Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

aslan4699

Üye
arkadaşlar ben size softich nası tanıtacagımızı anlatıyım bende yapamıyodum tlfon ayarlarından usp>modem şeçenegini serçerseniz (bütün samsunglarda vardır) sft pırogramı tlfonu goruyor bide *#5282.... yapıyorum cıkmıyo dıyosanız (sadece d900i de) sayı yazma yerının tema olmaması lazım yardımcı olduysam sevınırım bı denyin:yuru

mrquake09

Üye
you tube kapalı offf adam gibi anlatsalar

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

fatmi

Üye
olmuyor arkadaş. daha ilk oıyunu atmak için giriyok ilk oyunu atarken resetliyo telefon kendini ve resetten sonra aşağıdaki programda no devivces ... yazıyo. ne yapacaz?

borakazim

borakazim

Üye
sagol paylaşım için teşekkürler.

aslan4699

Üye
delimanyak boyle aynı şekılde program yuklemede oluyormu oluyorsa ne programları yuklenır zarar verırmı telefona tv izleme programı yükleyebilirmiyiz cvlarsan svnırım şimdiden tşkler::hmmm

narkozcu_70200

Üye
bune daha kısa yok muydu gözlerimimi bozacaksınız birisi der jad marker ötekide softik midir nedir. en kısası mobil internet wap.bedawap.com hiç kontor yemimiyor oyunlar bedava bu ne illaki koblodan atacam diyorsanınız buyrun samsung un ana oyun sitesi buyrun istemediğiniz kadar oyun tüm samsun nakıa herşey için java kaldıran tellerde sadece sis java veya başka bişey yukardakiyle karıştırmayın bu başka e buyrun yalanım varsa en adi.... anladınız artık tmm bukadar yormayın kendinizi

babaaamet

babaaamet

Üye
anlatım süper...ama yükleme yapamadım...telefonum samsungpixon8800

--------------- Ekleme ---------------

pixon da en başta verdiğin kod işe yaramıyo.otaya girmiyo...

asd_fgh123

Üye
abi s7330da acilmiyo

sinanpp

sinanpp

Üye
çok :tşk: güzel paylaşımm

Üst Alt