kardeş benim başlıbaşınca öyleydi zaten güç tasarrufu etkin ama değişen birşey yoksarji cok az giden arkadaslar:
settings>>connectivity>>WLAN>>Options>>settings>>Power saving="Enabled" olacak sekilde ayarlayin telefonunuzu ve sonucu bildirin...
sorun buyuk ihtimalle burdan kaynaklaniyordur.
yükledim haliyle heyecanla ama noldu 3-4 günlük şarj 6-7 saat te bitiyordu 2 defa güncelledim belki hatalı güncellemiştir ovi diye.forumda arkadaşlar flash dan bahsediyor bende onu yapmaya tırstım nolur nolmaz die.götürdüm çarşamba serwise verdim dün akşam beni aradılar yani 4 gün sonra gel al die şok oldum adama telefonda bukadar çabukmu nasıl olur dedim adam "beyefendi istiyorsanız geri göndereyim dedi "
yok dedim bulmuşken kaybedermiyim zıp gittim aldım telefonu şarjı vermişler yada öyle görüküyor bide not yazmışlar şarjı iyice bitmeden şarj etmeyin diye şarj sorunu olan telefonumu dün akşam 6 dan beri kurcalıyorum 111 tane vidyo var hepsini izledim 4 tane vidyo kaydettim müzik çalar da yaklaşık bi 6 saat çaldı kendi başına öteki odada bitiremedim şarjı
daha 1-2 diş var yani halletmişler saolsunlar.merak ediyorum nasıl yaptıklarını tamam sonuçta servis ama bizimde denemediğimiz yol kalmadı güncelleme üzerine güncelleme flash üzerine flash aynı tas aynı hamam???ewet arkadaşlar bazı arkadaşlarımız şunu kapatın bunu kapatın felan diyor ya hiç gerek yok kapatacaksam ben o telefonu neden aldım???
Onunla hiç alakası yok bunu içtenlikle söylüyorum çünkü benim telefonumda herşey açıktı 3 gün rahat yetiyordu 4 te zorluyordu o da olsun artık.sonra bi baktım anna gelmişyükledim haliyle heyecanla ama noldu 3-4 günlük şarj 6-7 saat te bitiyordu 2 defa güncelledim belki hatalı güncellemiştir ovi diye.forumda arkadaşlar flash dan bahsediyor bende onu yapmaya tırstım nolur nolmaz die.götürdüm çarşamba serwise verdim dün akşam beni aradılar yani 4 gün sonra gel al die şok oldum adama telefonda bukadar çabukmu nasıl olur dedim adam "beyefendi istiyorsanız geri göndereyim dedi "
yok dedim bulmuşken kaybedermiyim zıp gittim aldım telefonu şarjı vermişler yada öyle görüküyor bide not yazmışlar şarjı iyice bitmeden şarj etmeyin diye şarj sorunu olan telefonumu dün akşam 6 dan beri kurcalıyorum 111 tane vidyo var hepsini izledim 4 tane vidyo kaydettim müzik çalar da yaklaşık bi 6 saat çaldı kendi başına öteki odada bitiremedim şarjı
daha 1-2 diş var yani halletmişler saolsunlar.
walla kardeşim bence bunun alman versiyonla alakası var.bugün oviden bağladım telefonu pc ye haritaları güncelleyeyim die farkettim ki haritalarda almanca ses dosyaları hali hazırda yüklümerak ediyorum nasıl yaptıklarını tamam sonuçta servis ama bizimde denemediğimiz yol kalmadı güncelleme üzerine güncelleme flash üzerine flash aynı tas aynı hamam???
bu zaten tüm anna versiyonlarının bi sorunu .. ingilizce yap - yükle!!Ama şu sorun bende de vardı ingilizce yapmadan oviden program yükleyemedim bugün oviden 3 güncellemeyi kurup tekrar türkçe ile oviden bişle kurmayı denicem.
Şervis hangi sürümü yüklemiş sana v24 mü v22 mi?walla kardeşim bence bunun alman versiyonla alakası var.bugün oviden bağladım telefonu pc ye haritaları güncelleyeyim die farkettim ki haritalarda almanca ses dosyaları hali hazırda yüklükadın erkek felan yani alman versiyonla bi alakası olabilir.
Ama şu sorun bende de vardı ingilizce yapmadan oviden program yükleyemedim bugün oviden 3 güncellemeyi kurup tekrar türkçe ile oviden bişle kurmayı denicem.
24.1 kardeşŞervis hangi sürümü yüklemiş sana v24 mü v22 mi?
Şunun sırrını bizede söyleseler bari biz kendimizde hallederiz24.1 kardeş

ewet arkadaşlar bazı arkadaşlarımız şunu kapatın bunu kapatın felan diyor ya hiç gerek yok kapatacaksam ben o telefonu neden aldım???
Onunla hiç alakası yok bunu içtenlikle söylüyorum çünkü benim telefonumda herşey açıktı 3 gün rahat yetiyordu 4 te zorluyordu o da olsun artık.sonra bi baktım anna gelmişyükledim haliyle heyecanla ama noldu 3-4 günlük şarj 6-7 saat te bitiyordu 2 defa güncelledim belki hatalı güncellemiştir ovi diye.forumda arkadaşlar flash dan bahsediyor bende onu yapmaya tırstım nolur nolmaz die.götürdüm çarşamba serwise verdim dün akşam beni aradılar yani 4 gün sonra gel al die şok oldum adama telefonda bukadar çabukmu nasıl olur dedim adam "beyefendi istiyorsanız geri göndereyim dedi "
daha 1-2 diş var yani halletmişler saolsunlar.
normal , görüşmede zaten çok şarj yer telefon.1.5 saat görüşme yaptım bugün sadece şimde /80 kalmış çok fazla gitmiş degilmi arkdaşlar
nokia nın allah belasını versin 1 gün şarjım gitmiyor