Samsunglara Oyun ve Program Yükleme "Vİdeolu Anlatim" İçİn İçerİ Buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

blue92asdasd

Üye
kardes bu tele ben bi oyun yükledim sayende,ama şimdi 2. bi oyun yüklemek için giriyorum kodları telefona res atıyo buunun olmaması için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşşekkür

delimanyak44

Üye
    Konu Sahibi
TÜM CEVAPLAR BURADA TOPLANDI OKUYUN LÜTFEN

ykmk
sagol da ne gerejk var bu kadar seye
BENİM ANLATTIĞIM YÖNTEM HERKESE HİTAP EDİYOR YANİ HERKESİN ANLAYACAĞI ŞEKİLDE YAPTIM BAZILARI RESİMLİ ANLATMIŞ ACABA KAÇ KİŞİ ANLAMIŞ SENİN DAHA PARLAK BİR FİKRİN VARSA BUYUR SÖYLE...

SivRi_bNd
verdiğin program pcde kurulmuyor bide ben e200 kullanıyorum olurmu dersin
programlar pc de kuruluyor d900i dışında denemedim

benjamin4534
abı her model samsunglara oluyo mu bende u700 war ama.....
d900i dışında denemedim

vazi
ya benim uploader de jad dosyasını görmüyo nası görmesini sağlarım acaba
ıar ve jad dosyaları aynı klasörde olacak

muko_speed
bu softick PPP teli tanımıyo bunu tanıtmak için ne yapmak lazım bi yardımcı olursanız sevinirim
ELLERİNE SAĞLIK
softick programını kapatıp tekrar aç.

vazi
jad dosyasını görmesi için bilgisayarda java nın yüklü olması gerekiyo mu çünkü bilgisayara format attım java yok uploader de jad dosyasını görmüyo görmesi için ne yapmalıyım
gerekmiyor

rh1611
Yüklemek Istediğim Dosya Rar Lı Bi Dosya.bunu Nasıl Yükleyebilirim.dosyayı Açtığımda Içinde Bir Sürü Dosya Var.bi El Atın Lütfen
rar lı dosya yükleyemezsin jar ve jad dosyaları olacak

pisko75
Kardes Cok Tesekkur Ederım Emegıne Saglık Allah Razı Olsun.. Bısey Sorcam Programları Da Aynı Yontemle Yukleyebılırmıyız...
ewet yükleyebiliriz

epidermis
lütfen L760 da bu menulerte nasıl ulaşacagımı söyleyin ; *#0002*28346# ile menü giriliyor ama ilgili yeri bulamıyorum
d900i dışında denemediğim için bilemiyorum

kaptansharp
ARKADASIM BEN USB KABLOSU İLE DENİYORUM OLMUYOR.HAFIZA KARTINI TAKIP YAPABİLİRMİYİZ BU İŞLEMLERİ?YARDIM EDERSEN COK MEMNUN OLURUM...
hafıza kartından olmaz

kaptansharp
Kardes Bana YARDIM ET LÜTFENNNNNNNN.com1 com2 var ama devices/ss_ felan yoq gozukmuo yardım edermisin lutfen
softick programını kapat aç görünür ama usb kablo takılıyken yap

GURCAN 55
ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın paylaşım için teşekkürler. BAŞKA OYUNUN VARMI
sitede bir sürü var:naughty:

sunaytuna
samsung d820ye olur mu
d900i dışında denemedim

tikky_pich
bide tema olayını anlatsan tam süper olacak hee
d900i de tema yok. duvar kağıdını tema olarak kullanıyorsun diyelimki bi duvar kağıdı seçtin onu tema olarak kullanabilirsin
menü-->ayarlar-->ekran ayarları-->duvar kağıdı-->menü arka planı işaretli olsun ve duvar kağıdının (temanın) görünürlüğünü de saydamlıktan ayarla

nowitski_41

nowitski_41

Üye
çiçek gibi oldu yaw teg saol baba büyüksün veselam çok tavatır bu tel yaw :)

hafrix

hafrix

Üye
vallah arkadaşlar bende dediğiniz program ları indiriyorum inşallah yararlı olur şimdiden teşekür ediyorum.

XMEN_43

XMEN_43

Üye
zıp şifresinin(delimanyak) olduğundan emin misin??????? girdim şifre yanlış diyo

yavuzhan08

Üye
yaa e200 e oyun yüklenmiyo hata veriyo niyee

fofan

Üye
olmuyo kardes dedıklerını aynen yapıyorum seri yuklemeye tıklıyom beklıyo sonra reset atıyo hep aynı nasıl cozcez bunu ben bluetooth tan yapıyorum ama olmuyor

hiko91

Üye
seri yukleme secenegıne geldıgımde telefon kendılıgınden kapanıp acılıyor .sonucta oyunu yukleyemedım bi yardım edermısınız.sımdıden cok teskur edrım

drtrhax

drtrhax

Üye
kardeş eline sağlık ben E200 de denedim oldu da bir kaç oyundan sonra bağlantı hatası dedi bunu nasıl çözerim bi yardım etsen

mrtkrmn

Üye
Emeğine Sağlık Kardeşim çok Güzel Anlatmışsın

--------------- Ekleme ---------------

Emeğine Sağlık Kardeşim çok Güzel Anlatmışsın;)

hakan0026

Üye
merhaba ben d 900 kullanıcısıyım pcyl ıgılı her ıslemı halletım ama telefondakı menuye gıremedım bı turlu heryerde kodları aradım ama sanırım d900i kodlarıda olmuyo d900 type settıng menusune nasıl gırecem yardımcı olursanız memnun olurum sımdıden ılgı ve alakanız ıcın tesekkurler

iboasd

iboasd

Üye
ellerine aglik :oke:

hhaannddee

Üye
yalnız benim telefonum j700 olmuyoo:((( ne yapmam gerek? bide bende bi oyun var telefonu aldığımda içindeydi demo olarak koymuşlar oyun güzel fakat benden şifre istiyo:S bense o kadar kontör vermek istemiyorum şifre kırma yöntemi yok mu ? :) ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler:)

kamilsamet

Üye
ya bunun programını nasıl indircez kardeş bi yardımcı ol

osi12

Üye
bende com3 ilk çıkıyo com1 yok bide seriyükleme deyince telefon kapanıp açılıyo benim telefon g600

papapapa

Üye
telefonum D900i herşeyi yapıyorum yalnız son aşamada Seri Yükleme diyince telefon restartlıyor kendini

berkytr

Üye
thank youvery much teperim geri kaç espirik tüel ben teşekkür ederim

beydeba

beydeba

Üye
ellerine saglık kardeşim coook süper olmuş

Üst Alt