arkadaşlar aynı sorun bendede olmaya başladı,ilk annayı yüklediğimde şarz sorunu filan yoktu son 4 gündür şarz 1 gün anca gidiyo hiç telefonla uğraşmadığım halde sunulan çözümler bana geçici çözümler gibi geldi daha doğrusu flaş atmak filanda riskli geldi sanırım servise göndermem gerekecek.Ayrıca formda o kadar aramama rağmen bulamadığım bi sorundan bahsedeceğim annayı yükleceğimiz zaman herkeste olduğu gibi teli yedeklememi önerdi ben sadece rehberi yedekledim diğer uygulamalar giderse gitsin die düşündüm ve güncellemeyi yaptım güncellemeden sonra uygulamalar bölümündeki oviden filan indirdiğim uygulamaların tümü silinmiş ve telle birlikte gelen bazı oyunlar nfs sfit gibi golf gibi uygulamalarda silinmişti ben silinmesini göze aldığım için pek umursamamaştım fakat 2-3 gün sonra filan oviden yeni uygulama yüklemem gerekti,telin dilini ing çevirmem gerekiyomuş uygulamayı yüklemem için dilini ing çevirdim bir bir baktım benim silindiğini düşündüğüm tüm uygulamalar ing diline çevirdiğimde hepsi yerinde duruyor,sonra teli yine türkçeye çevirdim eski yüklediğim uygulamalar yine kayboldu yeni yüklediklerim duruyor bunun sebebini bilen varmı daha doğrusu çözümünü bilen türkçe iken o uygulamaları nasıl aktif ve görünür hale getirebilirim ve bu sorunla daha önce karşılşmış olan var mı.yoksa servis yolu gözüküyor...uzun oldu biraz ama yardımcı olursanız sevinirim...