Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

MetinÖztürk

Üye
c6-01 için aynı yolu izleyebilirmiyim?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
aynı yolu izleyemezsin çünkü c6 belle çıkmadı daha.

mrt_mms

Üye
slm arkadaşlar bende annayı belleye cevirmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum yardımcı olacak bırılerı varmı bana :(

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Yüklemeyi düşünüyorum. Ne gibi teklikeleri olabilir ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hiç bir tehlikesi yok.......

serinaga

serinaga

Üye
C7 yi bu dosyalarla belle ye çevirdim.Daha sonra format attım ve ovi mağaza yüklenmedi.şimdi tekrar bu dosyalarla flash atacağım. telde anna olmadan da atabilir miyim flash.illa anna mı olması gerekiyor. bir de bu belle hackli mi acaba ?

Flashdan sonra tele format atarsan ovi mağaza uçar. Bu nedenle formatı flashlamadan önce a. Telde Anna yüklü olması ŞART değil arkadaşım, ben PR 1.2'den direk flashladım Belleye ama bu sürümü yükledikten sonra sakın eski sürümleri yüklemeye kalkma, son olarak hackli dosyalar için bu konunun sayfa 8'e bak orada göreceksin Jerkez38 arkadaşım sormuş ve Madness kardeşte paylaşmış. O dosyaları başka bir klasöre at ve buradakilerle değiştirmelisin, ama phoenix üzerinden değiştirmelisin.

nokia13

Üye
uda nedir beyler anlamadım gittii şimdi buna orjinal ama hacksiz diolar hackliside uda diolar kısaca iki soru
1) orjinali hacksiz olanda biz hack yapamıcakmıyız
2) uda nedir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
uda nedir beyler anlamadım gittii şimdi buna orjinal ama hacksiz diolar hackliside uda diolar kısaca iki soru
1) orjinali hacksiz olanda biz hack yapamıcakmıyız
2) uda nedir

1) Hacksiz olanı tabiki hack yapabileceksin. Hackli olan da uğraşmayın diye hacklenmiştir.
2) UDA : Evrensel Veri Erişimi.

Telefonun Açılması , Yönetimi vs vs vs İle ilgili yazılım dosyası ( Telefon dilinde söyledim .. )

nokia13

Üye
saol teşekkürler

caqa

Üye
ya bende c7 ama usb yeri bozuk direk internetden belle kuramazmiyim

serinaga

serinaga

Üye
ya bende c7 ama usb yeri bozuk direk internetden belle kuramazmiyim

Maalesef, henüz internetten yükleyemezsin çünkü resmi sürüm çıkmadı daha ama şubatta geleceği yazılıp çiziliyor, o zaman yükleyebilirsin ... Bunu yüklemen için USB bağlantı şart.

yurdaer86

yurdaer86

Üye
teşekürler bende kurdum şuan için bi sorun yok oldukça güzel

mehmet8586

Üye
Süper Paylaşım Çok Teşekkür Ederim. :)

ekb01

Üye
belle yükledim ama video üzerinden zor oldu. video çok hızlı olduğundan durdura-durdura yapmak zorunda kaldım. daha yavaş ve büyük olsa daha iyi olurdu. yine de çok teşekkürler.

Akatsuki

Akatsuki

Üye
İndirme adreslerinde bir anormallik var. Erişim kısıtlanmış sanırım, düzeltebilirseniz sevinirim.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
İndirme adreslerinde bir anormallik var. Erişim kısıtlanmış sanırım, düzeltebilirseniz sevinirim.

Kontrol ediliyor..

----------Eklendi @ 12:39:36 ---------- Yazıldı @ 12:38:26 ----------

Linkler kırık düzeltilecek...

----------Eklendi @ 12:44:43 ---------- Yazıldı @ 12:39:36 ----------

Elinde olan varsa upload edebilir mi C7 belle dosyaları?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Modifikasyon bölümünde var hazır Cfwler...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Orjinali elimde mevcut fakat şunun şurasında Bellenin çıkmasına hiçbirşey kalmadı... Siteye Upload etmeye gerek varmı ki?

beyada

beyada

Üye
bluetooth ile calisan phoenix yokmuki

Üst Alt