NOT: Format atmadan önce telefonun şarjı tam olsun ve tüm bilgilerinin yedeğini al.
Home tuşu + Kamera tuşu + Ses kısmı tuşu ve Telefonu Açma tuşu sırayla basarak beraber basılı tut. Açılış ekranı ( el sıkma ekranı ) ve ülke yazısı çıkana kadar bekle.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fakat Arkadaşım Ek olarak Şunları Söyliyim Hard Formattan Sonra Nokia Store Ve Haritalar Siliniyor. Haritaları yükleyebiliyorsun ama Nokia Store yi yükleyemiyorsun Flash Atman gerekiyor.
Ama yükleniyorsa ne güzel...yüklemeden sonra anna da kullandığım uygulamalarda telefona kurulu halde geldi ama ben belleyi yüklediğimde sadece nokia nın varsayılan uyg (store, haritalar vs.) olmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba?
Benim bildiğim yüklenmiyor hata veriyor. Nokia Desteğe Sorunu söyledim kabul ettiler tek çözümü servis dedi. Bizim anlayacağımız flashAma yükleniyorsa ne güzel...
----------Eklendi @ 16:14:39 ---------- Yazıldı @ 16:11:00 ----------
Sorununuz tam olarak anlayamadım.
Telefonunuza Belle mi yüklediniz? Ve Annada ki uygulamalar mı geldi?
Daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız sorunuz çok basit ama bir kaç cevap verilebilir . Açık bir şekilde sorarsanız daha çabuk işinizi halletmiş olursunuz...
aynen oyle belle yükledim ve anna kullanırken yüklü uygulamalarda geldi. ben sıfır belle li bir telefon almış gibi yükleme yapabilir miyim. örn telefon ilk açıldıgında (hard format dahi atsam) nokia hesabımı hatırlıyor. ben herseyin tamamen fabrika ayarında olmasını istiyorum. mümkünmü acaba?
aynı zamanda bi arkadaşımla beraber aldık 2 tane.o güncellemedi. PR 1.2 , yazılım sürümü 014.002 de kaldı onunki.yani orjinal aldığı gibi.onda böyle bir sorun yok.karşılaştırdığımızda benimkinin ışığı sönük kalıyor.onunki çok canlı.ben ne yaparsam düzelir?evet anna yüklü.ve ışık yetersizliliği sorunu mu diyim artık , ışık sensörü sorunumu diyim.siz daha iyi bilirsiniz. ışığı gördümüydü telefon kendi ışığını parlaklığını artırıyor.ışık olmadımıydı karanlık bir oda mesela.kendi parlaklığını kısıyor otomatikmen.sönük oluyor.bu sorunu nasıl çözebilirim.ilk orjinal aldığımda böyle bi sorunu yoktu.güncelleştirmelerden annayı yükledikten sonra oldu.çünkü arkadaşımın telefonunu güncelleştirmedik halen.onda böyle bi sorun yok.benimki ışığı gördüğü halde aydınlanıyor ya.onunki hep parlak yinede benimki yetersizz kalıyor ışığı görüpte kendi ışığını artırdığı halde.bi acayip .(
orjinali ne zaman gelecek bunun. Bide servis yapsa daha iyi olmaz mi![]()