ve ve gereken programların olduğu_?

www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/jaf-v1-98-65-programi-kurulumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html
dostum burdaki konuyu inceleyerek telefonuna kurulum yapabilirsin

----------Eklendi @ 21:58:31 ---------- Yazıldı @ 21:57:46 ----------

eline sağlık çok güzel gözüküyor.

iyi gunlerde kullanin

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Son güncelleme de gelmiştir :ehe:ehe

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ellerine sağlık kardeşim cok kaliteli olmuş suan hiçbir sorun yok süpersin :) emeğine sağlık

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim iyi günlerde kullan :)

elbistanbeyi

Üye
bide senin kulandığın uygulamarı ekleyebilir misin ya. burdan güzel duruyo oyunlar ve uygulamalar

Edit: bi de nokia smart installer kurulumunda sorun yaşatıyo mu?

Ali Emre Çirik

Üye
müzik playerda sorun var sounds'u görmüyor mp3 ve mesela benim sounds klasörümde 45 tane müzik dosyası varsa 65 tane müzik dosyası var diyor :S

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalarda sorun yok sen müzikleri kontrol et.

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
hafıza kartını bicimlendir müzikleri hafızaya atmadan tekrar telefonu biraz kullan cünkü hafıza kartı telefona uyum sağlaması icin sonra sounda sarkılarını at tekrardan,bendede aynı sorun vardı böyle düzelir :)

ottomanj

Üye
Ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ancak benim telefonum 3 5 dakikada bir reset atıyor. bunu çözemedim birtürlü. yardımlarını bekliyorum. teşekkürler.

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
reset atıyor derken yüklenip açıldıktan sonra reset atıyorsa ilk önce hafıza kartının sistem dosyalarını sil telefonu kapatıp yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatla.Telefon açıldıktan sonra 20-30 saniye bekle telefon kendine gelsin sonra kapatıp aç düzelir büyük ihtimal. Eğer yine ara ara reset atmaya devam ederse flashlarken sorun olmuş olabilir tekrar flashla.

----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:57 ----------

bide senin kulandığın uygulamarı ekleyebilir misin ya. burdan güzel duruyo oyunlar ve uygulamalar

Edit: bi de nokia smart installer kurulumunda sorun yaşatıyo mu?
smart installer kurulumunda sorun çıkarmıyor nokia mağazadan veya qt storedan istediğiniz QT li uygulamaları, installerları yükleyebilirsiniz

ottomanj

Üye
reset atıyor derken yüklenip açıldıktan sonra reset atıyorsa ilk önce hafıza kartının sistem dosyalarını sil telefonu kapatıp yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatla.Telefon açıldıktan sonra 20-30 saniye bekle telefon kendine gelsin sonra kapatıp aç düzelir büyük ihtimal. Eğer yine ara ara reset atmaya devam ederse flashlarken sorun olmuş olabilir tekrar flashla.----------Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:41:57 ----------smart installer kurulumunda sorun çıkarmıyor nokia mağazadan veya qt storedan istediğiniz QT li uygulamaları, installerları yükleyebilirsiniz
Flashladıktan sonra bir süre ekranda local mode yazıyor ve sonra kapanıyor. elle açıyorum sonra ayarlarını, geri yüklemesini yapmaya çalışıyorum ancak kapanıp açılıyor. açıldıktan sonra boşta bırakıyorum hiçbirşey yapmıyorum ama yine reset atıyor. şimdi hafıza kartına format atıp deneyeceğim.Birde yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatlamayı nasıl yapacağımı anlayamadım.

dj_onur

dj_onur

Üye
S.A beyler kullanan arkadaslar yorum yazablr mi hata vs war mı? Tlfndan bknca v60olarak mı görunyr?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Flashladıktan sonra bir süre ekranda local mode yazıyor ve sonra kapanıyor. elle açıyorum sonra ayarlarını, geri yüklemesini yapmaya çalışıyorum ancak kapanıp açılıyor. açıldıktan sonra boşta bırakıyorum hiçbirşey yapmıyorum ama yine reset atıyor. şimdi hafıza kartına format atıp deneyeceğim.Birde yeşil-kırmızı-kamera tuşu- açma tuşları ile formatlamayı nasıl yapacağımı anlayamadım.
Dostum sen ne yapıyon :D Flashı yarıda kesiyon Local mode yazdıktan sonra telefon kapanacak kendisi açılacak.Flash sırasında telefon birkaç defa kapanıp açılması lazım.Jafta done done done veya işlem bitmiştir yazısı gelene kadar jafı kapatma ve telefonla uğraşma :D Herşey bittiğinde telefon kendisi zaten normal şekilde açılacak. Sabırlı ol:D Telefon açıldıktan sonra saat vs ayarlamasını yaptıktan sonra telefon açıldığında 1 dak. kadar bekle.Daha sonra telefonu kapatıp aç sorunsuzca kullan :okey:

ottomanj

Üye
Dostum sen ne yapıyon :D Flashı yarıda kesiyon Local mode yazdıktan sonra telefon kapanacak kendisi açılacak.Flash sırasında telefon birkaç defa kapanıp açılması lazım.Jafta done done done veya işlem bitmiştir yazısı gelene kadar jafı kapatma ve telefonla uğraşma :D Herşey bittiğinde telefon kendisi zaten normal şekilde açılacak. Sabırlı ol:D Telefon açıldıktan sonra saat vs ayarlamasını yaptıktan sonra telefon açıldığında 1 dak. kadar bekle.Daha sonra telefonu kapatıp aç sorunsuzca kullan :o:
Sorun şurada local mode yazıyor telefon kapanıyor ancak açılmıyor. yaklaşık 1 saat jafıda kapatmadan bekledim ama olmadı. Birde jaf bittiğinde sonda yazması gerekler bende verdiğin ptint screen dan farklı oluyor.
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
Böyle yazıyor. bunu birçok türlü denedim. jaf ın versiyonunu farklı denedim, rm-356 dosyalarını farklı yerlerden indirip denedim. MCU PPM APE yi elle girerek denedim ancak sonuç hep aynı.

Üst Alt