Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

bşahin

Üye
Ya Kardeşim Linkler Kırık Bunlara Bi El Atabılırmısın Acill Lazım Bugun veya Yarına Kadar Halledebilirmisin

slant1111

slant1111

Üye
ya beyler flash oynatıcı çalışmıyor of !

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım Madness Üstadın izni ile;

Orjinal Nokia C7 RM-675 Symbian Belle 111.030.0607 [ Linkler Upload Edilmiştir ]

Bu Orjinal Sürüm Linki :

Bu da Euro2 Türkçe Rofs2 :

Nasıl yapacağınızı biliyorsun Madness Üstad Gerekli Herşeyi Anlatmıştır.

Umarım Yararım Dokunur...

Hadi kolay gele.........

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Madness Üstadın izni ile;

Orjinal Nokia C7 RM-675 Symbian Belle 111.030.0607 [ Linkler Upload Edilmiştir ]

Bu Orjinal Sürüm Linki :

Bu da Euro2 Türkçe Rofs2 :

Nasıl yapacağınızı biliyorsun Madness Üstad Gerekli Herşeyi Anlatmıştır.

Umarım Yararım Dokunur...

Hadi kolay gele.........

Konuya eklenmiştir. Teşekkür ederim.

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
iyiymiş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the
flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone
boot up. Unable to start flashing.

Bu hatayı veriyor son sürümü olmasına ragmen yardım edin günlerdir cevabını arıyorum ama yok yoook şimdiden teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
The flashing failed. Do you want to retry the
flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone
boot up. Unable to start flashing.

Bu hatayı veriyor son sürümü olmasına ragmen yardım edin günlerdir cevabını arıyorum ama yok yoook şimdiden teşekkürler

Dediklerimin aynısını dikkat ederek yapınız. Sorununuz düzelecektir.

vasilisa36

vasilisa36

Üye
arkadaşlar benim belle flv uzantılı dosyalarda sorun veriyor bazen açıyor bazen açmıyor ne yapmalı buna?

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Arkadaşlar telefonumu pc ye bağlıyıp ovi suiteden güncellemeler sayfasını açıyorum symbian anna çıkıyor. Telefonda belle yüklü durumda. Bunun nedenini bilen var mı ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar telefonumu pc ye bağlıyıp ovi suiteden güncellemeler sayfasını açıyorum symbian anna çıkıyor. Telefonda belle yüklü durumda. Bunun nedenini bilen var mı ?

Büyük ihtimalle 25,7 Anna güncellemesi çıkıyordur.

Ve güncelleyemezsinde :)
25,7 Annanın Rofs3'ünü kullandığımız için ovi bu yüzden güncelleme var der fakat güncellenemez...

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Bunu yükledikten sonra resmi Belle çıkınca yeni güncellemeleri alabilirmiyiz peki ?

bşahin

Üye
Beyler ben belleden annaya donwgread yaptıktan sonra bıdaha belleye donemedım bana yardımcı olurmusunuz ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım dönemezsin malesef 8 şubatı beklemelisin..

BelaMonte

BelaMonte

Üye

Dediklerimin aynısını dikkat ederek yapınız. Sorununuz düzelecektir.

kardeş yapıyorumda telimi baglıyorum telim açık refurbise tıklıyorum telim kapanıyor sonra bidaha açılıyor ekranda birşeyler yazıyor rm 675 filan bekliyorum o hatayı veriyor tekrar dene yapıyorum sonra usm kablosunu çıkar bataryayı cıkar bataryayı tak telefonu aç mı ne bişey diyor ben bi açarak denedim olmadı birde birkez tıklayarak denedim yine olmadı. Sonra usb kabloyu tak sonra tekrar dene ye bas yazıyordu ingilizce olarak yapıyorum ama yine aynı hatayı veriyor lütfen yardım edin her şeye razıyım birde yazdıgımdan anlamadıysan çok karışık anlattıysam soylemen yeter tkrar anlatırım işallah yardım edersin teşekkürler.

Üst Alt