Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
kardeş yapıyorumda telimi baglıyorum telim açık refurbise tıklıyorum telim kapanıyor sonra bidaha açılıyor ekranda birşeyler yazıyor rm 675 filan bekliyorum o hatayı veriyor tekrar dene yapıyorum sonra usm kablosunu çıkar bataryayı cıkar bataryayı tak telefonu aç mı ne bişey diyor ben bi açarak denedim olmadı birde birkez tıklayarak denedim yine olmadı. Sonra usb kabloyu tak sonra tekrar dene ye bas yazıyordu ingilizce olarak yapıyorum ama yine aynı hatayı veriyor lütfen yardım edin her şeye razıyım birde yazdıgımdan anlamadıysan çok karışık anlattıysam soylemen yeter tkrar anlatırım işallah yardım edersin teşekkürler.

Arkadaşım herşey güzel hoş fakat telefonun açık olmayacak sıkıntı orada sen video yu tam olarak izlememişsin. Telefon kapalı olarak bağlıyacaksın. Videoda ki her ayrıntıya dikkat et bazı şeyleri gözden kaçırıyorsun. Dead Phone Flash kutusu vb...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşım herşey güzel hoş fakat telefonun açık olmayacak sıkıntı orada sen video yu tam olarak izlememişsin. Telefon kapalı olarak bağlıyacaksın. Videoda ki her ayrıntıya dikkat et bazı şeyleri gözden kaçırıyorsun. Dead Phone Flash kutusu vb...

----------Eklendi @ 17:35:27 ---------- Yazıldı @ 17:31:59 ----------

[/COLOR]kardeş ben video göremiyorum link verebilirmisin ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
----------Eklendi @ 17:35:27 ---------- Yazıldı @ 17:31:59 ----------

[/COLOR]kardeş ben video göremiyorum link verebilirmisin ?

Buyur arkadaşım videoyu buraya yüklemiyorum youtube adresini veriyorum oradan izlersin buyur link :

BelaMonte

BelaMonte

Üye
saol kardeş sen yinede bu konuyu takip et yapamassam soru sorarım sencen başka kimse cevap vermiyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Tamam sorun değil...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tamam sorun değil...

kardeş son bi soru sorim

orjiinal bell gelecekmiş 1 hafta içinde tamam nereden yüklicez bana nokia ovi store diyorlarda ayrıntılı söylemiyorlar peki nokia software ubdaterden yüklenmezmi veyada navifirmden yükliceksek nerden anlıcaz navifimin bize belle doayası verdigini şimdilik bukadar işallah cevaplarsın.

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
herkese selam ya arkadaslar bı sorunum var çok acil yardım lütfen flash işlemi başlamıyor direk şu uyarıyı alıyorum ıkı gundur uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil dönen olursa sevınırım
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.​
bu nedir arkadas kaç yıldır flash atıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll

----------Eklendi @ 17:54:12 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------

verilen talimatları uyguluyorum en son açma kapama tuşuna basıp bırkıyorum ama telefonun şarj olmaktan başka bi halt yediği yok

----------Eklendi @ 17:57:28 ---------- Yazıldı @ 17:54:12 ----------

yaaa arkadaşlar kımse cevaplamıycakmı bu soruyu

BelaMonte

BelaMonte

Üye
herkese selam ya arkadaslar bı sorunum var çok acil yardım lütfen flash işlemi başlamıyor direk şu uyarıyı alıyorum ıkı gundur uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil dönen olursa sevınırım

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.​
bu nedir arkadas kaç yıldır flash atıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll

verilen talimatları uyguluyorum en son açma kapama tuşuna basıp bırkıyorum ama telefonun şarj olmaktan başka bi halt yediği yok

aynısı bana da oluyor nedenini bulursan buraya yaz bende delirmek üzereyim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım teamwieverden sana yardımcı olayım istersen özelime msn adresini yazıver ok.

----------Eklendi @ 00:29:05 ---------- Yazıldı @ 00:28:03 ----------

kardeş son bi soru sorim

orjiinal bell gelecekmiş 1 hafta içinde tamam nereden yüklicez bana nokia ovi store diyorlarda ayrıntılı söylemiyorlar peki nokia software ubdaterden yüklenmezmi veyada navifirmden yükliceksek nerden anlıcaz navifimin bize belle doayası verdigini şimdilik bukadar işallah cevaplarsın.

Orjinal belleyi nokia sutieden rahatlıkla telefonuna yükleyeceksin. hele bi çıksın gerekli yardımı yaparız sorun etme...

deligadir

Üye
off belle of bu gune kadar herseyin olmasini bekledm bu belleyi bekleyemiyorum ya.cok hos bi arayuzu,cok hos farkli bi gorunumu var.flashlicam ama tirsiyom guncelleme almicak die ciksada rahatlasak xD
bu arada norvecten arki geldi c7 si belle .cok sasirdim takas edecem bole gdrse bu tip yeniliklerde enson tr yemi gelmek zorunda ya

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Nokia ovisuite 111.030.0607 sürümü görüyor sorun yaşıyorsanız yeniden yükleyin diyor yeniden yükle diyorum hata veriyor :):):)

ermanasya

Üye

Dostum banada aynısı oluyordu. Sonra USB RM-675 olarak yukardan connect i işaretledim telefon acıkken flash at dedim kastı atamadı. Ama ekran Beyaz olup üstünde Nokia Beta yazan bişey geldi. Bekledim bi süre hata verdi bilgisayar. O arada telefonumun ekranı kararmıstı bende hatadan sonra yukardan connect kısmından no connect yaptım flasha bastım öylelikle oldu. Herhalde USB RM-675 connect i sectiğimde ekran gidince bu cıkar tak olayı yapmadan flash moduna girdi. O arada No Connectle Flash yapınca düzeldi. Zor bela 2-3 saatimi alsada yaptım. Yoksa cıldırcaktım dediğin gibi talimatları izleyince şarj oluyor telefon bide data olarak telefonu takmıs gibi dosyalar acılıyor otomatik :S

heryerde2

Üye
ufak bir yardıma ihtiyacım var.

c7 yi geçen sene yurtdışından aldım ve üstüne türkçe menü yükledim. anna çıktığında herkes ovi den yaparken benim telefonum bu güncellemeyi yaklaşık 2 ay sonra gördü. buradan yüklediğimde türkçe menüsü olmayacağını tahmin ettim ama yine de yükledim. tahmin ettiğim gibi anna ya güncellediğimde türkçe menü gitmişti. buradaki konulara bakarak türkçe menüyü yükledim ama bazı bölümler (mesaj bölümü özellikle) türkçe olmamıştı. hangi akla hizmet bilmiyorum ama bu sorunu görünce telefona hard format attım. telefonda anna işletim sistemi kaldı ve garip şekilde daha önce türkçeleşmemiş bölümler de türkçe oldu. boş attım dolu tuttum yani.

şimdi yine tahmin ettiğim gibi belle yi görmüyorum. sanırım ovi den belleyi yüklemek için yine iki ay beklemem gerekecek. yine ovi den yükleyince türkçe menü kaybolacak yine sorun çıkacak. şansım bu sefer de iyi gider mi bilmiyorum. her zaman boş atıp doluyu tutmak zor.

şimdi sorum şu. belle 07/02/2012 de çıktı. bu başlık 11/2011 de çalışmış. yani buradaki uygulamayı yüklersem belle nin dün çıkan versiyonunu yüklememiş olurum sanırım. ben phonix i kullanarak türkçe belle yi nasıl yükleyebilirim? telefon özellikleri şu:
ürün kodu: 059d847
model: c7
tür: rm-675

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Navifirm 1.6 yı indir ve oradan nokia c7 111.030.0609 euro 2 ne olursa olsun indir phoenixle flashla..

heryerde2

Üye
Navifirm 1.6 yı indir ve oradan nokia c7 111.030.0609 euro 2 ne olursa olsun indir phoenixle flashla..

bu cevap banaydı sanırım. bunu indirdikten sonra ilk mesajdaki işlemleri yaptığımda menü türkçe olarak mı gelir peki? yoksa yine ekstradan türkçeye çevirmem gerekir mi?

ayrıca hızlı cevap için teşekkürler.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Menü türkçe olarak gelecektir. Fakat indirirken mmc falan bunu indirme çabuk insin. Sonra değişme işlemi yapmayacaksın sadece kırmızı yazı cıkarsa onları sil yazılımda core uda rofs2 rof3 gözüksün yeter ok.

heryerde2

Üye
Menü türkçe olarak gelecektir. Fakat indirirken mmc falan bunu indirme çabuk insin. Sonra değişme işlemi yapmayacaksın sadece kırmızı yazı cıkarsa onları sil yazılımda core uda rofs2 rof3 gözüksün yeter ok.

yavaş bir internetim var ve sen o mesajı atar atmaz indirmeye başlamıştım maalesef.

fakat sonraki söylediklerini tam anlayamadım. "kırmızı yazı çıkarsa onları sil" derken nerede kırmızı yazı çıkacak? "core uda rofs2 rof3" nedir hiç çözemedim.

resimdeki gibi indirme işlemini yapıyorum ben. daha sonra C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products ya rm-675 klasörü içinde atıcam indirdiklerimi. sonra videodaki işlemleri yapıcam. sanırım kırmızı yazı çıkarsa dediğin şey burada çıkacak.
fakat ilk mesajda anlamadığım bir şey var. bataryayı çıkarıp usb kablosunu çıkarma işlemleri. bu işlemi yazılımı yüklemeden önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? bir de flashlama işlemi yaparken sim kartın takılı olup olmaması bir şey değiştirir mi? dil paketini yüklerken sim kartı çıkarmıştım galiba. öyle bir uyarı vardı. bir de indirdiğim dosyalar doğru mu ona bakabilir misin zahmet olmazsa?

deligadir

Üye
arkadaslar ugrasmayin c7 ye 111,030,609 symbian belle guncellemesi geldi yasal olarak.flashlama yasal deil garanti iptal oluyor bilgnize

heryerde2

Üye
telefon zaten garanti kapsamında değil. o sorun değil bir önceki mesajı moderasyon da onaylamadı bir saatir umarım bunu onaylar.

ben tüm dosyaları indirdim ama şöyle bir sorun var. firmware update de dead phone usb flashing bende pasif? video ya göre aktif olması gerekiyor. onu seçmeden flashlasam bir sorun olur mu?

az önce denedim dead phone usb flashing aktif olmadığı halde. olmadı neyseki önceki sürümü de etkilemedi. telefon şu an çalışıyor ama belle yi yüklemedi maalesef.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım sen gerekli dosyaları indirdiysen benim özele pm at yardımcı olayım sana....

----------Eklendi @ 15:28:49 ---------- Yazıldı @ 15:27:20 ----------

arkadaslar ugrasmayin c7 ye 111,030,609 symbian belle guncellemesi geldi yasal olarak.flashlama yasal deil garanti iptal oluyor bilgnize

Kim uyduruyor garantinin iptal olduğunu :) İspatla bizim flashla telefona yazılım yüklediğimizi :)

Üst Alt