Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

safara1

safara1

Üye
kanka benim bilgisayarda bluetooth var onla göndersem telefona olurmu.:mahcup:

laket

Üye
dstm bu konuya bır daha el at ve hepsini tekrar bır dosyada topla ınırlımıyo o dosya :S:S cok lazm ltfenn

741asd

Üye
eline sağlık güzel olmuş ama!!.... ben s5200 kullanıorum ilk denediğimde oyunu yükledi senin dosyaya koyduğun puzzle oyununu daha sonra rfm 2010 buldum samsung jar. ve onu jad uzantısına çevirdimm ve tekrar denedim ama oyununu yüklemedi hata verdi? daha sonra aynı şekilde senin verdiğin oyunu tekrar yüklemeye çalışştım buseferde hata veri. sorun ne sence yardım edebilirmisn + telefonda msn programı olması şartmı? YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİDEN TŞK.:sukur::sukur::sukur:

furmania

furmania

Üye
teşekkür ederim

26caner

Üye
Dostum sgh-u800 e flash player yukleniyormu?nasil yapicam.yardim edermisin lutfen.

cbacba

Üye
Abi bende kablo yok başka birşey var adını bilmiyorum hafıza kartını takarak yapıyorum o yüzden pc teli görmüyor acaba nasıl atacağım biraz ???biraz çabuk cevap verirsen iyi olur internet kapancak :D

emrel72

Üye
cok guzel :&&&

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
telefonuna oyun yükleyemeyen kaldı mı :))

veysiaksoy

Üye
kardeşim süpersin 10 numara helal sana

alpaaali

Üye
ya bende linkte hata werdi o sofitic ppp mi ne ise indirmiyor!!!!!!! :( eror dio yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Diğer linkte çalışıyomuş ama şimdi de o sofitic ppp deki (COM) bölümünde dğeri çıkmıyo nolur yardım edin yaaa!!!

by_1903

Üye
Herşeyi Yaptım On Numara Oldu Ama Yuklemede Hata Veriyor Nasıl Yapcaaz Telef sgh-j700i

yokutlay

Üye
çok uğrastım ama softick benim telefonu görmüo bağlantı ayarının ne olması lazım(ayarlar tel ayarları) ve kapiom açıom yinede görmüo

slserhat

Üye
Kardeş allah senden razı olsun yaa.. Birşey biliyorum diye gezinen gerizekalılara bizi minnet ettirmedin.. Çok teşekkür ederim..

Dimi3

Dimi3

Üye
Seni bana Allah çıkarttı. Tam telefondan ümidimi kesmişken senin sayende yaptım oyun işini birazdan da msn yükleyecem ^^. En zoru da port tanıtmak. Benim telefon ayarlı değilmiş bir de CD den USB ayarlarını kurduk. Hee bu arada benim telefon E830 yani bu telefona sahip olan kişiler hiç üşenmeden yapsınlar :)

umutsaride

umutsaride

Üye
allah razı olsun çok teşekkürler kaç gündür nasıl yapcamı arıodum çoooooooooooooooooooooooooook saol

memedse

Üye
nevigasyon ve diger programlar varmı rica edebilirmiyiz tesekürler

aslan4699

Üye
merhaba bnm tlf ta softtick ppp de no devices yazıyo her seyı dogru yaptım ne den olmuyor bı anlatabılırmısınız acaba

aslan4699

Üye
bide sen orda yazmısın javaya gırıp cepte msn ye sag tıkla şebeke ayarları dıye bende cepte msn yok

aslan4699

Üye
ellerine saglık arkadaşım çok tşkler tlfnu softicke görüntületemedim diyenlere nası yapacaklarını soylerım ayarlar tlf ayarları usp modem seçılı olcak sonra arkadaşın dedıgını yapın bıde *#52... onu açamadım dıyosanız yazı yazılacak yerın tema olmaması lazım oqe cokk tşkler

paduk

Üye
8003 jet jar jad desteklemiyor diyo bi el at hacı

Üst Alt