Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahsettiğim telefon buydu ama sony yazınca akan sular duruyor galiba sizin için. Olan şeyleri yazıyorum kulaktan dolma bilgilerle gelmiyorum.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bırak ya cevap verme.@0MG90 nin yazdığını görünce gelip yazdım. ki orada bakmam yazıyor cevap yazmam yazmıyor.Hala sıvıyorsun , yaşını merak ediyorum.
Belli oluyor kim neyde tavan yapmış.senin gibileri çok gördük zamanında. LG kullanırken bile senin halin belliydi objektif değilsin. Bir insan g2 den başka bir cihaz kullanmadan karşılaştırma yapamaz. Ben daha düne kadar s6 edge kullanıyordum şimdi s7 edge kullanıyorum taksiti bırak eskisini bile satmiyorum. Forum boş kalmış konuşuyorsun sadece konuş bakalım bu dediklerine sadece kendin inanırsın
Senin tek tecrüben başkalarının düşünceleri. Taraflı olmak bu kadar olmazdı ya cidden
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G5 ön
S7 ön
G5 arka
S7 arka
Konu saptırma ukalalığa dökme işi.G4 alacam G5 alacam diyen olmadı.Sık telefon değiştirmem V10'a bir ara yükseldim ara model G5 de benzer olur diye almadım G5 apayrı konsepte büründü.Senin gibi ukalalık olarak anlaşılmasın ama herhangi bir satış mağazasını alabilrim Lg'nin bırak G5'i.İmkanımız yok değil .Bir cihaz hakkında yorum yapabilmek için ona sahip olmak gerekmez benim çevremde her cihazdan var yorum yaptığım tütm konuları tecrübe etmişimdir yaşam şartlarımızı bilmeden konuşmayalım bir mesai gübü tüm cihazları toplayıp foto atarım kısmet olursa.
Sen taksitlerini öde S7'ni övmeye devam et.Cevap yazma sana en güzel cevaplar üstte fotoda bak.Bunlar yorum değil gerçek canlı canlı test S7 ya da G5 sahibi olmaya gerek yok.S6 gibi S7'de cayır cayır nokta.