ses komutlarını ekleyecektim ama dosyaları bulamadım malesef. Bu son sürümdü daha güncelleme çıkarmayı düşünmüyorum.Muhterem ellerine sağlık kaç gündür kullanıyorum görsellik ve hız harika ama tek bir eksik var;
Belki başkası için önemli değil ama benim için çok önemli "Arayanın ismini söyleme (Aylin) " uygulaması çalışmıyor eklemedin sanırım:
NFE ile atmayı denedim olmadı rica etsem "Ses komutları ve arayanın ismini söylemeyi (Aylin)" ekleyip güncelleme yaparmısın zahmet olmazsa?
Evet o hatayı bir kereliğine bende almıştım formatlarsan düzelir sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum.kardeşim ellerine sağlık bende kullanıyorum kaç gündür ama güvenlik kodu 12345 olmasına rağmen değiştiremiyorum kod hatası diyor ama mesela arama sayaçlarını falan sıfırlayabiliyorum 12345 girerek
Var varwi-fi de sıkıntı yok mesaj atacaktım sana ama mesaj kutun dolmuş.Büyük küçük harflere dikkat et
normal bağlanırken sıkıntı yok. ama diyelim ki tarayıcıyı açtın, orda bağlantıyı sorucak. İnternet hedefindeki wireless ı görücek, onu seçiyorsun ama bağlanmıyor işte orda. Sadece orda sıkıntı var. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor, aynı yerden bağlanmayı denersen yine kitleniyor..
Şöyle diyeyim, evet bağlantı kaydedildi. Mesela wireless adı "drummer" bu isim biliniyor. ayarlar menüsünden bağlantılardan wireless ı açıp bağlanırsam sıkıntı yok.. bağlanıyor. Ama wireless ı bağlamadan direk tarayıcıyı açarsam, orda bağlantıyı soran pencere geliyor bilirsin, o pencere de "drummer" ı görüyor. Seçiyorum ama sayfa açılmıyor. Daha sonra wireless ı kontrol ettiğimde şifre yanlış hatası veriyor. Oysa ki şifre doğru, ve bağlantı kayıtlı.. Böyle bir sorun 
Tekrar format atınca düzeldi ama ingilizce dil desteği ile kullanma istediğimizde ev ekranı kapatıp açınca yeniden bozluyor ve ingilzde dil ile kullanırken bazı dosyalar hala türkçe gözüküyor.(Mesela; ayarlar, uygulamalar gibi) ama sorun değil bu durum... eline sağlık gerçekten çok güzel.... çalışmalarında başarılar....Teşekkür ederim, ben tekrar bi deneyeyim olmazsa yine yardım talep ederiz![]()
İşaretleri sadece türkçe dil için hazırladığımdan dolayı ingilizce diline çevirdiğinizde bozulma olması normal.Tekrar format atınca düzeldi ama ingilizce dil desteği ile kullanma istediğimizde ev ekranı kapatıp açınca yeniden bozluyor ve ingilzde dil ile kullanırken bazı dosyalar hala türkçe gözüküyor.(Mesela; ayarlar, uygulamalar gibi) ama sorun değil bu durum... eline sağlık gerçekten çok güzel.... çalışmalarında başarılar....
İyi günlerde kullanın.Hacı şuanda senin yazılımı kullanıyorum.Ramblowda açık kalan mesajlar,rehber sorunu vardı kendim modlar ses kodeği ekledi orjinal oyunu rtgr i ekledim browserda indirme devam ettirme yaması atıp paketledim.Şuanda süper oldu hiçbir hatası yok.Teşekkürler
eğer ilerde tekrar fw yaparsan su ev ekranında rehber yazısı yerine simge yaparmısın Fatih? yada onu değistirebilecek bir program varsa atarmısın bana
simdiden teşekkürler.