Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

heryerde2

Üye
DustoJniK teşekkürler yardımın için. telefon artık belle. ben usb kablosunu erken çektiğim için yükleme yapmamış.

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK

mr_hasan

Üye
arkadaşlar sanırsam bella yasal olarak cıktı . yanlız bir sorum olcak sizi yeni olduğum icin bilgim yok benim telefon yurtdışı cıhazı yeni türkce yama attırdım . şimdi bella yükleyince cihaz sıfırlancakmı bilgisi olan varmı acaba ... türkcesi gidermi ...

heryerde2

Üye
arkadaşlar sanırsam bella yasal olarak cıktı . yanlız bir sorum olcak sizi yeni olduğum icin bilgim yok benim telefon yurtdışı cıhazı yeni türkce yama attırdım . şimdi bella yükleyince cihaz sıfırlancakmı bilgisi olan varmı acaba ... türkcesi gidermi ...

ovi aracılığı ile yüklersen türkçe gidecek. tekrar türkçe menü atman gerekecek. konudaki gibi flashlarsan direk türkçe olarak yüklenecek.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: heryerde2
cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben güncelleme yaptım ama benim sürüm 111.030.0609 neden böyle

heryerde2

Üye
Sonuna kadar katılıyorum...
buradan yardım aldık, bildiğim konuda yardım etmemek ayıp olurdu değil mi?

cardanadam sürüm numaran doğru başlıktaki 0607 sürümü kafanı karıştırmasın.

cardanadam

cardanadam

Üye

mr_hasan

Üye
saolun gene oviden yükledim gitti türkce . :D sorun değil almanca var zaten bende ama gene türkce olsa iyidi yanlız oviden direk türkce yapma şansı yokmu ? birde arkkadaşlar neden eksik yükledi nfc programı ve oyunu yok üstünde ?

cardanadam

cardanadam

Üye
yeni yazılımmı geldi acaba şimdi nokia dan telefonuma şu mesaj geldi Yepyeni bir kullanici deneyimi, daha fazla ana ekran, kolay menuler ve cok daha fazlasi icin yeni Nokia Belle yazilimi cikti. Hemen indir bilgisayarda olanlar bakabilirmi ben zaten belle yüklemiştim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hiç girme bu işe :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yani senin ki zaten belle ..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
En son yazılımı 111.030.0609 bu da çeşitli hatalar var.

emir_iclal

Üye
Arkadaşlar Belle resmi olarak Nokia Pc Suite ile yükleniyo. Fakat telefonun kendi hattı üzerinden bağlanınca internet erişimi sağlıyor. Benim sorunum 335 MB büyüklüğündeki belle güncellemesini yüklemek için hattımın internetini kullanmadan nasıl güncellerim. Önceden Nokia Pc Suite ile sadece pc nin interneti ile güncelleniyodu, şimdi neden olmuyor. Amacım orjinal belle yüklemek.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar Belle resmi olarak Nokia Pc Suite ile yükleniyo. Fakat telefonun kendi hattı üzerinden bağlanınca internet erişimi sağlıyor. Benim sorunum 335 MB büyüklüğündeki belle güncellemesini yüklemek için hattımın internetini kullanmadan nasıl güncellerim. Önceden Nokia Pc Suite ile sadece pc nin interneti ile güncelleniyodu, şimdi neden olmuyor. Amacım orjinal belle yüklemek.

Flash at :)

falkonweb

Üye
merhaba arkadaşlar ben bu işten fazla anlamam. ama bende belle yüklemiştim oviden. ama dili ingilizce idi. burdan yapıyım türkçe olsun dedim yaptığımda telefon birdaha hiç açılmadı lütfen yardımlarınız bekliyorum acil.

falkonweb

Üye
lütfen acil yardım bekliyorum

----------Eklendi @ 04:37:16 ---------- Yazıldı @ 04:28:11 ----------

yükleme biterkene aşağıdaki hatayı veriyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
İptal e tıkla bir uyarı daha verecek ona da tamam de sonra usb kablosunu cıkar telefonu aç sorun yok.

falkonweb

Üye
DustoJniK hocam vallahi senin dediğin gibi yaptım yine açılmadı açma tuşuna basında çok az titriyor öyle kalıyor. Allah aşkına yardım edin dün gece 5 yattım yapamadım kafayı yiyeceçim.

----------Eklendi @ 10:50:06 ---------- Yazıldı @ 10:46:45 ----------

İptal e tıkla bir uyarı daha verecek ona da tamam de sonra usb kablosunu cıkar telefonu aç sorun yok.

DustoJniK hocam vallahi senin dediğin gibi yaptım yine açılmadı açma tuşuna basında çok az titriyor öyle kalıyor. Allah aşkına yardım edin dün gece 5 yattım yapamadım kafayı yiyeceçim.

Üst Alt