Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

messi21

messi21

Üye
saol umarım olur sorun yaratmaz inşl

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
program da sorun yok telefona hiç bir yan etkisi yoktur sadece msn e girer o kadar :)

--------------- Ekleme ---------------

ya bunun programını nasıl indircez kardeş bi yardımcı ol

mesajımda yazıyorya burdan indir diye görmedin herhalde neyse veriyorum sana

beydeba

beydeba

Üye
yalnız manyax44 benıim telofon e250 usb yi takınca telden numaraları tuslayamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim

by-alper

Üye
Ya Bende Fifa 2005 Ekranın Sol üstte Gözüküo Bi El Atar Mısın???

XMEN_43

XMEN_43

Üye
saolasınnn

huso_alver

huso_alver

Üye
çok saol ama benim telefon E200 bende yükleme hatası dedi.biri yardım etsinnn!!:(

emeğe saygıı

huso_alver

huso_alver

Üye
emeğe saygı ama bende oyun yüklerken yükleme hatası diyo oyun yüklenmio bi cevap atarmısınız:(

neco1234

neco1234

Üye
çok iyi anlatmışın :D

walla ben denedim

benimkin aldu şimdi oynuom :D

wallaçok süper olmuş

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
emeğe saygı ama bende oyun yüklerken yükleme hatası diyo oyun yüklenmio bi cevap atarmısınız:(

yükledigin oyun hatalıdır. başka oyun indirip onu yükle

Ya Bende Fifa 2005 Ekranın Sol üstte Gözüküo Bi El Atar Mısın???

senin telefonun çözünürlügü oyunun çözünürlügüyle tutmuyordur ondan köşede çıkıyordur oyunun

looruss

Üye
:sn: ellerine sağlık kardeş nedesek azzz

sakalsiz

sakalsiz

Üye
u700'de java test menüsünü açamadım bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen....

------------------------------------------------------- Emeğe SAYGI !... ---------------------------------------------

umt1905

umt1905

Üye
çok teşekkürler:)

looruss

Üye
evvall lahh kardeşşş elinesağlık

:):sn:

kerimmanyak

Üye
Abi ya bu jar la jad dosyası nerde bi söylebilirmisiniz de öyle hemn pencere çıkmıyor ltfen yardım edin şimdiden teşekkürler .

efem213

Üye
ya ben videyu izledim aynılarını da yaptım samsung d900i kullanıyorum aynı zamanda fakat ****** test ppp up sonra usb ve en son seri yüklemeye basıyorum fakat telefon baştan başlıyo açılıyo neyi yanlış yapıyorum anlamadım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşşekürler

Ya benim sorunum videodaki herşeyi yaptım 1 devices connect yazısı tamam telefonu kesinlikle görüyo jar ve jad dosyasını masaüstünde aynı klasöre atıyorumuploader i çalıştıeıyorum oyunu atıyom dediklerinin yapıyo seri yüklemeye basıyorum kesinlikle restart atıyo ve sadece 1 oyun denedim bi kez yükledi fakat java desteklenmyor dedi samsung d900i kullanıyorum yardımcı olursan sevinirimi şimdiden teşşekkürler video da çok açıklayıcı ve anlaşılır olmuş

esmerlady

Üye
cok tesekkur ederımmm ya gercektenn cok saol sonunda yaptım allah razı olsun

umit1910

Üye
- Arkadaşlar, ilk olarak telefonumuzu bilgisayara tanıtmalıyız, yani biz telefonun modem özelliğini kullanacağımız için, USB ile Telefonu birbirine bağlamalıyız. Bunun için size verilmiş olan PCStudio adlı yazılım CD’nizi bilgisayarınızda kurun. 2- Kurulumdan sonra telefonunuzun Ayarlar/Telefon Ayarları/USB ayarları/Modem kısmını işaretleyin ve telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
3- Sonra PCStudio programını çalıştırın, sorgu ekranı çıkınca cevaplayın ve telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurulup kurulmadığını kontrol edin. Sağ altta telefonun modeli yazıyorsa mesele yok demektir. eğer yazmıyorsa ya da donanım bulunamadı diye bir uyarı çıkarsa, PC’ınızı yeniden kapayıp acın.
4- Bu basamağı geçtiyseniz diğer iki programı kurmaya başlayalım. Önce SoftickPPP programını kuralım. Çıkan uyarıyı kapatalım ve sonraki seçenekte Use USB Port in Exclusive mode Seçeneğini işaretleyelim. Sonra programı açıp Bluetooth/******l kısma tıklayıp bağlanacağımız portu seçmek için bu sayfayı aynen böle bırakalım. PCStudio programının çalıştığı portu bulmak için Bilgisayarım/Özellikler/Donanım/Aygıt yöneticisi/Modemlerden Samsung modemi bulup sağ tıklayıp özelliklerine bakalım. Modem yazan yere tıklayıp en üstte kaçıncı …COM yazdığına bakıp SoftickPPP’nin açık bıraktığımız sayfasından bu seçeneği işaretleyelim ve tamam deyip çıkalım.Bu seçenek genelde COM 3 olur, ama sizin PC de değişiklik gösterebilir.Sonra SoftickPPP’yi kapatalım.
5- Bilgisayarımızı kapatıp yeniden açalım. Telefonumuzun USB bağlantısında hala modem seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edelim. SoftickPPP programını açalım ve çıkan uyarıyı kapatalım. Mouse la sağ alttaki SoftickPPP programının üzerine sağ tıklatıp aktif olup olmadığına bakın. Aktif değilse aktif hale getirin ve uyarı çıkarsa kapatın. Sonra yine üzerine gelip durun ve bir bağlantı olup olmadığına dikkat edin. No devices… ile devam eden bi yazı varsa bağlantı yoktur.
6- Şimdi Uploader programını çalıştırın. eğer güvenlik duvarı uyarı verirse Engellemeyi Kaldırın, eğer uyarı çıkmazsa bile, siz yine güvenlik duvarından izin verilenler listesini kontrol edin ve bu programcığın bu listede işaretli olarak bulunmasına dikkat edin. Her şey yolundaysa açılan programın içine aynı klasör içinde bulunan JAD dosyasını ADD tuşuna basarak ekleyin. eğer en alt kısmında …Jar… diye bi yazı çıkarsa bu; JAD dosyasının bulunduğu klasörde aynı adı taşıyan bir JAR dosyası bulunamadı, demektir. ( Jar dosyası genelde sıkıştırılmış olarak karşımıza çıkar ve Jad dosyasını ekleme sırasında görünmez.)
7- Şimdi telefonumuz ana sayfadayken *#52828378# tuşlarına acele etmeden basalım. (Yoksa Java menüsü çıkmayabilir.) Çıkan ekranda OTA Type Setting e girin ve ordan ******l Bearer OTA yı seçin. Sonra ******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.
8- Tıkladıktan hemen sonra Java Uploader’den eklediğiniz program yok olduysa yüklemeye başlıyor demektir.
9-yükleme işlemi tamamlandığında tekrar yükleme yapacaksanız telefonunuzu yeniden kapatıp aç***ısınız. Zaten bunu yapmazsanız telefon kendini resetlemek zorunda kalır. İşleminiz bittiyse tekrar *#52828378# tuşlarına basıp OTA Type ….. den GPRS Bearer OTA’ yı seçin.
10-yüklemeye devam etmek itiyorsanız her bir yükleme için bu adımları sırasıyla uygulamalısınız.
Ø SoftickPPP yiaçın.
Ø Sağ alt simgeye gelerek bağlantı olduğunu kontrol edin.
Ø Uploader’i çalıştırıp program ekleyin.
Ø *#52828378# Tıkla.OTA Type Settingten ******l Bearer OTAyı seçin ve
******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.
Ø Her yüklemeden sonra 9. adımı mutlaka uygulamalısın

arkadaşlar yukarıdaKini yapın ben kaç gündür deniyorum en sonunda bu yöntemle oldu.D900i için.Haydi kolay gele.

Bu arada yukarıdakilere ilaveb her yüklediğinizde tlf kendini resetliyor dolayısıyla 9.maddeden itibaren tekrar aynı işlemi yapın.Ben şuanda 5 tane oyun yükledim D900İ ye.Kolay gelsin.

excelance21

Üye
SAol kardeş bakalım oalacak mı samsungun zaten bu özelliğinden nefrete ediyorum onu niçin nokia yı tercih ettim Tekrar teşekkür ettim paylaşımın için inşalah işe yarar......

dryasin

Üye
Hocam Allah razı olsun e740 var bende, herşeyi yükledim tıkır tıkır da çalışıyor. daha ne olsun , süpersiniz.

eray1195

Üye
e740 icin?

Üst Alt