Symbian Anna ŞARJ Sorunu LÜTFEN YARDIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

aristotheles

Üye
Nokia C7 şarj sürem 3 günden 1 güne düştü.Sadece 3g kapalı ya da tasarruf modunda kullanıyorum artık. Ekran ışığı artışı falan yok. Gün boyu ekranı açmasanız dahi kartal araba gibi içiyor şarjı.Flashlamakda çözüm değil en az 5 kere flashladım. Bu konuda nokia ya mail attım sizde atın lütfen. Donanım ya da 3g ile ilgili olabilir.versiyonum 24.01

forbidden5

forbidden5

Üye
Bugün 3.gün hala yüzde yirmi beş şarjım duruyor nerdeyse günde iki saat oyun 1 saat internet kullandım geceleri de 2 saat kadar radyo dinliyorum bitiremiyorum ben şarj geliştirmesini fazlasıyla beğendim bazı arkadaşlarda neden şarj sorunu var anlamış değilim bence ovi den tekrar yukleyin umarım sorunu çözebilirsiniz ben çok memnunum anna dan şarj süresi bende süper

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşlar ben şunu fark ettim. telfon 4. kademeye kadar hemen hemen normal bir şarj kullanıyor. 4. kademeden 2. kademeye şarjı direk düşürüyor ondan sonrası zaten su gibi gidiyor. sadece 1 gün ancak yetiyor. servise sordumda yazılımdan kaynaklıdır dedi.

xpapillonx

Üye
c7 ile şarj ancak 16 17 saat gidiyor.akşam saat 8 gibi şarjdan çıkardım tek bir görüşme bile yapmadan,keza tel e dokanmadan desem daha doğru,sabah 8 de % 35 şarj kalmış durumda.anna anasını belledi şarjın.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ole bir sıkıntı yok walla masşallah

forbidden5

forbidden5

Üye
bnde ole bir sıkıntı yok walla masşallah
Bendede yok aksine memnunum acaba yazılımdan mı cihazdanmı kaynaklı ikimizde c6-01 kullanıyoruz birde şarj sıkıntısı ceken arkadaşlar anna1/2 güncellemelerini yükledilermi ? sorun ondan kaynaklı olabilir

accman

accman

Üye
@forbidden5 hocam bence bizimkilerde değil senin telefonda anormallik :P gider mi o kadar yaa..nazar değmesin... :D

forbidden5

forbidden5

Üye
yok abi :D eskiden benimde 2 günü kolay kolay geçmezdi annadan sonra sapıttı :D bitiremiyorum artık :D şaka bi yana annayı çok sevdim ben :D

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar konu da açtım ama cevap veren olmadı saolsunlar.
telefonu güç tasarrufuna aldığımızda sesszde toplantıda genelde yani hiç bir telefon tercihinde gelen çağrıları ve mesajları sadece titreşimle alma imkanımız yok mu?titreşimi açmak istediğimde ayar değiştirlemiyor güç tasarrufu etkin uyarısı çıkıyor. sanki daha önce hem güç tasarrufunu hem de sadece titreşimle bildirimi yapmıştım gibi hatrlıyorum ama şu an olmuyor.
yani hem güç tasarrufunu hem bildirim olarak sadece titreşimi birlikte kullanmamızın bi yolu yok mu?
bir de telefon güç tasarrufu devre dışı olsa bile titreşimi çok hissedilmiyor yani ancak elinizde olması lazım titreşimi duyabilmek içn .bunun bir çözümü var mı?
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..teşekkürler

shanol28

shanol28

Üye
kardeşim ağlıcam ya millet şarj adayanmıo die stres yapar ben bitmio die yapıyorum :S bu ne arkadaş ya bitmio şar 4 gündür sürekli %100 olur mu bunda bi iş var korkmaya başladım

cabal21

cabal21

Üye
kardeşim ağlıcam ya millet şarj adayanmıo die stres yapar ben bitmio die yapıyorum :S bu ne arkadaş ya bitmio şar 4 gündür sürekli 0 olur mu bunda bi iş var korkmaya başladım

senin telefonunda nasa'nın ürettiği gizli bataryadan koymuş olmasınlar dikkat et yanlış kişinin eline geçmesin diye imha düzeneğide koymuşturlar ona havaya uçma sakın :D

ugur6565

ugur6565

Üye
en telde bir sorun var herhalde bizim iki gün gitmiyor anlamadım havamı atıyor:off:yalanmı

----------Eklendi @ 20:32:43 ---------- Yazıldı @ 20:30:38 ----------

senin telde sorunmu var yoksa sende sorun var anlamadım:pro:

shanol28

shanol28

Üye
önce film açtım sessizde oynasın bakalım nolcak diye %80 e yeni düştü hava fln ne arar hocam bizde öle bi durumdayız ki iyi şeylerden dahi huylanır olduk

valent

valent

Üye
Şarj sorunu bendede var telefonun bekleme süresi acayip azaldı ki flaşladığım halde.Akşam yatmadan şarjdan çıkarıyorum sabah uyandığımda şarj yarıya düşmüş kullanmadığım halde.Symbian 3 de böyle bir sıkıntım yok fenaa gidiyordu şarj annayı yükledikten sonra batarya can çekişiyor.İnternetede bağlı değil açık uygulamada yok kendi kendine nasıl bitiriyor şarjı aklım almıyor.3 gün giden şarj şimdi 1 gün bile gitmiyor çok saçma.Telefondaki hataları gidereceğine anna hata yaratıyor.Androidli telefonlara döndü c7

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar bende anlamadım önceki c7 de 3g ile internete giriyordum 2 saat gösterge yüzde 65 idi şimdi anna yüklü korkuyorum akşam eve gitmeden bitecek diye sadece güç tasarruf modu ile akşam yapıyorum ne bu yazılım mı hatamı

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşım aynı sorunu yaşayan bir çok insan var.. bende de aynı sorun yaşanmıştı.. formumuzda okuduğum bır bılgıye dayanarak format attım ve sorun ortadan kalktı.. 24.oo1 yuklu bendede..

eferot

Üye
Arkadaşlar bende anlamadım önceki c7 de 3g ile internete giriyordum 2 saat gösterge yüzde 65 idi şimdi anna yüklü korkuyorum akşam eve gitmeden bitecek diye sadece güç tasarruf modu ile akşam yapıyorum ne bu yazılım mı hatamı
arkadaslar hard format atın sonra güncellemeri yapın ben yaptım şarz hiç bitmicek zannediyorum c7

valent

valent

Üye
Ben format atmadım ama flaş attım 2 saat önce şuan şarj normal gidiyor umarım sapıtmaz gene.Sonuna kadar bitirip tekrar dolduracağım o zaman daha iyi anlaşılır.

ugur6565

ugur6565

Üye
1 günde 1 saat konuşma 1 diş iniyor normalmı

----------Eklendi @ 22:00:43 ---------- Yazıldı @ 21:58:25 ----------

ben formatra attım ve sonra yazılım attım oviden sonra 2/2 yükledim onuda oviden yaptım sanki bana yine şarjı az gidiyor ne yapmam lazım bil bilgisi olan

metyuu

metyuu

Üye
bendede sarj sorunu vardı bir günde bitiyordu. ilk güncellemede annayı yüklemiştim ama 1/2 2/2 yüklemeleri bilgisayardan yapmadı telefondan yüklemiştim. sonra hafıza kartını , yığın depo hafızasını biçimledim. sim kartı çıkardım telefona üç defa format attım. (*#7370#) sonra güncellemeyi yeni bir bilgisayarda baştan yaptım 326 Mb indirildi ve kurulum sorunsuz oldu. 1/2 2/2 güncellemeleri ovi ve nfc güncellemelerini yaptım. şimdi birinci gün tek çentikle geçti. bakalım düzeliyor galiba Qt ve ovi sorunsuz çalışıyor telefonda (font zommer programı ile yazı boyutu değiştirilince ovi magaza çalışmıyor.)

Üst Alt