Symbian^Belle for Nokia 5800 XpressMusic(06.12.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

PuGatorY

PuGatorY

Üye
valla hocam yazılımı sen yaptığın için bi yardım beklerdim ama neyse sorun değil bi şekilde hallederiz......

fbugur4235

Üye
Kardesim Ben bu cfw yukledım Sensör calısmıyor Bide ROMPatcher+ daki dosyalar ne işe yarıyor ?

asdaspas

Üye
nokia 5250 ye olur mu?

estami

Üye
Muhterem ellerine sağlık kaç gündür kullanıyorum görsellik ve hız harika ama tek bir eksik var;

Belki başkası için önemli değil ama benim için çok önemli "Arayanın ismini söyleme (Aylin) " uygulaması çalışmıyor eklemedin sanırım:

NFE ile atmayı denedim olmadı rica etsem "Ses komutları ve arayanın ismini söylemeyi (Aylin)" ekleyip güncelleme yaparmısın zahmet olmazsa?

headhunterrr

Üye
kardeşim ellerine sağlık bende kullanıyorum kaç gündür ama güvenlik kodu 12345 olmasına rağmen değiştiremiyorum kod hatası diyor ama mesela arama sayaçlarını falan sıfırlayabiliyorum 12345 girerek

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Muhterem ellerine sağlık kaç gündür kullanıyorum görsellik ve hız harika ama tek bir eksik var;

Belki başkası için önemli değil ama benim için çok önemli "Arayanın ismini söyleme (Aylin) " uygulaması çalışmıyor eklemedin sanırım:

NFE ile atmayı denedim olmadı rica etsem "Ses komutları ve arayanın ismini söylemeyi (Aylin)" ekleyip güncelleme yaparmısın zahmet olmazsa?
ses komutlarını ekleyecektim ama dosyaları bulamadım malesef. Bu son sürümdü daha güncelleme çıkarmayı düşünmüyorum.
kardeşim ellerine sağlık bende kullanıyorum kaç gündür ama güvenlik kodu 12345 olmasına rağmen değiştiremiyorum kod hatası diyor ama mesela arama sayaçlarını falan sıfırlayabiliyorum 12345 girerek
Evet o hatayı bir kereliğine bende almıştım formatlarsan düzelir sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum.

Headbang95

Üye
Wireless da sıkıntı var neden ki ?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
wi-fi de sıkıntı yok mesaj atacaktım sana ama mesaj kutun dolmuş.Büyük küçük harflere dikkat et

Headbang95

Üye
wi-fi de sıkıntı yok mesaj atacaktım sana ama mesaj kutun dolmuş.Büyük küçük harflere dikkat et
Var var :) normal bağlanırken sıkıntı yok. ama diyelim ki tarayıcıyı açtın, orda bağlantıyı sorucak. İnternet hedefindeki wireless ı görücek, onu seçiyorsun ama bağlanmıyor işte orda. Sadece orda sıkıntı var. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor, aynı yerden bağlanmayı denersen yine kitleniyor..

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
valla sıkıntıyı bilmiyorum öyle bir soruna rastlamadım. Peki wi-fi şifresini girdikten sonra internete bağlanabilir erişim noktası olarak kaydedildi diyormu?

Headbang95

Üye
ya bu işlere yabancı değilim, anlam veremediğim ya da yanlış yaptığım bi nokta yok :) Şöyle diyeyim, evet bağlantı kaydedildi. Mesela wireless adı "drummer" bu isim biliniyor. ayarlar menüsünden bağlantılardan wireless ı açıp bağlanırsam sıkıntı yok.. bağlanıyor. Ama wireless ı bağlamadan direk tarayıcıyı açarsam, orda bağlantıyı soran pencere geliyor bilirsin, o pencere de "drummer" ı görüyor. Seçiyorum ama sayfa açılmıyor. Daha sonra wireless ı kontrol ettiğimde şifre yanlış hatası veriyor. Oysa ki şifre doğru, ve bağlantı kayıtlı.. Böyle bir sorun :)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum arkadaşım şu ana kadar hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım.İstersen bi format atıp tekrar dene yapabileceğim bişey yok.Firmware de bi sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü ne bende ne de başkasında böyle böyle bi sorun yok. Kusura bakma.

Headbang95

Üye
Kendiliğinden düzeldi, fw de sorun yok eline sağlık :)

Carino

Üye
Teşekkür ederim, ben tekrar bi deneyeyim olmazsa yine yardım talep ederiz :)
Tekrar format atınca düzeldi ama ingilizce dil desteği ile kullanma istediğimizde ev ekranı kapatıp açınca yeniden bozluyor ve ingilzde dil ile kullanırken bazı dosyalar hala türkçe gözüküyor.(Mesela; ayarlar, uygulamalar gibi) ama sorun değil bu durum... eline sağlık gerçekten çok güzel.... çalışmalarında başarılar....

ugur7

ugur7

Üye
Hacı şuanda senin yazılımı kullanıyorum.Ramblowda açık kalan mesajlar,rehber sorunu vardı kendim modlar ses kodeği ekledi orjinal oyunu rtgr i ekledim browserda indirme devam ettirme yaması atıp paketledim.Şuanda süper oldu hiçbir hatası yok.Teşekkürler

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar format atınca düzeldi ama ingilizce dil desteği ile kullanma istediğimizde ev ekranı kapatıp açınca yeniden bozluyor ve ingilzde dil ile kullanırken bazı dosyalar hala türkçe gözüküyor.(Mesela; ayarlar, uygulamalar gibi) ama sorun değil bu durum... eline sağlık gerçekten çok güzel.... çalışmalarında başarılar....
İşaretleri sadece türkçe dil için hazırladığımdan dolayı ingilizce diline çevirdiğinizde bozulma olması normal.
Hacı şuanda senin yazılımı kullanıyorum.Ramblowda açık kalan mesajlar,rehber sorunu vardı kendim modlar ses kodeği ekledi orjinal oyunu rtgr i ekledim browserda indirme devam ettirme yaması atıp paketledim.Şuanda süper oldu hiçbir hatası yok.Teşekkürler
İyi günlerde kullanın.

babaraso

babaraso

Üye
içerisinde 3 tane dosya var narmal mi eğer öylesyle osları bulmuyor !!!!

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
neden 0.facebook çalışmıyor,mod felan varsa bir çözüm bulun ...

morhan23

Üye
arkadaşlar biraz hızlı cevap verebilirseniz sevinirim int. cafedeyimde. ben jaf prog. çalıştırdım klasörleri felan oluşturdum ama telefonun modelini (RM 356) seçtim ama ondan sonra bişey çıkmadı öyle kaldı ne yapmalıyım. teşekkürler

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
morhan c:/programfiles/nokia/phoneix)/product/RM 356 diye klasör ac bu dizinde at icine rardan cıkan dosyları jafla öyle aç dosyarı...

birde ben bir istekte bulunacaktım :) eğer ilerde tekrar fw yaparsan su ev ekranında rehber yazısı yerine simge yaparmısın Fatih? yada onu değistirebilecek bir program varsa atarmısın bana :) simdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: morhan23

Üst Alt