Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Arkadaşlar;

c7 için belle 111.030.0607 sürümünden daha yeni bir sürüm var mıdır? Ayrıca bu sürümü deneyen var mı?

Ayrıca 111.030.0607 sürümünde 3G, bluetooth, vpn için widgetler yok, bunları ilave etme şansımız var mıdır?

Teşekkürler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım Daha yeni bir sürüm yoktur. Fakat Geliştirilmişinde bütün widgetler mevcuttur. Modifikasyon bölümünde bulabilirsin....

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Dustojnik;

bu geliştirilmiş widgetleri telefonu hacklemeden yükleyebilir miyim? yoksa telefonu mutlaka hacklemem mi gerekir?

ayrıca arkadaşlar, telefonu hacklemenin yararları / zararları nedir? bu konuda bilgim yokta.

teşekkürler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Telefonun hacklenmesi gerekir. Hiç bir zararı yoktur aksine çok yararı vardır. En basiti bir program beğendin fakat unsigned telefonun hackli olmadığı için yükleyemiyorsun ne kadar zor değilmi. Telefon hackli olsa en ufağından böyle bir sorunla karşılaşmıyacaksın. Bu verdiğim örnek en basiti yani... Telefon hacklemek te çok basittir forumda mevcuttur. Yine yapamadıysan Sistem Modifikasyon bölümünde Hackli ve Yeni Widgetli Yazılım Sürümleri Mevcuttur....

Hakan2635

Hakan2635

Üye
Peki telefonu hackledikten sonra orjinal belle sürümünü yüklemede sıkıntı yaşarmıyım?

ve telefon garanti kapsamı dışına çıkar mı?

teşekkürler

qsaw

qsaw

Üye
Peki telefonu hackledikten sonra orjinal belle sürümünü yüklemede sıkıntı yaşarmıyım?

ve telefon garanti kapsamı dışına çıkar mı?

teşekkürler
hac-k format ile giderildiği için sorun olmaz

DustoJniK

DustoJniK

Üye
hac-k format ile giderildiği için sorun olmaz

Arkadaşım gerekli açıklamayı yapmış. Kendin hackliceksen formatla orjinale dönebilirsin. Hacklenmiş yazılım yüklemekte farklı. Fakat bazı hacklenmiş CWF lerde format atılsa dahi hack gitmiyor.

vasilisa36

vasilisa36

Üye
arkadaşlar benim telefon kendiliğinden kapandı acılınca ekrana
telefonun acılması hatalı.
satıcınızla görüşün.
diye bir yazı geldine ne yapmam gerek telefonu kullanamıyorum?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
arkadaşlar benim telefon kendiliğinden kapandı acılınca ekrana
telefonun acılması hatalı.
satıcınızla görüşün.
diye bir yazı geldine ne yapmam gerek telefonu kullanamıyorum?

Hard Format Atmayı Denermisin Arkadaşım...

isma55

Üye
aynı sorun bende de oldu format atınca düzeliyor

cengizx1

cengizx1

Üye
arkadaslar acele etmeyin sabırlı olun Güncelleme cıkınca yüklersiniz Oviden sonradan pişman olmayın

arkdasım bazı ıslerde risk almak gerekir biz bellenin cıkmasını beklersek herkez sızıntı belleyı telıne yuklemıs olcak o yuzden sana tavsıyem bıraz rısk alman yınede senın gorusun saygı duyuyorum ;)

52mrt1905

Üye
belleyi yüklemeden önce telefona format atmaya falan gerek varmı bide teledon kapalıyken yükleme işlemini telefon kapalıyken mi yapıcaz?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Formatlamaya falan gerek yok Evet telefon kapalıyken DEAD FLASH la belle dosyalarını Phoenixten atacaksın....

qwerty5757

qwerty5757

Üye
rm675_ENO_v_0.0514_APEONLY.fpsx dosyasının neden kırmızı gözüktüğünü bilen birisi varmı video da siyah gözüküyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
rm675_ENO_v_0.0514_APEONLY.fpsx dosyasının neden kırmızı gözüktüğünü bilen birisi varmı video da siyah gözüküyor

Sen onu boşver video yu da boşver o dosyayı sileceksin tmm üzerine tıkla alttaki delete yazandan sil onu sana gerekli olan 4 dosyadır. Bunlar: Uda / Core / Rofs 2 / Rofs 3 ' tür.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
NOT: Format atmadan önce telefonun şarjı tam olsun ve tüm bilgilerinin yedeğini al.

Home tuşu + Kamera tuşu + Ses kısmı tuşu ve Telefonu Açma tuşu sırayla basarak beraber basılı tut. Açılış ekranı ( el sıkma ekranı ) ve ülke yazısı çıkana kadar bekle.

Fakat Arkadaşım Ek olarak Şunları Söyliyim Hard Formattan Sonra Nokia Store Ve Haritalar Siliniyor. Haritaları yükleyebiliyorsun ama Nokia Store yi yükleyemiyorsun Flash Atman gerekiyor.

vasilisa36

vasilisa36

Üye
batarya çıkarıp bekledim düzeldi. Phoenixten yeniden yüklesem sistemi o daha iyi olur mu?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Evet o daha iyi olur elbette ...

vasilisa36

vasilisa36

Üye
teşekkürler Kardeş sağol.

Üst Alt