Symbian Anna ŞARJ Sorunu LÜTFEN YARDIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

high45

high45

Üye
arkadaşlar anna yı yükledim farkına vardım hemen şarzı yiyiyor ve denedim hiç telefon görüşmesi yapmadım hiç bir uygulamayı kullanmadım hiç int. girmedim 16 saatte kendi kendine şarz bitiyor ekranı bile açmadım zannedersem arka planda birşeyler çalışıyor bizden habersiz, yoksa neden bitsin ki durduk yere şarz saçmalıktan başka birşey değil bu.

forbidden5

forbidden5

Üye
Annayı tekrar yükleyin bence telefonu yedekledikdn sonra ben öyle yaptım yedek aldım soft format attım anna yükledim uygulamalarımı telefona attım şarj 3 gün çok rahat ki elimden düşmüyor telefon 3g sürekli acık internet oyun günde 4 saat radyo dinliyorum 3 gün rahat önceden olsa 2 .gün şarj uyarısı veriyordu

dualle

Üye
Annayı tekrar yükleyin bence telefonu yedekledikdn sonra ben öyle yaptım yedek aldım soft format attım anna yükledim uygulamalarımı telefona attım şarj 3 gün çok rahat ki elimden düşmüyor telefon 3g sürekli acık internet oyun günde 4 saat radyo dinliyorum 3 gün rahat önceden olsa 2 .gün şarj uyarısı veriyordu
dostum oviden mi güncelledin yoksa phoenix ile mi flashadın?

manisaa

manisaa

Üye
bakalım arkadaşların dedigini yaptım ne kadar gidecek bendede çok az gidiyordu

cabal21

cabal21

Üye
anna anasını belle'yor sarjın.

valent

valent

Üye
Evet arkadaşlar bugün şarjın dayanmaması canıma taketmişti telefona hiç format falan atmadım phonixden annayı tekrar yükledim inanılmaz birşey telefon eski haline döndü şuan şarj konusunda symbian 3 den farkı yok direk flaşh atın eminim şarj sorununuz ortadan kalkacaktır...

ugur6565

ugur6565

Üye
arkadaşlar telefonda 1güncelleme görünüyor dogrumu birisi yok neden ovide de bir tane gözüküyor

diaablo

diaablo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazı arkadaşlar arka planda bişe açıktır veya 3g modunu kapatın felan diyor hiç alakası yok ben eskidende herşey açık kullanıyordum bir sorun yoktu.Bu bazı telefonlar için böyle oldu okudum konuyu bir kaç kişi flsh ile sorun çözüldü diyor olabilir aslında çünkü herkes yaşamıyor bu sorunu.Ben gönderdim garantiye bakalım ne yapacaklar çözerler umarım sorunu mu.

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar bazı arkadaşlar arka planda bişe açıktır veya 3g modunu kapatın felan diyor hiç alakası yok ben eskidende herşey açık kullanıyordum bir sorun yoktu.Bu bazı telefonlar için böyle oldu okudum konuyu bir kaç kişi flsh ile sorun çözüldü diyor olabilir aslında çünkü herkes yaşamıyor bu sorunu.Ben gönderdim garantiye bakalım ne yapacaklar çözerler umarım sorunu mu.
ben sana söyliyim flash atıp yazılımını yeniden yüklicekler.. sonra bir kenara bırakıp test etcekler bakalım ne kadar gidiyor diye :oke:

----------Eklendi @ 10:46:47 ---------- Yazıldı @ 10:46:25 ----------

kaç gün oldu servise vereli?

turgay42_

Üye
benimde şarz sorunum vardı ama şimdi ortadan kalktı ve hatta daha fazla gitmeye başladı nasılmı..
Cihazınızı bekleme modundayken *#7370# yazarak biçimlendirebilirsiniz. Cihaz sıfırlanmadan önce, kilit kodunu girmeniz gerekebilir. Varsayılan kilit kodu 12345'tir

sonra iş bittikten sonra fabrika ayarlarına dönün ve gerekli olan 4 güncellemeyi yapın inanın hiçbir sorununuz kalmayacak
benim kilitleme sorunum vardı o bile ortadan kalktı. bol sans

manisaa

manisaa

Üye
anna yükledikten sonra beldede şarj sorunu vardı belle yükledim olmadı tekrar anna ya döndüm tekrar belle yükledim şuan sorun yok şarj iyi

ugur6565

ugur6565

Üye
ben bugun telefoncu arkadaşıma gittim 10 tlye flaş attırdım şars çok iyi gidiyor kendim atmak istemedim çünkü riskli

diaablo

diaablo

Üye
    Konu Sahibi
ben sana söyliyim flash atıp yazılımını yeniden yüklicekler.. sonra bir kenara bırakıp test etcekler bakalım ne kadar gidiyor diye :oke:

----------Eklendi @ 10:46:47 ---------- Yazıldı @ 10:46:25 ----------

kaç gün oldu servise vereli?
daha çarşamba günü verdim işte yaklaşık 4-5 gün oldu.flash kendim de atabilir dim ama atmadım sorun yaşamak istemedim en iyisi servis atsın.
ben bi eski telefonumla idare ediyorum gelene kadar :) yes no diyor

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
haklısın. flash riskli iş.. iyi yapmışsın aslında.. ben nokia shoptan başka biryere vermem teli ama oda tadilattaydı burda bursa da.. o yüzden kendim attım flash ı.. :) ee atmışken flash balli belle atalım dedik tadına bakmaya ;) takıldık kaldık belle de :oke: neyse yakında gelir telefonun.. umarım sorunlar düzelir telefon ile :)

hizan

hizan

Üye
arkadaş artık flash'ın fazla riski kalmadı.

netten araştırısanız bulursunuz çözümü.

yada telefonu ölen arkadaşlar servise vermeyip bana özelden pm atsınlar telefonlarını canlandırayım.

valent

valent

Üye
Flash atmanın şarj konusunda bir etkisi yok 2 gün önce flash attım şarj sorununun ortadan kalkacağını düşünerek ama değişen hiçbirşey olmadı.Hiçbir işlem yapmadım tam 18 saatte telin şarjı bitti.Bekleme süresi 552 saatten 18 saate düştü böyle birşey yok ya.Servisinde buna çözüm bulabileceğini hiç sanmıyorum onların yapacağıda flash atmak buda kendim test ettim çözüm değil.

andry77

andry77

Üye
Selam arkadaşlar ben de Ovi den orijinal ANNA güncellemesini yaptım daha önceleri 2-3 gün giden şarjım 1 gün yetmez oldu araştırdım biraz ama hep formatlardan flashlardan bahsediliyo... Ben RAMBLOW isimli programı kurdum telefona bi baktım Nokia N8 in RAM bitmiş 16 çalışan uygulama var ve 48 mb görünüyo bi temizledim oldu 130 mb :) Sanıyorum yüksek ram kullanımı bataryayı çabuk tüketiyor. Denemekte yarar var, ben daha bugün kurdum bataryam %50 doluydu ve şu an aradan yaklaşık 12 saat geçti ve hala %30 da ;)

Program Linki: http://www.maxicep.com/symbian-3-si...blow-pro-v1-31-0-symbian-3-signed-478263.html

Bu programı paylaşıma açanlara ayrıca TEŞEKKÜRLER...

valent

valent

Üye
Selam arkadaşlar ben de Ovi den orijinal ANNA güncellemesini yaptım daha önceleri 2-3 gün giden şarjım 1 gün yetmez oldu araştırdım biraz ama hep formatlardan flashlardan bahsediliyo... Ben RAMBLOW isimli programı kurdum telefona bi baktım Nokia N8 in RAM bitmiş 16 çalışan uygulama var ve 48 mb görünüyo bi temizledim oldu 130 mb :) Sanıyorum yüksek ram kullanımı bataryayı çabuk tüketiyor. Denemekte yarar var, ben daha bugün kurdum bataryam P doluydu ve şu an aradan yaklaşık 12 saat geçti ve hala 0 da ;)

Program Linki: http://www.maxicep.com/symbian-3-si...blow-pro-v1-31-0-symbian-3-signed-478263.html

Bu programı paylaşıma açanlara ayrıca TEŞEKKÜRLER...
paylaşım için :tşk:

andry77

andry77

Üye
ricaederim umarım bu yöntem işe yarar. Hakikaten neden güncellemeden sonra batarya ömrü kısaldı anlamadım...

mrtksck

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede olmaya başladı,ilk annayı yüklediğimde şarz sorunu filan yoktu son 4 gündür şarz 1 gün anca gidiyo hiç telefonla uğraşmadığım halde sunulan çözümler bana geçici çözümler gibi geldi daha doğrusu flaş atmak filanda riskli geldi sanırım servise göndermem gerekecek.Ayrıca formda o kadar aramama rağmen bulamadığım bi sorundan bahsedeceğim annayı yükleceğimiz zaman herkeste olduğu gibi teli yedeklememi önerdi ben sadece rehberi yedekledim diğer uygulamalar giderse gitsin die düşündüm ve güncellemeyi yaptım güncellemeden sonra uygulamalar bölümündeki oviden filan indirdiğim uygulamaların tümü silinmiş ve telle birlikte gelen bazı oyunlar nfs sfit gibi golf gibi uygulamalarda silinmişti ben silinmesini göze aldığım için pek umursamamaştım fakat 2-3 gün sonra filan oviden yeni uygulama yüklemem gerekti,telin dilini ing çevirmem gerekiyomuş uygulamayı yüklemem için dilini ing çevirdim bir bir baktım benim silindiğini düşündüğüm tüm uygulamalar ing diline çevirdiğimde hepsi yerinde duruyor,sonra teli yine türkçeye çevirdim eski yüklediğim uygulamalar yine kayboldu yeni yüklediklerim duruyor bunun sebebini bilen varmı daha doğrusu çözümünü bilen türkçe iken o uygulamaları nasıl aktif ve görünür hale getirebilirim ve bu sorunla daha önce karşılşmış olan var mı.yoksa servis yolu gözüküyor...uzun oldu biraz ama yardımcı olursanız sevinirim...

Üst Alt