Son Nokia Markasını Taşıyor Bende Aldım 930

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben yeni cihazları bekleyeceğim

technocu1

Üye
Cihazın tasarımı çok güzel. Tek eksiği glance screen. Güle güle kullan.

akdeniz77

akdeniz77

Üye
herşey iyi güzelde microsoft l930 da saçmalamış 32 gb genişletilemeyen hafıza ve 20 mp kamera bu terslikte bi işlik var.

ArMaGeDdOn_87

Üye
herşey iyi güzelde microsoft l930 da saçmalamış 32 gb genişletilemeyen hafıza ve 20 mp kamera bu terslikte bi işlik var.
Hafıza eğer 16 olsaydı terslik olurdu 32 GB yeterli ama yinede SD hazıza yapsaydı + olurdu cihaz için,asıl saçmalık şurada Glance ve kulaklık yok :) ayrıca fiyat çok yüksek

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Hafıza eğer 16 olsaydı terslik olurdu 32 GB yeterli ama yinede SD hazıza yapsaydı + olurdu cihaz için,asıl saçmalık şurada Glance ve kulaklık yok :) ayrıca fiyat çok yüksek
aynen bende bu yüzden 830 aldım 930 gibi çözünürlük ve performans canavarı değil ama glance de var genişletilebilir hafızada.fiyat konusuna gelince 830 da 1100 lira falan olmalıydı bence

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hayırlı olsun android telefon almayacaksam alacağım ilk telefon bu olurdu kesinlikle :)

eaagent

eaagent

Üye
Hayırlı olsun özellikle tasarım olarak gerçekten cezbedici bir cihaz. Bu arada bence 930 fotoğraflarda önde.

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
evet bu hafıza kartı olayı benimde canımı sıktı bazı arkadaşlarım 32 gb neye yetmiyor demiş ( her çektiği foto en kötü 5 mb ) hesabını sen yap 20 megapixel bir kamera ve 2k 4k gibi full hd video özellikleride geldiğinde sanırım 32 gb hiç bir işe yaramayacak bende diğerleri gibi iyice düşünüp 830 alacaktım ama gerek işlemci gerek performans hafızadan daha önemli diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
akdeniz77

akdeniz77

Üye
evet bu hafıza kartı olayı benimde canımı sıktı bazı arkadaşlarım 32 gb neye yetmiyor demiş ( her çektiği foto en kötü 5 mb ) hesabını sen yap 20 megapixel bir kamera ve 2k 4k gibi fu ll hd video özellikleride geldiğinde sanırım 32 gb hiç bir işe yaramayacak bende diğerleri gibi iyice düşünüp 830 alacaktım ama gerek işlemci gerek performans hafızadan daha önemli diye düşündüm.
yani aslında birazda bütçe meselesi 830 tercihi ama ikiside farklı kulvarlarda iyi cihazlar hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: merlin19

Üst Alt