Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

ismetoz

Üye
telefonu bir türlü gördüremedim bunun bir yolu var mı acaba,usb port ayarı görecek şekile yapılandırma oluyor mu acaba? tel im sgh d880

--------------- Ekleme ---------------

epey uğraştan sonra nihayet tel bozmayı başarabildim,daha önce gezgin den net e bağlanıyordum şimdi sürekli reset atıyor herhalde d880 için uygunluktan çok bozucu bir program mış:(

charizzma21

Üye
emeğine sağlık

Bora

Bora

Üye
Emeğine sağlık.

girlzales

girlzales

Üye
ben bu programı yüklüyrum serıal number i girdim registration name ye ne yazıcam

eeggeehhaann

Üye
teşekkürler her yerde anlatıyordu ama bi türlü anlamıyordum videolu anlatımda anladım.

mozcelikors

Üye
Selam arkadaslar, telefona girdigimiz kodu deniyorum olmuyor. Samsung S5233 Star ı olup bu işi beceren arkadaslardan yardım bekliyorum. Koda ne yazdınız ? Nasıl halledicem

Fruko01

Üye
Çok şükür be kardeşim. Çok Saol ne kadar teşekkür etsem azdır sana!!! Harikasın!!!

fantasyman9

Üye
hafıza kartını bilg. takıp yapınca oluyor mu?

astonik

Üye
arkadaşlar peki versiyon atılmasından anlıyan biri varmı

lengas

Üye
çok sğol arkadaş emeine salık:):yuru

ozcannnn77

Üye
kardes öncelikle tesekkürler fakat 1oyun yükledim diğerlerinde tel. reset atıyor yardımcı olurmusun ne yapabilirim

orlkpps

Üye
ver

ayıboğan55

Üye
ya acaba bana bilgisayara için bluetooth programı verebilecek varmı?

Bluesoleili kullanamadım,telefonu felan görmedi başka bi program

MattDeFull

Üye
kaç kere denediysem telefonu pc ye tanıtamadım softick de kapatıp acıyorum ama yinede softick telefonu mu gormuyor ney anlıyamadım orayı aslında anlıyamamak degıl 1e1 aynı gıttım video ile ama olmadi Neyse saollasın anlatmısısn okadar

musam

musam

Üye
d900 de denedim indiriliyor yazıyo sonra çubuk dolmadan telefon restart oluyor. javaya girdiğimde oyunun yüklenmemiş olduğunu görüyorum.

sertan08gs

Üye
benim telefon durmadan kendini reset li yo ne yapmam gerek kardeş telefon d900i

Mahmut_Raul

Mahmut_Raul

Üye
:@ iyide arkadasım suna samsung deme samsung d900i de bizde o dedigin sifre olmuyor ayrıca benim telefonum sghl700 uygulamalarda java dünyası diye bir bölüm yok ben ne yapıyım niye benide hayecanlandırıyon samsung diye:(:agla

mesutmesut55

Üye
Allah ne muradın varsa versin kardeş videolu anlatımın süper olmuş..

budak5757

Üye
saolun cok güzel olmus....ama tam en son yerde indiriliyor derken telefon kapanıyo napmak lazım acaba...

canizci

Üye
Arkadaşlar Pc teli görmüyo diyenler PC studio yükelsin sonra işe yaramıyo zaten.. benim d600 var deiştircem teli Ama oyun doldurdum içinş telin msn Herşe var Vallaa..

Üst Alt