Symbian Anna ŞARJ Sorunu LÜTFEN YARDIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
anna ile şarj süresi uzadı zaten buda anna ile gelen bir yenilik :) .. iyi oldu.. bu anna ile şarj sorunu yaşayanlar işte benim gibi oviden anna yı yükleyen arkadaşlar.. şarjım 20 saat bile dayanmadı 2 gün katlanabildim telimin kendini böyle yiyip bitirmesine :ağlarım: sonra attım flaşı 10 numara oldu..çok tırstım baştan ya öldürürsem teli diye ama Allah a çok şükür verilen konuları adım adım anlayarak yapınca 2 dk lık iş yani :good:

idris-tolar

idris-tolar

Üye
anna ile şarj süresi uzadı zaten buda anna ile gelen bir yenilik :) .. iyi oldu.. bu anna ile şarj sorunu yaşayanlar işte benim gibi oviden anna yı yükleyen arkadaşlar.. şarjım 20 saat bile dayanmadı 2 gün katlanabildim telimin kendini böyle yiyip bitirmesine :ağlarım: sonra attım flaşı 10 numara oldu..çok tırstım baştan ya öldürürsem teli diye ama Allah a çok şükür verilen konuları adım adım anlayarak yapınca 2 dk lık iş yani :good:

sarj sorunu hala bende var ama şunu da danışmak istiyorum;

mesaj yazarken (yazmak için dokunun) klavye ayrı bir sayfada acılıyor sizde de böylemidir acaba...

eldorado19

Üye
arkadaşlar telefonunuzun sarjını biraz daha uzun tutmak isterseniz koyu renkli temalar kullanın en mantıklısı arka planı siyah olanı açık renkler bataryayı daha fazla tüketiyor...birde ekran koruyucu seceneginide yok yaparsanız bu da etkili oluyor...bağlantı ayarlarından ağ kısmında şebeke modunu sadece GSM seçin eğer 3g ile uğraşmıyorsanız mesela avea kullananlar kapatsın şebeke desteği yok... birde anna ile ekran parlaklığı arttığı söyleniyor Force Control programı ile ana ekranınızdan tek dokunmayla ekran parlaklığını azaltıp artırabilirsiniz %25 bile yetiyor(programın bluetooth Wlan tercihler Vs. değiştirme gibi seçenekleride var güzel bir uygulama oldukça pratik).ayıca Appstop programı ile de görmediğiniz programları kapatabilirsiniz görev yöneticisi gibi düşünün, oviden temin edebilirsiniz çok küçük ve güzel bir uygulama...nokia c7 symbian anna yüklü telefonumda ve sarjla ilgili bir problemim yok...arkadaşlara sadece bir öneri...

Toros542

Toros542

Üye
ya arkadaslar su flash olayı nasıl yapılıyor

accman

accman

Üye
tüm cihazlar için flash işlemi mevcuttur..bu bölümde sabitlenen konuları inceleyiniz detaylı bilgiyi göreceksiniz...

• Beğen
Tepkiler: n000k

muminaydin

Üye
2 gün giden şarz 1 gün gitmez oldu...

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
bende hicbir sorun yok

iatis

iatis

Üye
bende hicbir sorun yok
Aynen,bende orjinal annadan çok memnunum.Dili ing.yapıp bütün yüklenemeyen prog.yükledikten sonra,tekrar türkçeye dönüyom ve baloncuklar,sleeping screen,opera,play to,youtube down.....vs tüm programları yükledim ve sorunsuz olarak kullanıyorum.Resetve kasma sorunları ile hiç karşılaşmadım.:good::oke:

devil____boy

Üye
az önce müşteri hizmetlerinden aradılar bu uygulamalarla ilgili genel bir sorun olduğunu ilgili yerlere bildirdiklerini kısa zaman içerisinde türkiye ye özel bir güncelleme çıkacağını belirttiler ayrıca şarj konusunu söyledim bununla ilgili bir şikayet almadıklarını araştırma yapılabileceğini söylediler forum olarak arayıp söylersek birşeyler yapılır belki

meletim

meletim

Üye
aynen ben bide üstelik spb shell 3D açıyorum bazen o zaman yarım gün gidiyor biraz kurcaladın mı ..

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
gece yatarken ınternete baglanan programlarınız varsa encok onlar goturur şarjı

idris-tolar

idris-tolar

Üye
cyber

cyber

Üye
benim şarjım annadan itibaren daha çok gitmeye başladı

n000k

n000k

Üye
spb shell 3D de sizde varmı bizim içinde paylaşabilir misiniz...
konular arasında araştır var ama.. paralı :) satın alma gerekiyor 15 $

----------Eklendi @ 18:25:10 ---------- Yazıldı @ 18:24:28 ----------

sarj sorunu hala bende var ama şunu da danışmak istiyorum;

mesaj yazarken (yazmak için dokunun) klavye ayrı bir sayfada acılıyor sizde de böylemidir acaba...

hayır dostum bende ayrı bir sayfada açılmıyor.. yada ben onu ayrı bir sayfa olarak göremiyorum.. normal yazıyorum yani.. pr 1.2 de nasıl açılıyorduysa esaj yazma kısmı , bana göre anna dada aynı açılıyor..

spartuas

spartuas

Üye
arkadaşlar telefonunuzun sarjını biraz daha uzun tutmak isterseniz koyu renkli temalar kullanın en mantıklısı arka planı siyah olanı açık renkler bataryayı daha fazla tüketiyor...birde ekran koruyucu seceneginide yok yaparsanız bu da etkili oluyor...bağlantı ayarlarından ağ kısmında şebeke modunu sadece GSM seçin eğer 3g ile uğraşmıyorsanız mesela avea kullananlar kapatsın şebeke desteği yok... birde anna ile ekran parlaklığı arttığı söyleniyor Force Control programı ile ana ekranınızdan tek dokunmayla ekran parlaklığını azaltıp artırabilirsiniz %25 bile yetiyor(programın bluetooth Wlan tercihler Vs. değiştirme gibi seçenekleride var güzel bir uygulama oldukça pratik).ayıca Appstop programı ile de görmediğiniz programları kapatabilirsiniz görev yöneticisi gibi düşünün, oviden temin edebilirsiniz çok küçük ve güzel bir uygulama...nokia c7 symbian anna yüklü telefonumda ve sarjla ilgili bir problemim yok...arkadaşlara sadece bir öneri...
senin dediklerini yapmak için sadece güç tasarrufunu aktif etmek lazım. Dediklerini o yapıyor çünkü :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k

eldorado19

Üye
güç tasarrufu tema da değiştiriyor demek iyimiş(!)

shanol28

shanol28

Üye
ya arkadaşlar şarj sorunu yazmışsınız benim sorun biraz tersi oldu şarj bitmiyor sürekli telefonla oynayan kurcalayan biriyim eskiden 2 günde biterdi şu an şarj edeli 2 gün oluo hala %100 şarj hiç eksilmio bunda bi terslik var gibi geldi bana elimizde kulağımızda patlamasın sonra telefon anlayan var mı neden olur

karizma_1612

Üye
sizi bilmem ama son 2 aydır benım sarjım 2 gun bıle gıtmıyordu sımdı ıse en az 4 gun gıdıyor hatta 5 gun yanı duzgun kurulum yapmamıs olabılırsınız

Üst Alt