Symbian Anna ŞARJ Sorunu LÜTFEN YARDIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

diaablo

diaablo

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna ŞARJ Sorunu LÜTFEN YARDIM..!
Arkadaşlar Anna yüklemeden önce şarjla alakalı hiç bir şikayetim yoktu.
fakat Anna yükledim daha sonra telefonu mesela öğlen şarj ediyorum 1-2 arama yapıyorum felan akşam 11 gibi yatarken açık bırakıyorum saba h kalktığımda bir diş kalmış oluyo şarj bitik uyarısı veriyor yada kapanmış oluyor sorun hakkında lütfen bilgisi olan cevap yazsın ne yapmalıyım?:vur

Bu mesajı yeni okuyan arkadaşlar için yazıyorum telefonumu servise verdim 4 günde geldi anna yüklü düzeltmişler şarj olayınıda şuan şarj edeli tam saat olarak 48 saat oldu halen gösteriyor( 2-3 görüşme yaptım 2-3 vidyo izledim ve birkaç müzik indirdim dinledim.)

3onur5

3onur5

Üye
evet aynı sorun bendede oluyo şarj dayanmıyo anna geldiğinden beri

tycoon_gs

Üye
24.001 i mi yükledin yoksa 22.014 ü mü

cardanadam

cardanadam

Üye
herkezde aynı sorun var ekran parlaklığı arttırılmış ondan kaynaklanıyor sanırım

mezoart

mezoart

Üye
Çoğu kişide 24.001 var, bu iki versiyon arasındaki fark nedir ki ?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
sorun anna da değil sorun bu tlf tasarlayan gerizekalı da kocaman kasa ya küçücük batarya koyması

• Beğen
Tepkiler: septisist

hyperia

Üye
şarj sorunu bende de var. 24.001 yüklü ve manyak gibi şarj yiyor.. 1 gün dayanmıyor.

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Tama yakın boşaltıp yeniden şarj etmeyi deneyin. Bir kaç şarjda eski haline dönüyor.

n000k

n000k

Üye
düzelmezse flaş atın, yada nokia shop a götürün tekrardan anna yükleyiversinler .. bende oviden güncellemiştim anna yı ve böyle sorunla karşılatım.. oviden hatalı güncelleniyor sanırım.. flaş attım şimdi canavar gibi oldu tel :)

security33

Üye
bendede aynı sorun vardı şarjı 8-9 saatte bitiriyordu. soft format attım şimdi öncekinden fazla gidiyor. yaklaşık 2 gün falan

spartuas

spartuas

Üye
Telefondaki herşeyinizi yedekleyin. Sonra hafıza ve yığın hafızalarınına format çakın. Sonra hard ve soft format çakın. Sonra flashlayın. Telefon açılsın. 4 güncellemeyi yapmadan hard ve fort format çakın bi daha. sonra direk 4 güncellemeyi yapın telefona restart çakın. Bak bakıyım şarj yiyormu ?

maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-battery-monitor-yalan-mi-soyluyor-546482.html

hatta yukarıdaki konuya bak :) hayırlı olsun.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Telefondaki herşeyinizi yedekleyin. Sonra hafıza ve yığın hafızalarınına format çakın. Sonra hard ve soft format çakın. Sonra flashlayın. Telefon açılsın. 4 güncellemeyi yapmadan hard ve fort format çakın bi daha. sonra direk 4 güncellemeyi yapın telefona restart çakın. Bak bakıyım şarj yiyormu ?

maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-battery-monitor-yalan-mi-soyluyor-546482.html

hatta yukarıdaki konuya bak :) hayırlı olsun.

3 güncelleme değilmiydi 4. güncelleme nedir..?

spartuas

spartuas

Üye
3 güncelleme değilmiydi 4. güncelleme nedir..?
bnm telefonum c7..c7 lerde 4 güncelleme var. sende 3 tane vardır. Ben kendime göre konuştum. 3 güncelleme varsa 3 tane güncelleme ben 4 dedim :oke:

n000k

n000k

Üye
c7lerde sosyal yok nedenseanna 1/2anna 2/2ovi mağaza nfc

bak bunu bilmiyordum :) .. bendede nfc diye güncelleme gelmedi.. :hmmm acaba bende yüklümü? nasıl bakcam yüklü olup olmadığına?

Artles

Artles

Üye
Bendede tam tersi şarj süresi uzadı
telefonu dün saat 16.00 dan beri aktif olarak kullanıyorum. mesajlaşıyorum , telefon görüşmesi yapıyorum ,internete giriyorum vs vs.
ve hala %35 c6-01
anna olmasa 2 saat önceden bitmişti şarjı

forbidden5

forbidden5

Üye
bendede şarj süresi uzamış durumda iki gündür çatır çatır oyun oynuyorum nete giriyorum 2 gün rahat gidiyor ki normalde şu son iki günde oynadığım kadar oyun oynamam şarjım normal şartlara 3 günü bulucak diye düşünüyorum

Üst Alt