Symbian Anna ŞARJ Sorunu LÜTFEN YARDIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
birkaç defa hard format atmaya çalıştım ama olmadı yani menü+kamera+ses+açma tuşlarına bastım telefonum açılmadı ama hani 7-8 saniye basılı tutarsın açma tuşunu reset atarken titreşim olurdu aynı o şekilde oluyordu ama hiç açılmadı daha önceden bu şarj sıkıntısı başladığı zamanlarda telefonun orjinal ayarlarından veri sil ve geri yükle diyerek ne varsa hafızada silip tekrar yüklemiştim başka birşey de yapmadım fakat bazı programları açmıyor dili ing yapınca açıyor şimdi de o canımı sıkıyor proları kaldırıp tekrar yüklemeyi deniyeceğim
Sakın kaldırma oyun ve uygulamaları direk üzerine kur merak etme harici yer kaplamıyor üzerine kurunca kaldır yükle uğraşma ben demin öyle yaptım şuan herşey gayet güzel çalışıyor bendede hard formattan sonra oyunların ve uygulamaların bazıları gözükmüyordu üzerine kurdum halloldu.

----------Eklendi @ 13:14:45 ---------- Yazıldı @ 13:10:30 ----------

Arkadaşlar ben de hard format sonucu eski batarya dayanıklılığına döndüm. Bataryası hızlı tükenen arkadaşları çok iyi anlıyorum, berbat bir durumdu benim için de. Format için gerekli tuşlara bastığımda telefon titredi fakat açılmadı, ben de bunun üzerine yeniden telefonun açma/kapama tuşuna bastım (tabi diğer parmaklar diğer tuşlarda) format gerçekleşti. Program ve saveleri bence hiç önemsemeyin batarya problemi varsa. Bir çok program (Quickoffice, Adobe Reader, Ovi vb) bende gitti fakat yazılım güncellemedeki güncellemeleri yapınca programlar yeniden yüklendi.
Beni hard format uğraştırmadı ilk defa attığım halde menü+kamera tuşu+ses kısma+power tuşu sırayla bastım direk açıldı dil sorana kadarda tuşları bırakmadım öyle olması gerekli zaten.Bugün kullanayım şarjını anlarım düzelip düzelmediğini

aristotheles

Üye
*#7370# tuşlayın arkadaşlar kasmayın kendinizi aynı anda üç beş parmak güreştirmeye.
Bir arkadaşım RamBlow'dan hayır görmediğini yazmış.
Büyük ihtimalle hard formattan hayır gördüm son durumum 18 saat giden şarjım,bugün itibarıyla 60 saati devirdi ve halen %36 şarjım var. Bu eskisinden bile kat kat iyi bir sonuç.Hem de 3G açıkken.Neredeyse iki kat daha güçlenmiş Anna ile.
Anna içinde çözemediğimiz nasıl bir ayar varsa hard format basmadan düzelmiyor.Yine tekrarlıyorum flashlama ile düzelmeyip hard format ile düzelen nedir acaba? Bunu çözemedim bir türlü.Çilem sona erdi çok şükür.Darısı tüm Anna kullanıcılarının başına. Bu çileyi çeken arkadaşlarım bana kızmazınlar lütfen önce *#7370# yapın sonra bir de fabrika ayarlarına döndürün.Sonuç alacaksınız inşallah.11.sayfada yazdıklarıma da bir göz gezdirin lütfen.
Nokia C7'im ile aşkımız tekrar tazelendi. Seni seviyorum artık Anna'm benim.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
hahhaaaa :d: Allah yeşil androidleri aranıza sokmasın.. :oke: sevindim sorunu çözülen arkadaşlara.. sorunu çözülmeyen arkdaşlarda umarım çözülür sorunları.. işte hard format ve flaş atmak aslında bir nevi teli tazeliyor.. korkmayın arkdaşlar bunları yapmaktan.. tel ölmez. dead olsa bile canlandırması vardır..

korkusuz202

Üye
arkdaşlar ben annasını yükledim şarj sorunu bendede çıktı... fabrika ayarlarına döndüm..oviden tekrar yüklemek istedim ama hemen yüklendi.sanki es geçip gitti...bende servise bugüün telefonu verdim bakalım yapacaklarmı..aldığım zaman test edip tekrar yazarım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
sarj sorunu yaşamak istemeyen arkadaşlar bende anna yüklemiştim atnı sorun bende de vardı teli flaslıyım dedim işi iyice çuvallattım tel kapandı yani çöktü tekrardan uzun bir çabadan sonra pr1 dönüş yaptım formda var ana başlıkta harfiyyen uygulayınca oluyor daha sonra pr1 den türkce belle var formlarda onu flash attım tel harika oldu şarj olayı eskisi gibi süper hiç bir sorun yok annadan ziyade belle kullanmanızı tavsiye ederim

ugur6565

ugur6565

Üye
beni bugun nokia mail atmıştım bugun aradılsr srj sorunum vardı ve dedi menü gir bul uygulamasını girin ve seçenekler var ayarlar girin ve iki seçenegi kapatın bende kapattım şuan 28 saat kullanıyorum ve /20 kalmış 2 saat konuşma

aristotheles

Üye
Nokia'nın çözümü benim önerilerimde de var, denedim bende tek başına işe yaramamıştı.Henüz Anna yüklememiş olanlar kontrol edebilirler mi? Uygulamalar-Bul-Ayarlar kısmında otomatik başlat ve şebeke arama kapalı mı yoksa açık mı? Eğer önceki sürümde fabrikasyon olarak kapalı ise o zaman dikkate alınmalı diye düşünüyorum.

ugur6565

ugur6565

Üye
valla benim açıktı nokia sayasinde ögrendim

distakjo

distakjo

Üye
ya bende bataryam bozuldu diyentribe giriyordum. Deli olmuştum hatta değiştirecem diye. İyiki bu konuyu açmışsın kardeş saol.

• Beğen
Tepkiler: diaablo
Toros542

Toros542

Üye
merak ediyorum nasıl yaptıklarını tamam sonuçta servis ama bizimde denemediğimiz yol kalmadı güncelleme üzerine güncelleme flash üzerine flash aynı tas aynı hamam???
arkadasim bende oviden yüklemistim.sarj en fazla 7-8 saat gidiyordu.daha sonra tlfnu nokia care e verdim.adamlar suan ovi deki anna nın hataları oldugunu söyledi.bizdeki anna ise orjinal türkce olanı dedi.tlf nu verdim ertesi gün aldıgım da ise 4diş sarj vardı ve ertesi güne kadar ancak bitti.yani en saglamı servise vermeniz cihazı.benim tavsiyem budur.tabi karar yinede sizin.

• Beğen
Tepkiler: diaablo
valent

valent

Üye
arkadasim bende oviden yüklemistim.sarj en fazla 7-8 saat gidiyordu.daha sonra tlfnu nokia care e verdim.adamlar suan ovi deki anna nın hataları oldugunu söyledi.bizdeki anna ise orjinal türkce olanı dedi.tlf nu verdim ertesi gün aldıgım da ise 4diş sarj vardı ve ertesi güne kadar ancak bitti.yani en saglamı servise vermeniz cihazı.benim tavsiyem budur.tabi karar yinede sizin.
Bugün başka ülkenin annasını yükleyeceğim tele yüklemeden formatta atacağım yükledikten sonra birdaha format atacağım düzelirse düzelir düzelmezse dediğin gibi telefona servis yolu gözükür

diaablo

diaablo

Üye
    Konu Sahibi
abi ben inanın bu servise verdikden sonra çok memnunum anna dan. bu ayın 27 sinde şarj ettim tam öğlen 12 de dü çıkardım bugün ayın 30 u 7 diş şarj ile oluyor tema da şuan 5 diş var ve arama felan da yaptım bi kaçdefa internete girdim felan.allah razı olsun ya adamlardan.daha önce hiç bi uygulama kullanmasam bile 6-7 saatte kapanıyordu.

valent

valent

Üye
abi ben inanın bu servise verdikden sonra çok memnunum anna dan. bu ayın 27 sinde şarj ettim tam öğlen 12 de dü çıkardım bugün ayın 30 u 7 diş şarj ile oluyor tema da şuan 5 diş var ve arama felan da yaptım bi kaçdefa internete girdim felan.allah razı olsun ya adamlardan.daha önce hiç bi uygulama kullanmasam bile 6-7 saatte kapanıyordu.
Bizim yapamadığımız adamların yaptığı ne olabilir acaba?

distakjo

distakjo

Üye
Forumda bazı arkadaşların tavsiye ettikleri aşağıda yazdığım yöntemleri hep birlikte uyguladım şu an işe yaradı. 30 dk konuşma da yapmama rağmen 14 saat sonunda sadece 1 diş indi.Battery monitor % 80 gösteriyor şu anda.
1.*#7370# ile hard reset attım. Biraz uzun sürüyor sabırlı olun.
2. Sonra bir de *#7780# ile fabrika ayarlarına döndürdüm.
Bunlar forum tavsiyeleri idi.
3. Uygulamalar-Arama-Ayarlar-Otomatik yeniden başlatma-kapalı
-Şebeke arama-kapalı
Bu nokia müşteri hizmetlerinin tavsiyesi.
4.Ram Blow uygulaması ile hafızada çalışan 10 program sayısının 3'e düşürülmesi.İlginçtir menü tuşuna basılı tutulduğunda görülmüyor bu programlar.
Bir de bu 3 ile 4. maddeyi devre dışı bırakıp deneyeceğim kesin teşhis için ama eski durumda olsa çoktan yarıya inmişti.

Bu arada 3G açık.
Üstteki mesajımı dün diğer başlığa yazmıştım.
Şu anda 42 saat oldu ve şarj % 60'a indi.Yukardakileri yapınca şarjım 18-24 saattten birden bire düzelerek eski haline çıktı. Toplam 1 saat konuşma ve yarım saat internet kullanımımda var. Testlerim devam edecek maddeleri eleye eleye tek bir çözüme ulaşacağımı sanıyorum.Bu arada 10 defa flaşlamıştırım, flaşlayınca değişmeyen ama hard reset ile değişen nedir acaba? Belki Ram Blow programındandır. C7 24.01 versiyonu kullanıyorum.

ya beyler ben bu 3. maddeyi yapamıyorum. daha doğrusu dediği yeri bulamıyorum :s

distakjo

distakjo

Üye
ya bende aramanderken çağrı babında arama zannediyorum. Sağol valent.

akondd

akondd

Üye
bide belle çksaydı onda ne sorunlar var bakalm

valent

valent

Üye
bide belle çksaydı onda ne sorunlar var bakalm
Bellede sorun olacağını sanmıyorum şuan N8 kullanan arkadaşların çoğu yüklemiş ve hepside çok memnun adamlar öve öve bitiremediler.Bugün bende bir arkadaşımın N8 cihazını kullandım belle yüklü harika ya adamı kendine hasta ediyor hızı görselliği falan müthiş kardeş.Bende c7 var acayip şarjım gidiyordu bugün hollanda annasını yükledim versiyon değişince şarj sorunum halloldu.

Üst Alt