Karşılaştırma Kamera'nın fotoğrafları yavaş çekmesi.

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520de Denim yüklü ve hemen çekiyor

Tamam linç etmeyin, vurmayın :D

DareDevil1320

Üye
    Konu Sahibi

Şu uygulamayı buldum hem jet gibi çekiyor, hem de kaliteden ödün vermiyor tavsiye ederim. :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Şu uygulamayı buldum hem jet gibi çekiyor, hem de kaliteden ödün vermiyor tavsiye ederim. :)
1020 ile denedim Lumia kamera nın yanına yakalanmaz kalite konusunda

DareDevil1320

Üye
    Konu Sahibi
1020 ile denedim Lumia kamera nın yanına yakalanmaz kalite konusunda

1320'de normal lumia ve bu program ile çektim aşağı yukarı hepsi aynı gibiydi; kamerası kaslı modellerde pek efektif olmayabilir tabii hızdan ötürü ama hali hazırda çağ dışı kalmış 5mp için çok güzel :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
nokia kamera özellikleri ile ön plana çıkan bir firma olsa da. bir türlü çözemedi olayı. 1520 4k video çekme özelliği geldi sözde. takılmalar oluyor. ve sürekli netleme yapmaya çalışıyor geçişlerde bu da yağ gibi akan bir video değilde takılan bir video ortaya çıkmasına sebep oluyor. 4kyı geçtim 1080p de bu odaklanma sorunu devam ediyor. bu gidişlede bunları ve bunlara benzer sorunları düzeltemeyecekler gibi duruyor.

zbahadir

Üye
N925 ile bugün çektiğim resimlerden bir hayli memnun kaldım. Özellikle Denim güncellemesi sonrası çektiğim resimlerle önce çektiğim resimleri karşılaştırdım arada çok fark var. Öncelikle güneş ışığındaki sararma fark edilir derecede azalmış. Şimdi asıl korkum Windows 10'a geçersek bu resim kalitesini kaybedebileceğimiz.

Üst Alt