Bahadir_fb
Üye
root atsammkı telefonu daha yenı aldım 1.5 aylık 5 kere root 2 kere de stock rom attım bilmiyorum kararsızım root atarsak mesela garantilik birşey oldu nası vericez ?
5 kere root yaptın ve root yapsammı diyemi soruyorsun?
root atsammkı telefonu daha yenı aldım 1.5 aylık 5 kere root 2 kere de stock rom attım bilmiyorum kararsızım root atarsak mesela garantilik birşey oldu nası vericez ?
teşekkürler valla sd carta sırf oyun atmak için 4.4.2 rusya rom ykleyip root attım inş sorun cıkmaz servislik bir durum olursa rahatsız edebilirimtekrar rusyanın veya baska ulkenın rom yükleyip götursem hem unroot hemde stock olur sorun cıkarmazlar ins
neyse tesekkurler

yerim sayaçını ya rootsuz telefonda birşey yapılıyor da ben mi bilmiyorum garanti dişi olcaksa samsunga iletelim root yapıp göndersinler olmaz böyle root olmadan sd carta oyun bile atamıyoruz root lazım ne yapalım onada katlanıcazSayaç artar onun dışında sorun yok
![]()

ben sımdı yaptımda bunu androıd yukseltmıyomu bu bnm androıd yıne aynısı gıbı yukselmemıs halen yardımcı olursanz bılgı verırsenız sewınrım
androıdı yukseltmeye calısıyorum kardeşım acemıyım bırazda acıkca solemek gerekırse![]()
nasıl ve nezaman yukselır baskan bende sımdı cynagemod 11 ındırmeye calısıyorum k.bkma senıde rahatsız edyrm baskan

ben androıdı yukseltmek ıcın burdayım baskan![]()
ben bu senın yazdıgını nıye yukledım barı onu anlıcagım dılde sole bn bunu yukledım yaptım![]()
![]()
Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım aha bu rafık

Çok teşekkürler kardeş sayende teli rootladım allah senden razı olsun)
![]()