[ROOT] Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
root atsammkı telefonu daha yenı aldım 1.5 aylık 5 kere root 2 kere de stock rom attım bilmiyorum kararsızım root atarsak mesela garantilik birşey oldu nası vericez ?

5 kere root yaptın ve root yapsammı diyemi soruyorsun?

baskahmet

baskahmet

Üye
teşekkürler valla sd carta sırf oyun atmak için 4.4.2 rusya rom ykleyip root attım inş sorun cıkmaz servislik bir durum olursa rahatsız edebilirim :) tekrar rusyanın veya baska ulkenın rom yükleyip götursem hem unroot hemde stock olur sorun cıkarmazlar ins :) neyse tesekkurler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler valla sd carta sırf oyun atmak için 4.4.2 rusya rom ykleyip root attım inş sorun cıkmaz servislik bir durum olursa rahatsız edebilirim :) tekrar rusyanın veya baska ulkenın rom yükleyip götursem hem unroot hemde stock olur sorun cıkarmazlar ins :) neyse tesekkurler

Sayaç artar onun dışında sorun yok :)

:rica:

baskahmet

baskahmet

Üye
Sayaç artar onun dışında sorun yok :)

:rica:
yerim sayaçını ya rootsuz telefonda birşey yapılıyor da ben mi bilmiyorum garanti dişi olcaksa samsunga iletelim root yapıp göndersinler olmaz böyle root olmadan sd carta oyun bile atamıyoruz root lazım ne yapalım onada katlanıcaz :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

knynmz38

Üye
emeğinize sağlık

bycemoo27

Üye
ben sımdı yaptımda bunu androıd yukseltmıyomu bu bnm androıd yıne aynısı gıbı yukselmemıs halen yardımcı olursanz bılgı verırsenız sewınrım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
ben sımdı yaptımda bunu androıd yukseltmıyomu bu bnm androıd yıne aynısı gıbı yukselmemıs halen yardımcı olursanz bılgı verırsenız sewınrım

Neyi niye yukseltmeye çalışıyorsun?

bycemoo27

Üye
androıdı yukseltmeye calısıyorum kardeşım acemıyım bırazda acıkca solemek gerekırse :)

bycemoo27

Üye
nasıl ve nezaman yukselır baskan bende sımdı cynagemod 11 ındırmeye calısıyorum k.bkma senıde rahatsız edyrm baskan

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ve nezaman yukselır baskan bende sımdı cynagemod 11 ındırmeye calısıyorum k.bkma senıde rahatsız edyrm baskan

Dostum konu 4.4.2 root konusu yani senin bu konuya geliş amacın ne?
Onu yazarsan daha kolay olur :)

Cm11 yüklemek icin cihazın rootlu olmalı ve recovery menu yuklemelisin.

bycemoo27

Üye
ben androıdı yukseltmek ıcın burdayım baskan :D

bycemoo27

Üye
ben bu senın yazdıgını nıye yukledım barı onu anlıcagım dılde sole bn bunu yukledım yaptım :D :D

bycemoo27

Üye
Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım aha bu rafık

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım aha bu rafık

Tamam şimdi oldu soyler büyük büyük yaz bende dıyorum niye anlayamıyorum yazılanları :hmmm

Hani diyorsun ya cm11 yükleyeceğim artık yukleyebılırsın.

blntsrm200

blntsrm200

Üye
Çok teşekkürler kardeş sayende teli rootladım allah senden razı olsun :)):tşk::tşk:

• Beğen

Üst Alt