ozggurr
Üye
DeaDLoST™;3570593' Alıntı:İşletim sistemlerini kabiliyetlerini s^3 ilemi karsılastırcaksınız yazık kolay gelsin
----------Eklendi @ 13:41:23 ---------- Yazıldı @ 13:39:57 ----------
Afbuyur5 yıllık nokia telefonumu nokia 6600ıda güncellicek yani yakında ii ya gözde duruyodu cıkarym bakım neler gelmiş
Ayrıca ios 5 2009de cıkan 3gsede gelcek
web tarayıcımı düzeltsene kinetic kaysın sayfalar iPhonumdaki gbiBen seni eziyetten kurtaracagim sen israrla tartisiyorsun...
Tam olarak ne yaparken eziyete donusuyor olay bir aciklar misin?
Ben bunu üst sayfalarda değerlendirdim resimde koyduk hatta o dediğiniz kamera kaliteside pek cıkmadı yaniiben karşılaştırmıyorum sen karşılaştır bakalım merak ettim oyundan başka ne sayabileceksin.
Değişen hiç bişe ama iosa cıkan uygulamalar nerdeyse n8 satısları kdrya varya birileri yine fanlığa başladı.. herkesin elindeki telefon belli.. şimdi bu kadar ateşli savununca deişen ne olacak?!!...
o resmi koydun okdrda damarları guzel fln dedn ayrıca bn cıkmadı demedm pek cıkmadı dedmkamera kalitesi pek çıkmadı dedin de başka resim koyardım ama gerek yok nesysefayda etmiyor..
DeaDLoST™;3570610' Alıntı:web tarayıcımı düzeltsene kinetic kaysın sayfalar iPhonumdaki gbi
----------Eklendi @ 13:46:11 ---------- Yazıldı @ 13:45:28 ----------
Ben bunu üst sayfalarda değerlendirdim resimde koyduk hatta o dediğiniz kamera kaliteside pek cıkmadı yanii
DeaDLoST™;3570610' Alıntı:web tarayıcımı düzeltsene kinetic kaysın sayfalar iPhonumdaki gbi
----------Eklendi @ 13:46:11 ---------- Yazıldı @ 13:45:28 ----------
Ben bunu üst sayfalarda değerlendirdim resimde koyduk hatta o dediğiniz kamera kaliteside pek cıkmadı yanii
Ben n8in kamerası altta demedm ama telefon ekranlarında iPhone daha iyi pcye atıncada fark üstte artıkben kendi resmimi övdüm sende kendininkini ama ben karşılaştırmayı tarafsızlara bırakmıştım keşke sende öyle yapsaydın. n8 yada iphone 4 üstün demedim
12 MP kamersı olupta adam gibi yakın cekim bile yapamayan telefonun kamerasını kullancagma iPhonenun 5 Mplik 12 Ye kafa tutanla cekerm resmimiKameranı mikroskop olarak kullanabiliyor musun peki? N95 bile bunu yapabiliyor...
<br />Sen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.<br />
<br />
Yalanmis yani senin eziyetin, yani yokmus aslinda..
Kinetikmi kayıyor sayfalarSen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.
Yalanmis yani senin eziyetin, yani yokmus aslinda..
DeaDLoST™;3570658' Alıntı:Kinetikmi kayıyor sayfalar
DeaDLoST™;3570648' Alıntı:Ben n8in kamerası altta demedm ama telefon ekranlarında iPhone daha iyi pcye atıncada fark üstte artık
Ha bide sunu düsün 5 mp ile 12 mpyi karsılastrysun ona ragmen fark sence o kdrmı
12 MP kamersı olupta adam gibi yakın cekim bile yapamayan telefonun kamerasını kullancagma iPhonenun 5 Mplik 12 Ye kafa tutanla cekerm resmimi
Varsın olmasın mikrosgobumfenci değilim nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?