Karşılaştırma Snapdragon'lu s7 bunu yaparken Exynos lu s7 bunu yapamayacakyapamayacak

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye

Bahsettiğim telefon buydu ama sony yazınca akan sular duruyor galiba sizin için. Olan şeyleri yazıyorum kulaktan dolma bilgilerle gelmiyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye

Bahsettiğim telefon buydu ama sony yazınca akan sular duruyor galiba sizin için. Olan şeyleri yazıyorum kulaktan dolma bilgilerle gelmiyorum.

Benim açımdan sorun yok ben biliyorum zaten ne olup bittiğini.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
zencibitc

zencibitc

Üye
bizde biliyoruz üstüne ispatlıyoruz sen hala konuşuyorsun. ben sony derken kendi telefonumdan örnek verdim sonra sen başladın yok önce kamerasını düzeltsin yok z3+ ı biliyoruz falan. kardeş az sakin ol

Luck Star

Luck Star

Üye

[emoji122] [emoji122] [emoji122]

zencibitc

zencibitc

Üye
@0MG90 nin yazdığını görünce gelip yazdım. ki orada bakmam yazıyor cevap yazmam yazmıyor.Hala sıvıyorsun , yaşını merak ediyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Çok boş konuştun ve boş yere konuyu saptirdin. Halen daha boş yorum atıyorsun işine bak istersen :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
@0MG90 nin yazdığını görünce gelip yazdım. ki orada bakmam yazıyor cevap yazmam yazmıyor.Hala sıvıyorsun , yaşını merak ediyorum.
Bırak ya cevap verme.
O her zaman haklı, her şeyi biliyor. Egosu tavan yapmış.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos, Silinen üye 2362831 ve zencibitc

gamer008

Üye
Ne boş bir konu neyi paylasamiyorsunuz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: byAndroid, RetaXter ve teknolojibaronu
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
:D senin gibileri çok gördük zamanında. LG kullanırken bile senin halin belliydi objektif değilsin. Bir insan g2 den başka bir cihaz kullanmadan karşılaştırma yapamaz. Ben daha düne kadar s6 edge kullanıyordum şimdi s7 edge kullanıyorum taksiti bırak eskisini bile satmiyorum. Forum boş kalmış konuşuyorsun sadece konuş bakalım bu dediklerine sadece kendin inanırsın :) Senin tek tecrüben başkalarının düşünceleri. Taraflı olmak bu kadar olmazdı ya cidden :)

G5 ön

S7 ön

G5 arka

S7 arka

Konu saptırma ukalalığa dökme işi.G4 alacam G5 alacam diyen olmadı.Sık telefon değiştirmem V10'a bir ara yükseldim ara model G5 de benzer olur diye almadım G5 apayrı konsepte büründü.Senin gibi ukalalık olarak anlaşılmasın ama herhangi bir satış mağazasını alabilrim Lg'nin bırak G5'i.İmkanımız yok değil .Bir cihaz hakkında yorum yapabilmek için ona sahip olmak gerekmez benim çevremde her cihazdan var yorum yaptığım tütm konuları tecrübe etmişimdir yaşam şartlarımızı bilmeden konuşmayalım bir mesai gübü tüm cihazları toplayıp foto atarım kısmet olursa.
Sen taksitlerini öde S7'ni övmeye devam et.Cevap yazma sana en güzel cevaplar üstte fotoda bak.Bunlar yorum değil gerçek canlı canlı test S7 ya da G5 sahibi olmaya gerek yok.S6 gibi S7'de cayır cayır nokta.

Luck Star haklı. Kullanmadan yorumlamak mantıksız. Ben fazla yorum yapmıyorum.
Çünki snapdragon 400 kullandım(ısınıyor) novathor kullandım (ısımıyor) fakat buna bakarak exynoys ile fazla karşılaştırmıyorum.
Sadece konudaki şeyi karşılaştırdım

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
byAndroid

byAndroid

Üye
Novathor s3 minide vardı :D ne günlerdi

• Beğen
Tepkiler: snapdroid

gamer008

Üye
İstedigi kadar isinsin performansa etkisi olmayınca ve isiyi hissettirmedikce problem yok

gamer008

Üye
Antutu Benchmark ' tan Stress Test yapın bakalim isinmayan varmiymis

Luck Star

Luck Star

Üye
Her cihaz ısınır diyoruz zaten önemli olan basit işlerde buz gibi çalışmayı basarabiliyor mu? Ben bunu kast ediyorum.

gamer008

Üye
Note 5 tamda anlattığınız gibi

• Beğen

gamer008

Üye
S7 de de sıkıntı yok. Note 5 ten daha serindir hatta

• Beğen
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu şuan 4 kişi izliyor. Sırayla araştırma yapıp laf kavgası başlayacak.
Hangisinin ekran kartı daha i yi

gamer008

Üye
Belli hersey zaten exynos un işlemci gücü daha iyi qualcomm un grafik gucu kimse aksini iddia etmez

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden android vs ios vardı. Şimdi android in üstünlüğü kabullenilince android cihaz vs android cihaz oldu. Şimdi Chip de bile adminler ioscu olduğu için eleştiriliyor

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Yeter artık bırakın ișlemci olayını

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt