Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Özeline bakarmısın kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: laz6116

civciv88

Üye
Bende de yurtdışı telefon var, ovi den yüklediğim belle de türkçe dil yok, navifirm 1.6 indirdim fakat 111.xx olan sürüm listede yok hocam, bu konu ile ilgili bilgilendirir misin, ekran görüntüsü ekte.

yavaş bir internetim var ve sen o mesajı atar atmaz indirmeye başlamıştım maalesef.

fakat sonraki söylediklerini tam anlayamadım. "kırmızı yazı çıkarsa onları sil" derken nerede kırmızı yazı çıkacak? "core uda rofs2 rof3" nedir hiç çözemedim.

resimdeki gibi indirme işlemini yapıyorum ben. daha sonra C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products ya rm-675 klasörü içinde atıcam indirdiklerimi. sonra videodaki işlemleri yapıcam. sanırım kırmızı yazı çıkarsa dediğin şey burada çıkacak.
fakat ilk mesajda anlamadığım bir şey var. bataryayı çıkarıp usb kablosunu çıkarma işlemleri. bu işlemi yazılımı yüklemeden önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? bir de flashlama işlemi yaparken sim kartın takılı olup olmaması bir şey değiştirir mi? dil paketini yüklerken sim kartı çıkarmıştım galiba. öyle bir uyarı vardı. bir de indirdiğim dosyalar doğru mu ona bakabilir misin zahmet olmazsa?

----------Eklendi @ 20:14:03 ---------- Yazıldı @ 18:39:20 ----------

Navifirm 1.6 yeniden indirdim, belle çıktı az önce sorunsuz flashladım, şimdi deniyorum bakalım

barisclermont

barisclermont

Üye
Tek kelimeyle mükemmel. ellerine kollarina saglik. Ilk yukleme denememde hata verdi telefon test moduna geçti. Korktum ne yalan söyleyim. Ama "retry" butonuna basinca talimatlari uyguladim veeee oldu. Harika

laz6116

laz6116

Üye
Merhabalar;
Nokia suite ile 2 gün önce güncelledim telefonumu (C-7 Belle) oldu. Fakat ingilizce suan telefonum. Bu Videodaki gibi yaparsam türkçe olur mu? RM-675 dosyasını ındırdım.
Çalışmalarınız için çok teşekkürler. Elleriniz dert görmesin...

crazyparen

Üye
kardes ben yapıyorum ve ' Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.' hatasınıı alıyorum ne yapmam lazım?

grosmall

grosmall

Üye
TÜM SYMBİAN TELEFONLARA HACKLİ CFW (ŞU AN KULLANDIĞIM CFW-EFECKT MEMNUNUM VE DEĞİŞTİRME NİYETİNDE DEĞİLİM
indir ve phoenix ile flaş at
bu cfw ile sertifika sorunu ortadan kalkıyor

bu da tema geçiş efekti hackli telefon hafıza kartına atın rar dan çıkan dosyayı ismi effects olarak değiştirin teli kapat-aç tamamdır BUKADAR BASİT (BİLGİLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR) BI ALLAH RAZI OLSUN DEMENİZ YETER

http://www.maxicep.com/attachments/118958d1339191475/

Üst Alt