Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

ertürk01

Üye
delimanyak kardeş benim telefona usb kablosunu takıyorum ama pc tanımıyr bluetoooth ile yapsam olmaz mı bir haber versen sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

delimanyak ben telefona usb kablosunu taktım ama pc tanımadı başka yolu varsa söyler misin

delimanyak benim telefona usb kablosunu taktım pc tanımadı başka yolu var mı usb takmadan bir tarif etsen

kardeş usb kablosu olmadan yapabilir miyiiz!

asdertys

Üye
dostum herşey çok süper muazzam anlatmışın teşekkürler ;)

ama benim bir sorum olcak dediğin herşeyi yapıyorum sırasıyla...

ama seri yüklemeye basınca o yükleme çubuğu çıkıyor ve ardından yükleme hatası diyor :S
ne yapıcam acaba? :S şimdiden tşkrler

pusat_55

Üye
arkadaşım allah ellerin dert görmesin gerçekten mükemmel anlatmışın sayenmde bende yaptım tşk ederim

hackersamet_112

Üye
eline sağlık

mbergin

Üye
ellerine emeğine sağlık..çok detaylı çok anlaşılır anlatmışsın herşeyi :oke: sayende sahane oyunlar yükledim..

qwertyuıopas

Üye
yaw kardeş herşey tamamda tam yükleneceği sırada restart atıyo ikinci denemede de yükleme hatası diyor napıcam acil cewap lütfen!!!

killsturk

killsturk

Üye
Emeğe saygı saol.

erkan4

Üye
çoooookkk teşşeküler kardeş en guzel bir şekilde anlatmışsın tekrar sağol...

kambat

Üye
sayende yükledim cok tşk

mehmetnaim

Üye
gerçekten bu çok işime yarayacak adamın biri demişki ne gerek var bu kadar eziyete şu gereği var bu kardeşimin sayesinde milyarlarca kazanacağım işte gereği bu

hasan93

Üye
kardeş bende de tanımadı
acaba usb moduyla mı igili bende modem modundaydı

filkerb

Üye
ya rar sıfresı yanlıs dıor

bbetcb

bbetcb

Üye
ya benimki tam yüklenirken kapanıyo ltfn yardım et cevap bekliyorum

yahsibaba94

Üye
kanka carbonu yükledim pees 2008 i yüklüom yükleme hatası yazıo weya baska oyunlarda

hartmania69500

Üye
samsung e900 e tema eklene bilirmi arkadaşlar bir yardım edin lütfen bir de sizin fikirlerini alayım :) :) :) :) herkeze iyi günler dilerim .... HOŞÇAKALIN

yahsibaba94

Üye
kanka ****** test ppp up usb ye tıklıom telefon bazen kapanıo
bide bazen oyunu yüklüom bazen java bozukluğu diyo
bide 2 3 oyun atsan iyi olur d900 için

eemir99

eemir99

Üye
saol

eagleknight

Üye
Allah senden RAzı olsun ne muradın varsa versin.Süper ötesi bir paylaşım.bu ayarları oynadıktan sonra tekrar kendisi eski haline gelirmi yoksa bişeyler yapmak lazımmı usb bluetooth falan gibi.

sezer70

Üye
merhaba arkasaslar benim bir samsung e890 nim var ve bana fransizca dil paketi lazim bana yardimci olurmusunuz lutfen vede bana nasil yapilacagini anlatabilirseniz cok guzel olur

alpoc

alpoc

Üye
eline sağlık hocam yaptım e250 de oldu teşekkürler

Üst Alt