Karşılaştırma Samsung Galaxy S7/S7 Edge Exynos vs Snapdragon karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hiç duymam zaten ben 2 senede bir değişiyorum telefon sorun yok. Exynos için çıkacağına eminim zaten ama rom atmam ben garanti bitmeden.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Hiç duymam zaten ben 2 senede bir değişiyorum telefon sorun yok. Exynos için çıkacağına eminim zaten ama rom atmam ben garanti bitmeden.

Demek paran var bu kadar rahatsın.

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Parayı neden karıştırdın bilemiyorum ama parası olmayan telefon nasıl alsın.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Parayı neden karıştırdın bilemiyorum ama parası olmayan telefon nasıl alsın.

Neyse karıştırmayım para konusunu ama exynos dan beklentim yok kullanıcı özgürlüğünü kısıyor ve yeni bir modele zorluyor. Kodları açsa 5 yıl rahat rahat kullanılır S7 ve diğer modeller. Samsung 1.5 yıl kullan yenisini al diyor resmen.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Eskisi gibi olsa ben de tamam diycem de şuan hem performans hem stabillik açısından exynos iyi olduğu için ve uluslararası model olduğu için böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Eskisi gibi olsa ben de tamam diycem de şuan hem performans hem stabillik açısından exynos iyi olduğu için ve uluslararası model olduğu için böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.
Benimki de uluslararası model bak ne halde şimdi? Tartışmayalım yeter artık exynos performans açısından iyi olabilir ama özgürlük açısından asla. Benim görüşüm budur. Senin görüşün de farklı saygı duyuyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
S4 exynos uluslararası değil ki eğer lte modeliyse savunduğun şeyler ile ters düşüyor.

Üst Alt