Karşılaştırma Snapdragon'lu s7 bunu yaparken Exynos lu s7 bunu yapamayacakyapamayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben Sony hakkında şöyledir böyledir derim bu kullanıcılardan duyduğum bazı şeylerdir ve hepsinde de haklıyım, ama kalkıp Sony kullandım ısınıyor cayır cayır yanıyor, Sonynin şu modelini kullandım oyunda kasıyor demedim. Dediğim mesajı alın bulun getirin hak veriyim. Ben her zaman derim kullanmadığım cihaz hakkında yorum yapmam diye.. Snapdragon ısınır bunu herkes bilir kimse kendini kandırmasın. Benim kullandığım bir cihaz olsa tamam derim hani görüşüm kısıtlıyordur derim. Evde 6 tane snapdragon cihaz var ve hepsi ele alınca 5 - 10 dk ısınıyorsa o işlemci isiniyordur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Bende ısınmıyor demedim. Sony Xperia alıp uzun süre kullanmadıysan haklı falan değilsin.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
Luck Star

Luck Star

Üye
Haklı olduğum şeyler uzun süre kullanmaya gerek olmayan şeyler. Sony çok bellidir ki en çok fabrikasyon üretim hatalı cihaz yollayan bir numaralı firmadır. Forumda 2ser 3er kez değişim yapan kişilerin konuları halen bulunmakta. Buna gelip Sonyde kronik sorun çıkma ihtimali yüksek demişimdir ve hakliyimdir. Z3+ kameradayken 5dk sonra restart atan bir cihazdır bunun gibi herkesin bilebilecegi şekilde olan konulara yorum yaparım. Kullanmadığım telefona, kullanıp ta bilebilecegim şeyler hakkında yorum yapmam bunu anlamak güçtür çünkü size göre yanlış olan düşünceyi gördüğünüz an ne yazdigimin veya ne hakkında yazdigimin bir önemi yoktur.

byAndroid

byAndroid

Üye
Burdan çok şey yazarım da neyse. Yinede mtk olsun, exynos olsun,snapdragon olsun illaki sorunlu ısınan bir modeli olmuştur. Yinede bu konuda çok en başarılı exynos. Tabi her firma nın da kendine göre yazılımı falan var. Tam hatırlamıyorum yanlış olmasın htc olabilir telefon yada sony. Çok ısınıyor diye güncelleme verdiler ya çekirdeği kapattılar yada çalışma saatini düşürdüler. Şimdi sen bu güncellemeyi satışa çıkmadan önce kimse farketmeden verirsen ısınma sorunu da ortaya çıkmaz. Dediğim gibi yazılım la işlemci uyum içinde olmalı. Mi4 kullandığım için örnek veriyorum. Performans modu ve dengeli mod var telefonda. Dengeli modda 2 çekirdek çalışıyor diğer çekirdekleri gerekirse kullanıma sunuyor. Yine dediğim gibi oyun ve kamera dışında ısınmıyor bile cihaz. Şimdi başka snapdragon 801 li cihaza bakarsın 4 çekirdeği birden çalışıyor. Ee tabiki 4 çekirdek birden çalışan daha çabuk ısınacak. Yada şöyle söyleyim benim cihazın çekirdeklerinde geçen bug oldu tek çekirdek çalışıyor du sürekli cihaz ısınıyor du baya küçük bi işlem yapıyorum yük tek çekirdeğe binince cihaz napsin basıyordu ısıyı. Yani bu işler yazılımla işlemci uyumuna bakar. Gerisi boş. Snapdragon 410 luk cihaz da kullandım o da ısınmıyor du. Sadece android güncellemelerinde (25-40 DK sürüyor) gerçekten plastik cihaz alev alacak şekilde bi o zaman öyle ısınıyor du. Isınmayan şey yoktur

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Benim kullandığım cihazlar hep bilindik yani mi4 mi5 ülkemize gelmedi başka neyle karsilatirabilirim? Htc one m7, LG g2, LG g3, Samsung note edge var. Bu cihazların hepsi ısınıyor bu ısınma dediğim şeyj ya siz yanlış anlıyorsunuz ya ben anlatamıyorum. Oyuna girince her cihaz ısınır ben bunu kast etmiyorum.. Ben mobil veri açıp 5 - 10dk elimde telefonla takılsam bu saydığım cihazların hepsi ısınıyor çünkü dediğin gibi tüm çekirdekler tam gaz çalışıyor. Benim şuan kullandığım cihaz 4x 1.59ghz boşta çalışıyor en hızlı 2.6ghz in çalıştığını bile çok az gördüm. Hani böyle yapsa ısınmaz o da tamam ama yapmıyor işte. Giden zamanlar, tecrübeler geri dönmez. Bu bilindik cihazlar basit kullanimlarda bile elde ısındığıni belli ediyor sanki bir şey yapmışız gibi. Ben bundan bahsediyorum defalarca açıklama yapmak sacma geliyor artık.

zencibitc

zencibitc

Üye
Haklı olduğum şeyler uzun süre kullanmaya gerek olmayan şeyler. Sony çok bellidir ki en çok fabrikasyon üretim hatalı cihaz yollayan bir numaralı firmadır. Forumda 2ser 3er kez değişim yapan kişilerin konuları halen bulunmakta. Buna gelip Sonyde kronik sorun çıkma ihtimali yüksek demişimdir ve hakliyimdir. Z3+ kameradayken 5dk sonra restart atan bir cihazdır bunun gibi herkesin bilebilecegi şekilde olan konulara yorum yaparım. Kullanmadığım telefona, kullanıp ta bilebilecegim şeyler hakkında yorum yapmam bunu anlamak güçtür çünkü size göre yanlış olan düşünceyi gördüğünüz an ne yazdigimin veya ne hakkında yazdigimin bir önemi yoktur.

o yazılım beta sürümündeydi 1 hafta sonra güncellme ile sop soğuk bi telefon oldu .Sony nin sorununu duyan samsung ve lg fanları ne hikmetse güncellemeleri duymuyorlar ilginç.
Burdan çok şey yazarım da neyse. Yinede mtk olsun, exynos olsun,snapdragon olsun illaki sorunlu ısınan bir modeli olmuştur. Yinede bu konuda çok en başarılı exynos. Tabi her firma nın da kendine göre yazılımı falan var. Tam hatırlamıyorum yanlış olmasın htc olabilir telefon yada sony. Çok ısınıyor diye güncelleme verdiler ya çekirdeği kapattılar yada çalışma saatini düşürdüler. Şimdi sen bu güncellemeyi satışa çıkmadan önce kimse farketmeden verirsen ısınma sorunu da ortaya çıkmaz. Dediğim gibi yazılım la işlemci uyum içinde olmalı. Mi4 kullandığım için örnek veriyorum. Performans modu ve dengeli mod var telefonda. Dengeli modda 2 çekirdek çalışıyor diğer çekirdekleri gerekirse kullanıma sunuyor. Yine dediğim gibi oyun ve kamera dışında ısınmıyor bile cihaz. Şimdi başka snapdragon 801 li cihaza bakarsın 4 çekirdeği birden çalışıyor. Ee tabiki 4 çekirdek birden çalışan daha çabuk ısınacak. Yada şöyle söyleyim benim cihazın çekirdeklerinde geçen bug oldu tek çekirdek çalışıyor du sürekli cihaz ısınıyor du baya küçük bi işlem yapıyorum yük tek çekirdeğe binince cihaz napsin basıyordu ısıyı. Yani bu işler yazılımla işlemci uyumuna bakar. Gerisi boş. Snapdragon 410 luk cihaz da kullandım o da ısınmıyor du. Sadece android güncellemelerinde (25-40 DK sürüyor) gerçekten plastik cihaz alev alacak şekilde bi o zaman öyle ısınıyor du. Isınmayan şey yoktur

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her duyduğuna inanma kardeşim işlemcinin kapandığıda yok saatin düştüğüde . Olan hatayı düzeltiyorlar bunu neden anlamıyosunuz ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Çıkarmadan önce düşünseydi o zaman. Antutu gibi Benchmarklarda sıralamaya girmek için normal çıkartıp sonra işlemci hızını düşürüyor ayar çekiyor telefon kullanılabilir hale geliyor. Nedense siz de bunu anlayamıyorsunuz.

zencibitc

zencibitc

Üye
Ben hiç bir sony telefonunu diğer telefonlara fark atarak sıralamaya girdiğini görmedim ? Ve önce düşünseydi demen çok saçma olmuş ozaman bütün telefonların güncellemesi önceden düşünülsün öyle çıkarılsın böyle saçmalıkmı var ? bu arada madem çıkarmadan önce düşünceklerdi s7 ve s7 edge ye neden satışa çıktıktan yakın bir süre sonra güncelleme geldi ? Güncelleme bilgisi kaynak ::

Luck Star

Luck Star

Üye
Gelen güncelleme hız ile ilgili değil bir uygulama uygulamalar tusunu veya ses tuşlarını deaktif ettiği için.. Bir firma cihazın isindigini hatta böyle bir soruna yol açabileceğini bilir ikisi aynı şey değil. Biri hız ve ısınma ile alakalı biri bambaşka...

zencibitc

zencibitc

Üye
banane çıkmadan önce düşünseydi :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Sana göre bir şey yok zaten haklısın :) seni ilgilendirmez.

zencibitc

zencibitc

Üye
z3+ sorunuda seni ilgilendirmez ozaman :) kardeş harbi sıvadın

Luck Star

Luck Star

Üye
Z3+ sorunu ilgilendirir beni çünkü alacak olana alma derim bu da benim için bir bilgidir. Telefon önerisi isteyen birine kötülük yapamam :) kamerayı da düzeltsin bakalım daha öğrenecek çok şeyi var sonycigin.

zencibitc

zencibitc

Üye
konuyu niye saptırıyosun kardeş iyiki bi sıvadın dedik :D :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Sen sivamadan önceki işlemi yaptığın için olabilir mi? Are u mad?

zencibitc

zencibitc

Üye
İyi güldüm :) Türkçe yazsana kardeş ingilizce ne yav :D :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Anladın sen ;)

zencibitc

zencibitc

Üye
Ne diyimki kardeş bi insan haklı çıkamayınca bukadarmı düşer bunu görmüş oldum :D :D dahada gelen yorumlara bakmam arkadaş güzel sıvadı konu nerelere gitti :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
Luck Star

Luck Star

Üye
Bunlar hep her yere Sony yazmaktan kaynaklanıyor :D azcık fanboylugu bıraksanız güzel olcak :)

0MG90

0MG90

Üye
Al işte Sony kullanmayıp hala 2 yıl kullanmış gibi yorum atıyor hala
Görmezden gelicem

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve Silinen üye 2362831

Üst Alt