Son Nokia Markasını Taşıyor Bende Aldım 930

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Son Nokia Markasını Taşıyor Bende Aldım 930
Valla Arkadaşlar Hatamı Yaptım yoksa yapmadım mı henüz kararsızım bugün 12 civarında Nokia Lumia 930 Namı diğer Son Nokia isimli telefonu aldım Şekil Şemal Tasarım cezvedici Kullanımı rahat ama nedense Fotoğraf olayında ben sevmedim bir 920 ile çektiğim fotonun boyutu 2 mb leri buluyorken 5 + 16 mp seçenekte çekilen foto 1.5 mb lerde sanırım bu işte bir iş var neyse güncellemeleri bekleyecez bu arada cihaz kesinlikle Paralel ithalat değil Özel olarak Nokia yada Microsoft şimdiki adı ile Resmi ithalat firmasından alındı.. yani bizde 930 kervanına katıldık..

Lumia 920 ve 930 foto çekimi şimdi çektim...

Lumia 930 çekim :

Lumia 920 Çekim :

Lumia 930 Çekim :

Lumia 920 Çekim :

Lumia 930 ve Lumia 920 6X Zoom yapıldı Not : 930 Normal Çekimi yani 5 mp sanırım 1.70 MB boyutu var 920 ninde 1.90 Mb Boyutu var:

Lumia 930 ve Lumia 920 6X Zoom 5+16 Mp ve 920 8.7 Mp Pro Cam 6X Çekimleri :

Karar sizin Hangisi etkili???

3.5 Yıllık Emektarmı??

0 Km Yeni yetmemi :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Nirvana92

Nirvana92

Üye
harbiden bi kaç sene snra eskiden nokia vardı bide dicez , zaman akıp gidiyor.
hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: merlin19
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim ama hep dediğim gibi nokia dünya batana kadar unutulmaz ve kimse adını silemez :D gsm patentlerinin yüzde 80'i onda oldukca :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Fotoğraf boyutu normal. Dosyalar programından çektiğin 16MP fotoğrafın boyutuna bakabilirsin. Ayrıntısı çok olan bir fotoğrafsa boyutu normal olarak artacaktır. Benim 1520 ile çektiğim bir fotoğraf 5+16 mp + canlı fotodaki video falan 10 MB buluyordu. Tekrardan güle güle kullan :)

oznkrts

oznkrts

Üye
Boyutu için yeni bi tekneloji diyebilirsin genelde resimler 1 mb oluyor ama bu resmin 5 mb oldugu anlamına gelmiyo tabikide o paylaştığın zaman örn whatsapta ama resimlerde çok zoom yapan birisiysen 16+5+dslr yi seçtiğinde Artı olarak resmin 20 mb lik bi kopyasını tutacak tabi bunu sadece pc ye bağladığında görebilirsin Ordan kayıpsız zoom ve başka işlemler yapabilirsin

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İyi günlerde kullanın nerden aldınız cihazı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun güle güle ve özellikle de Windows Mobile 10'lu günlerde kullanmanız dileğiyle :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve merlin19

caner1010

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Son Markası 830 930 Değil

• Beğen

Emre

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: merlin19 ve StartTheGame

ihsan.snmz

Üye
Varmış zaten n bir tane neden model arttırdın ki :D

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Sıkı bir Nokia fanatiği olarak ismin ortadan kalkmasına üzülüyorum nokia=tuğla anlayışına gıcık oluyorum bence nokia=kalite, güven, yeniliktir
Microsoft Nokia logosunun getirisinden çok yararlanabilirdi özellikle Windows mobile sıkıntısından sonra
Kendi reklamını yapacaksa illa Nokia by Microsoft ile çok iyi reklam yapabilirdi

skynet

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Sıkı bir Nokia fanatiği olarak ismin ortadan kalkmasına üzülüyorum nokia=tuğla anlayışına gıcık oluyorum bence nokia=kalite, güven, yeniliktir
Microsoft Nokia logosunun getirisinden çok yararlanabilirdi özellikle Windows mobile sıkıntısından sonra
Kendi reklamını yapacaksa illa Nokia by Microsoft ile çok iyi reklam yapabilirdi
Microsofia güzel bir isim olabilirdi :kop:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve yunus-emre-6606

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hayırlıı olsun kaça aldınız ?

• Beğen
theseusx

theseusx

Üye
Hayırlı olsun hocam, nereden aldın ? 0 mı 2.el mi ?

csH

csH

Üye
öncelikle hayırlı olsun fotoğraf iki farklı şekilde kaydediliyor aynısını bende yaşamıştım 16 ile çekilen fotoğrafın boyutu daha büyük oluyor dosya yöneticisinden bulabilirsin

zbahadir

Üye
@merlin19 hayırlı olsun güle güle kullanın. :thumbup:
Bende alacağım kesin kararımı verdim. Makine olarak mükemmel bir cihaz.

• Beğen
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
cihaz 0 arkadaşlar tanıdık birileri vasıtası ile resmi ithalatcı firmaya getirttik normalde bulması çok zor piyasadakilerin çoğu paralel ithalat aman dikkat edin.fiyatını yazmıyorum arada tanıdıklar olduğundan ve direk resmi ithalatcıdan aldığımızdan çok ama çok ucuza geldi.

Üst Alt