Bende de yurtdışı telefon var, ovi den yüklediğim belle de türkçe dil yok, navifirm 1.6 indirdim fakat 111.xx olan sürüm listede yok hocam, bu konu ile ilgili bilgilendirir misin, ekran görüntüsü ekte.
yavaş bir internetim var ve sen o mesajı atar atmaz indirmeye başlamıştım maalesef.
fakat sonraki söylediklerini tam anlayamadım. "kırmızı yazı çıkarsa onları sil" derken nerede kırmızı yazı çıkacak? "core uda rofs2 rof3" nedir hiç çözemedim.
resimdeki gibi indirme işlemini yapıyorum ben. daha sonra C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products ya rm-675 klasörü içinde atıcam indirdiklerimi. sonra videodaki işlemleri yapıcam. sanırım kırmızı yazı çıkarsa dediğin şey burada çıkacak.
fakat ilk mesajda anlamadığım bir şey var. bataryayı çıkarıp usb kablosunu çıkarma işlemleri. bu işlemi yazılımı yüklemeden önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? bir de flashlama işlemi yaparken sim kartın takılı olup olmaması bir şey değiştirir mi? dil paketini yüklerken sim kartı çıkarmıştım galiba. öyle bir uyarı vardı. bir de indirdiğim dosyalar doğru mu ona bakabilir misin zahmet olmazsa?
----------Eklendi @ 20:14:03 ---------- Yazıldı @ 18:39:20 ----------
Navifirm 1.6 yeniden indirdim, belle çıktı az önce sorunsuz flashladım, şimdi deniyorum bakalım