TheMadness
Üye
Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607
Merhaba arkadaşlar,
Bir çok arkadaşın kafasında bir takım soru işaretleri var biliyorum. Ben detaylı bir şekilde hazırlayıp nasıl belle sürümüne geçiş yapacağınızı videolu bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
Ancak cihazınızda oluşabilecek en ufak problemden yükleyen sorumludur.
Ayrıca tüm bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzu yedekleyin. Anlatılanları doğru bir şekilde uyguladığınız takdirde orijinal türkçe belle'ye sahip olacaksınız.
C7'nizde Symbian Anna yüklü olmalıdır.
Linkleri tekrar uploadladığı için DustoJniK arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Belle dosyalarını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 bu klasöre dosyaları atın. Eğer "Program Files" dışında başka bir yere yükleme yapmışsanız yolu ona göre düzenleyip işlemlere devam edin.
[video=youtube_share;iXa-SyGp-bc]http://youtu.be/iXa-SyGp-bc[/video]
Refurbish'e bastıktan sonra gelen ekrandaki talimatları uygulayın.
Bu talimatları uygulayın:
USB Kablosunu çıkarın.
Bataryayı sökün.
USB Kablosunu takın.
Bataryayı takın
Açma kapama tuşuna hemen basıp bırakın
Tamam tuşuna basın.
Programming complete yazıp Asic CMT: Verifying communication yazınca 25'ten geri saymaya başlayınca telefonu çıkartın. Ve telefonu açın. Belle'li C7'niz hayırlı olsun.
Önemli Not: flash atarken bilgisayarınız da başka hiç bir işlem yapmayın. Zaten flashlama en fazla 3-5 dk kadar birşey sürüyor. Ayrıca ne kadar antivirüs, güvenlik programları var ise hepsini kaldırın-devre dışı bırakın..
Bir çok arkadaşın kafasında bir takım soru işaretleri var biliyorum. Ben detaylı bir şekilde hazırlayıp nasıl belle sürümüne geçiş yapacağınızı videolu bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
Ancak cihazınızda oluşabilecek en ufak problemden yükleyen sorumludur.
Ayrıca tüm bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzu yedekleyin. Anlatılanları doğru bir şekilde uyguladığınız takdirde orijinal türkçe belle'ye sahip olacaksınız.
C7'nizde Symbian Anna yüklü olmalıdır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri tekrar uploadladığı için DustoJniK arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Belle dosyalarını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 bu klasöre dosyaları atın. Eğer "Program Files" dışında başka bir yere yükleme yapmışsanız yolu ona göre düzenleyip işlemlere devam edin.
[video=youtube_share;iXa-SyGp-bc]http://youtu.be/iXa-SyGp-bc[/video]
Refurbish'e bastıktan sonra gelen ekrandaki talimatları uygulayın.
Bu talimatları uygulayın:
USB Kablosunu çıkarın.
Bataryayı sökün.
USB Kablosunu takın.
Bataryayı takın
Açma kapama tuşuna hemen basıp bırakın
Tamam tuşuna basın.
Programming complete yazıp Asic CMT: Verifying communication yazınca 25'ten geri saymaya başlayınca telefonu çıkartın. Ve telefonu açın. Belle'li C7'niz hayırlı olsun.
Önemli Not: flash atarken bilgisayarınız da başka hiç bir işlem yapmayın. Zaten flashlama en fazla 3-5 dk kadar birşey sürüyor. Ayrıca ne kadar antivirüs, güvenlik programları var ise hepsini kaldırın-devre dışı bırakın..
C6-01 kaldı birtek 
kurulum sorunsuz olursa telefon sıkıntı olmadan çalışıyor değil mi geri dönüş olmadığı için sorun varsa yüklersek kötü olabilir diye