symbian anna'ya da olmamış diyenlere

ozggurr

Üye

Ben seni eziyetten kurtaracagim sen israrla tartisiyorsun...

Tam olarak ne yaparken eziyete donusuyor olay bir aciklar misin?

Tepkiler: pRime.

_ardaa

Üye
ben karşılaştırmıyorum sen karşılaştır bakalım merak ettim oyundan başka ne sayabileceksin.

Ben seni eziyetten kurtaracagim sen israrla tartisiyorsun...

Tam olarak ne yaparken eziyete donusuyor olay bir aciklar misin?
web tarayıcımı düzeltsene kinetic kaysın sayfalar iPhonumdaki gbi

----------Eklendi @ 13:46:11 ---------- Yazıldı @ 13:45:28 ----------

ben karşılaştırmıyorum sen karşılaştır bakalım merak ettim oyundan başka ne sayabileceksin.
Ben bunu üst sayfalarda değerlendirdim resimde koyduk hatta o dediğiniz kamera kaliteside pek cıkmadı yanii

mcnpl4

Üye
ya varya birileri yine fanlığa başladı.. herkesin elindeki telefon belli.. şimdi bu kadar ateşli savununca deişen ne olacak?!!...

mcnpl4

Üye
kamera kalitesi pek çıkmadı dedin de başka resim koyardım ama gerek yok nesyse fayda etmiyor..

mcnpl4

Üye
ben kendi resmimi övdüm sende kendininkini ama ben karşılaştırmayı tarafsızlara bırakmıştım keşke sende öyle yapsaydın. n8 yada iphone 4 üstün demedim

Del Rey

Üye

Kameranı mikroskop olarak kullanabiliyor musun peki? N95 bile bunu yapabiliyor...

----------Eklendi @ 13:51:31 ---------- Yazıldı @ 13:50:06 ----------

N8 ve N9'un resimlerinin olduğu arşive bak istersen
N8=
N9=

Tepkiler: pRime. ve -Psygnosis-

ozggurr

Üye

Sen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.

Yalanmis yani senin eziyetin, yani yokmus aslinda..

pRime.

Üye

ben kendi resmimi övdüm sende kendininkini ama ben karşılaştırmayı tarafsızlara bırakmıştım keşke sende öyle yapsaydın. n8 yada iphone 4 üstün demedim
Ben n8in kamerası altta demedm ama telefon ekranlarında iPhone daha iyi pcye atıncada fark üstte artık
Ha bide sunu düsün 5 mp ile 12 mpyi karsılastrysun ona ragmen fark sence o kdrmı
Kameranı mikroskop olarak kullanabiliyor musun peki? N95 bile bunu yapabiliyor...
12 MP kamersı olupta adam gibi yakın cekim bile yapamayan telefonun kamerasını kullancagma iPhonenun 5 Mplik 12 Ye kafa tutanla cekerm resmimi
Varsın olmasın mikrosgobum fenci değilim nede olsa

mcnpl4

Üye
pek çıkmamış deeken ne baklediğini anlamadım biraz yakınlaştırma şansın varsa çiçeği öyle bak karıncaların ne kadar net olduğunu görürsün.. ayrıca üstteki yaprak yeterince netti daha nasıl olcak gerçek üstü mü çekcekti?

Sen N8 kullanicisi oldugundan emin misin? Zaten kinetic kayiyor sayfa Iphonedaki gibi... Bu mu eziyet dedigin.<br />
<br />
Yalanmis yani senin eziyetin, yani yokmus aslinda..
<br />
<br />
diyorum ya abi kendi kendilerine eziyet çıkarıyorlar...

mcnpl4

Üye
iphone resmi olduğu gibi deil canlandırarak çekiyor bence tabi güzl görüncek ama resmin ayrıntılarını karşılaştırırsn anlarsın 12 mp yi ayrıca yakın çekimi çok da iyi yapar becerebilen için ayrıca bir ek mercekle ne kadar iyi yakın çekimler yapılır bilemezsin

ozggurr

Üye

Bak arkadas benim micro (yani yakin cekim) videom var N8 ile cekilmis...

Kendi cekimimdir..