valent
Üye
Sakın kaldırma oyun ve uygulamaları direk üzerine kur merak etme harici yer kaplamıyor üzerine kurunca kaldır yükle uğraşma ben demin öyle yaptım şuan herşey gayet güzel çalışıyor bendede hard formattan sonra oyunların ve uygulamaların bazıları gözükmüyordu üzerine kurdum halloldu.birkaç defa hard format atmaya çalıştım ama olmadı yani menü+kamera+ses+açma tuşlarına bastım telefonum açılmadı ama hani 7-8 saniye basılı tutarsın açma tuşunu reset atarken titreşim olurdu aynı o şekilde oluyordu ama hiç açılmadı daha önceden bu şarj sıkıntısı başladığı zamanlarda telefonun orjinal ayarlarından veri sil ve geri yükle diyerek ne varsa hafızada silip tekrar yüklemiştim başka birşey de yapmadım fakat bazı programları açmıyor dili ing yapınca açıyor şimdi de o canımı sıkıyor proları kaldırıp tekrar yüklemeyi deniyeceğim
----------Eklendi @ 13:14:45 ---------- Yazıldı @ 13:10:30 ----------
Beni hard format uğraştırmadı ilk defa attığım halde menü+kamera tuşu+ses kısma+power tuşu sırayla bastım direk açıldı dil sorana kadarda tuşları bırakmadım öyle olması gerekli zaten.Bugün kullanayım şarjını anlarım düzelip düzelmediğiniArkadaşlar ben de hard format sonucu eski batarya dayanıklılığına döndüm. Bataryası hızlı tükenen arkadaşları çok iyi anlıyorum, berbat bir durumdu benim için de. Format için gerekli tuşlara bastığımda telefon titredi fakat açılmadı, ben de bunun üzerine yeniden telefonun açma/kapama tuşuna bastım (tabi diğer parmaklar diğer tuşlarda) format gerçekleşti. Program ve saveleri bence hiç önemsemeyin batarya problemi varsa. Bir çok program (Quickoffice, Adobe Reader, Ovi vb) bende gitti fakat yazılım güncellemedeki güncellemeleri yapınca programlar yeniden yüklendi.
Allah yeşil androidleri aranıza sokmasın..
sevindim sorunu çözülen arkadaşlara.. sorunu çözülmeyen arkdaşlarda umarım çözülür sorunları.. işte hard format ve flaş atmak aslında bir nevi teli tazeliyor.. korkmayın arkdaşlar bunları yapmaktan.. tel ölmez. dead olsa bile canlandırması vardır..