Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

obas

Üye

ByDangeR

Üye
Kardeş Benim Telefon gitti bilgisayara bağlanmıyor nasıl yapabilirim ? Nasıl tekrar Bağlanmasını sağlayabilirim bilg. ve telefonu açıp kapıyorum ama bişi olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

Yaptım düzelttim ****** otayı gprs ota yapmak lazım mış Saoll ..!! güzel paylaşım

muko_speed

Üye
bu softick PPP teli tanımıyo bunu tanıtmak için ne yapmak lazım bi yardımcı olursanız sevinirim
ELLERİNE SAĞLIK

esmercocuq35

Üye
herşey için teşekkürler

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
zaten en zor kısmı da softick ile telefonu tanıtmak ben bunu videolu anlatımda yazdım ve nasıl tanıyacağını gösterdim

vazi

vazi

Üye
jad dosyasını görmesi için bilgisayarda java nın yüklü olması gerekiyo mu çünkü bilgisayara format attım java yok uploader de jad dosyasını görmüyo görmesi için ne yapmalıyım

the_poison

the_poison

Üye
sağol kardeş

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
bağlantı hatası vermemesi için;

telefonunuza *#52828378# kodunu girdikten sonra ota typing set e girip tekrar gprs i seçiyoruz

aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

vazi

vazi

Üye
sonunda başardım allah razı olsun kardeş emeğine sağlık

rh1611

Üye
Biraz Safça Bi Soru Olabilir Ama Yüklemek Istediğim Dosya Rar Lı Bi Dosya.bunu Nasıl Yükleyebilirim.dosyayı Açtığımda Içinde Bir Sürü Dosya Var.bi El Atın Lütfen.:)

pisko75

Üye
Kardes Cok Tesekkur Ederım Emegıne Saglık Allah Razı Olsun.. Bısey Sorcam Programları Da Aynı Yontemle Yukleyebılırmıyız...

--------------- Ekleme ---------------

kardes bı oyun yukledım sımdı tele butun ıslemlerı yapıyorum tam ındırılıyor derken tel kendını reset edıyor.. var mı onerebılcegın bı formul...

epidermis

Üye
lütfen L760 da bu menulerte nasıl ulaşacagımı söyleyin ;:( *#0002*28346# ile menü giriliyor ama ilgili yeri bulamıyorum

alikincir

Üye
teşekkürler kardeş ellerine sağlık çok iyi bir anlatım

kaptansharp

kaptansharp

Üye
FORUMLARDA İLK KEZ BURADA. SAMSUNG TELEFONLARA OYUN YÜKLENMESİNİ VİDEOYA KAYDETTİM VE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM. VİDEONUN TAMAMI BANA AİTTİR. ALINTI YAPALIM ÇALINTI YAPMAYALIM.

İLK ÖNCE AŞAĞIDAKİ PROGRAMI İNDİRELİM:

İÇİNDEKİLER:
1 ADET SOFTİCKPPP KURULUM AÇIKLAMASI
1 ADET SOFTİCK PPP
1 ADET JAVA UPLOADER
3 ADET OYUN

YOUTUBE'YE ERİŞEMEYENLER VE RAPİDSHARE'DEN DOWNLOAD YAPAMAYANLAR İÇİN 5'Lİ PAKET

DOSYADAKİLER...

ANLATIM VİDEOSU + SOFTİCK PPP + SOFTİCKPPP KURULUM AÇIKLAMASI + JAVA UPLOADER + 3 ADET OYUN + MSN YÜKLENMİŞ SAMSUNG TELEFONUNUN VİDEOSU

BURDAN İNDİRİN--->

rapid linki:

ZİP ŞİFRESİ: delimanyak

bağlantı hatası vermemesi için;

telefonunuza *#52828378# kodunu girdikten sonra ota typing set e girip tekrar gprs i seçiyoruz

aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

SOFTİCKPPP Yİ KURDUKTAN SONRA VİDEOYU İZLEYELİM.

SOFTİCKPPP PROGRAMINI KURMADAN VİDEOYU İZLEMEYİN

İŞTE BEKLENEN VİDEO: LİNK DÜZELTİLDİ:oke:

TAVSİYE: LÜTFEN VİDEOYU YOUTUBE SİTESİNE GİRİP TAM EKRAN İZLEYELİM

ARKADASIM BEN USB KABLOSU İLE DENİYORUM OLMUYOR.HAFIZA KARTINI TAKIP YAPABİLİRMİYİZ BU İŞLEMLERİ?YARDIM EDERSEN COK MEMNUN OLURUM...

_-_-_-_-_-ÇARŞI ALAYINA KARŞI-_-_-_-_-_-_

-_-_-_-_-EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞ-_-_-_-_-:sopa::nono::aman2::megafon::sn::pro:

gocgeldi

Üye
walla oldu emeğine eline sağlık telli alaqlı3 ay oldu deniom olmadı bu yolu denedim oldu süpersin kardeş saol
:oke::):coold:

kaptansharp

kaptansharp

Üye
Kardes Bana YARDIM ET LÜTFENNNNNNNN.com1 com2 var ama devices/ss_ felan yoq gozukmuo yardım edermisin lutfen

GURCAN 55

GURCAN 55

Üye
ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın paylaşım için teşekkürler. BAŞKA OYUNUN VARMI

ykmk

ykmk

Üye
sagol da ne gerejk var bu kadar seye

sunaytuna

sunaytuna

Üye
samsung d820ye olur mu

tikky_pich

Üye
bide tema olayını anlatsan tam süper olacak hee

Üst Alt