Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
eyvallah kardeş...

bucali2

Üye
yüklemeden sonra anna da kullandığım uygulamalarda telefona kurulu halde geldi ama ben belleyi yüklediğimde sadece nokia nın varsayılan uyg (store, haritalar vs.) olmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba?

uribaju

uribaju

Üye
NOT: Format atmadan önce telefonun şarjı tam olsun ve tüm bilgilerinin yedeğini al.

Home tuşu + Kamera tuşu + Ses kısmı tuşu ve Telefonu Açma tuşu sırayla basarak beraber basılı tut. Açılış ekranı ( el sıkma ekranı ) ve ülke yazısı çıkana kadar bekle.

Fakat Arkadaşım Ek olarak Şunları Söyliyim Hard Formattan Sonra Nokia Store Ve Haritalar Siliniyor. Haritaları yükleyebiliyorsun ama Nokia Store yi yükleyemiyorsun Flash Atman gerekiyor.

nokia storeyide yükleyebilirsin uygulamalarda var

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Benim bildiğim yüklenmiyor hata veriyor. Nokia Desteğe Sorunu söyledim kabul ettiler tek çözümü servis dedi. Bizim anlayacağımız flash :) Ama yükleniyorsa ne güzel...

----------Eklendi @ 16:14:39 ---------- Yazıldı @ 16:11:00 ----------

yüklemeden sonra anna da kullandığım uygulamalarda telefona kurulu halde geldi ama ben belleyi yüklediğimde sadece nokia nın varsayılan uyg (store, haritalar vs.) olmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba?

Sorununuz tam olarak anlayamadım.

Telefonunuza Belle mi yüklediniz? Ve Annada ki uygulamalar mı geldi?

Daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız sorunuz çok basit ama bir kaç cevap verilebilir . Açık bir şekilde sorarsanız daha çabuk işinizi halletmiş olursunuz...

slant1111

slant1111

Üye
beyler az sonra yükleyeceğim inşallah problem çıkarsa yardımlarınızı bekliyorum..

bucali2

Üye
aynen oyle belle yükledim ve anna kullanırken yüklü uygulamalarda geldi. ben sıfır belle li bir telefon almış gibi yükleme yapabilir miyim. örn telefon ilk açıldıgında (hard format dahi atsam) nokia hesabımı hatırlıyor. ben herseyin tamamen fabrika ayarında olmasını istiyorum. mümkünmü acaba?

oktayasa

Üye
Çok saolun gerçekten.Yüklediim.Adımları uyguladım sonunda hata verdi.htadan kurtulamadım kabloyu çıkarıp teli açtım belle yüklenmişti fotoları da koyuyorum.Çok teşekürler emeğinize sağlık..

bucali2

Üye
Benim bildiğim yüklenmiyor hata veriyor. Nokia Desteğe Sorunu söyledim kabul ettiler tek çözümü servis dedi. Bizim anlayacağımız flash :) Ama yükleniyorsa ne güzel...

----------Eklendi @ 16:14:39 ---------- Yazıldı @ 16:11:00 ----------

Sorununuz tam olarak anlayamadım.

Telefonunuza Belle mi yüklediniz? Ve Annada ki uygulamalar mı geldi?

Daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız sorunuz çok basit ama bir kaç cevap verilebilir . Açık bir şekilde sorarsanız daha çabuk işinizi halletmiş olursunuz...

aynen oyle belle yükledim ve anna kullanırken yüklü uygulamalarda geldi. ben sıfır belle li bir telefon almış gibi yükleme yapabilir miyim. örn telefon ilk açıldıgında (hard format dahi atsam) nokia hesabımı hatırlıyor. ben herseyin tamamen fabrika ayarında olmasını istiyorum. mümkünmü acaba?

vasilisa36

vasilisa36

Üye

arkadaşım belle yüklerken sadece c hafızası ile işlem görüyorsun o yüzden e de bulunan uygulamalar aynen kalır. Birde nokia hesabın soft formatta bile gitmesi lazım. Tabi DustoJniK daha iyi bilir ama.

armync33

Üye
benim c7 de şöyle bir sorunum var. Symbian anna yüklü.yazılım sürümü 025.007. özel sürüm 025.007.00.01 . sorunu söyliyim; telefonumu ışığa tuttuğum zaman telefonun ışığı artıyor.fakat ışık görmediği zaman hep sönük.ayarlarından ekran'dan parlaklık'tan en sonuna getirdiğim halde sürekli parlak kalmıyor.sadece bi ışık gördüğü zaman telefon dahada aydınlanıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.lütfen bi yardımcı olun :( aynı zamanda bi arkadaşımla beraber aldık 2 tane.o güncellemedi. PR 1.2 , yazılım sürümü 014.002 de kaldı onunki.yani orjinal aldığı gibi.onda böyle bir sorun yok.karşılaştırdığımızda benimkinin ışığı sönük kalıyor.onunki çok canlı.ben ne yaparsam düzelir?

armync33

Üye
telefonu ilk alındığı sürümüne yüklersem telefon bidaha açılmaz dendi doğrumu?yükleyeceğim sürüm şu ; PR 1.2
yazılım sürümü 014.002
özel sürüm 014.002.00.01

DustoJniK

DustoJniK

Üye
şu an telefonunda anna yüklü heralde?

armync33

Üye
evet anna yüklü.ve ışık yetersizliliği sorunu mu diyim artık , ışık sensörü sorunumu diyim.siz daha iyi bilirsiniz. ışığı gördümüydü telefon kendi ışığını parlaklığını artırıyor.ışık olmadımıydı karanlık bir oda mesela.kendi parlaklığını kısıyor otomatikmen.sönük oluyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.ilk orjinal aldığımda böyle bi sorunu yoktu.güncelleştirmelerden annayı yükledikten sonra oldu.çünkü arkadaşımın telefonunu güncelleştirmedik halen.onda böyle bi sorun yok.benimki ışığı gördüğü halde aydınlanıyor ya.onunki hep parlak yinede benimki yetersizz kalıyor ışığı görüpte kendi ışığını artırdığı halde.bi acayip .(

egebuca

Üye
C7 yi bu dosyalarla belle ye çevirdim.Daha sonra format attım ve ovi mağaza yüklenmedi.şimdi tekrar bu dosyalarla flash atacağım. telde anna olmadan da atabilir miyim flash.illa anna mı olması gerekiyor. bir de bu belle hackli mi acaba ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım zaten sen telefonu belleye çevirmişsin bundan sonra sana anna gerekmez bu bir. ikincisi olarak da hackli değil. üçüncü olarakta ovistore çözümü symbian genel de mevcut bi bakıver..

----------Eklendi @ 10:27:57 ---------- Yazıldı @ 10:27:05 ----------

evet anna yüklü.ve ışık yetersizliliği sorunu mu diyim artık , ışık sensörü sorunumu diyim.siz daha iyi bilirsiniz. ışığı gördümüydü telefon kendi ışığını parlaklığını artırıyor.ışık olmadımıydı karanlık bir oda mesela.kendi parlaklığını kısıyor otomatikmen.sönük oluyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.ilk orjinal aldığımda böyle bi sorunu yoktu.güncelleştirmelerden annayı yükledikten sonra oldu.çünkü arkadaşımın telefonunu güncelleştirmedik halen.onda böyle bi sorun yok.benimki ışığı gördüğü halde aydınlanıyor ya.onunki hep parlak yinede benimki yetersizz kalıyor ışığı görüpte kendi ışığını artırdığı halde.bi acayip .(

Sana yardımcı olamaya çalışacağız özelden takipteyim kardeşim...

seedat641

seedat641

Üye
teşekkürler.

armync33

Üye
c7 telimi annadan belleye çevirmede ''DustoJniK'' arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.kendisi bizzat vaktini ayırıp özel olarak sorunumla ilgilendiği için ve yazılımı yüklediği için teşekkr ederim..insanlık ölmemiş onu anladım .) belle gerçekten güzel. ama en güzeli ilk orjinal sürümüydü PR 1.2 bana göre tabiki.bidaha tel alırsam bu hataları yapmicam .d hata yapa yapa öğreniyoruz işte.ama bu sitedeki tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar olmasa napardık bilmiyorum.Başta DustoJnik'e sonrada sitede administiririrtörlere .) sonsuz teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Eyvallah kardeşim güle güle kullanman dileğimle.....

• Beğen
Tepkiler: armync33

buraq61

Üye
orjinali ne zaman gelecek bunun. Bide servis yapsa daha iyi olmaz mi:)

Üst Alt