gissever
Üye
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bu konudaki firmwareyi yükledim.Tıkır tıkır çalışıyor.Herşey orjinal..Task manager süper.Telefonum symbian gibi oldu.Kasma falan da yok.Herşey çok güzel ama arkadaşımızın verdiği linkteki gibi yükleme yapmayın telefonu açamazsınız.Bende öyle oldu."aqresifim" arkadaşımızın sayesinde sorunu hallettim.Kendisine çok teşekkür ederim...
Buyrun burdan örnek alarak yükleyin..:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdaki firmwareyi indir kardeş.Ordaki anlatım ile telefona uygula
Arkadaşlar bugün itibariyle Monte'me kendinden Task Manager'li Firmware yükledim. Yani bildiğiniz geri tuşuna uzun basınca, Task Manager geliveriyor
Yenilikler:
1) Task Manager
2) Yeni Monte'ye özel arka planlar
3) Menü arka planı
4) Menü'de Sağ Altta Geri Tuşu
5) Açılış Ekranı Değişmiş ve Samsung Star'ınkine Benzer Olmuş
6) Ana Menü'de Değişmeler Var
7) Widgetler Çok Daha Güzel
8) Ve En İyisi: Türkçe Dil Destekli!
Hemen İndirmek İçin Linki,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Site Şifre İsteyecek Şifreside: diendanmobile.com Yazın
Yakında Montemin videosunu Çekip Konuya Atacağım. Yükleyin Pişman olmazsınız eski Firmware'lere Bin Basar!
Teşekkür ve Yorumunuz Yeter
Not: Nasıl Firmware Yüklemesini Bilmek İstiyorsanız, http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s5233a-flash-atmak-yazilim-silmek-244217.html Konuma Bakın
Bende öyle bir sorun yok kardeşYüklemenizi tavsiye etmem . Firmware dayanamayıp yükledim ama telefonu tuş kilidinden cıkardıgımda ekran ters dönüyor komedi ya.
O sorun bende de var.Ancak internetten yüklenen javaları açıyor.Arkadaşlar ben yükledim çok güzel oldu fakat java uygulama yüklemeye çalıştığımda telefon kilitlenip reset atıyor. O yüzden yine değiştirdim. Buna bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. kolay gelsin. iyi çalışmalar.
Evet kardeş.PFS dosyası eksik herhalde arkadaşlar doğrumu ?? Onu seçmeden yükleme yaptınız değilmi..
Kardes ben yaptım oldu.İstersen yap.Ama çok güzel firmware.Ben vodafone internet üzerinden telefonu bilgisayara bağlayıp girebiliyorum bu yüzden internet yavaş, hayatımda hiç firmware yüklemedim ve bunu indirip telefonuma uygulamak istiyorum. Şimdi konuyu açan arkadaşın indirin dediği dosyayı indirdikten sonra Emre kardeşin verdiği linkteki yönergeler doğrultusunda firmware ı yüklersem sorun çıkartır mı? Lütfen tam olarak öyle olmuyorsa anlatıverin telefonu bozmak istemiyorum şimdi yüklerim bişeyler yapamam... :S
Diyelim ki yapamadım(umarım yaparım) ozaman aldığım yere gidip box dediğiniz şey ile flash mı attırıcam ve bu garantiye giriyormu?
Arkadaşlar Ben yüklemeyi tamamladım Sonuç Olumlu ve çok çok hoş tema ve görsel efektler olarak çok güzel =)
İstediğinişz uygulamaya girin Dosyalarım Kamera vs farketmiyor orta tuşla çıktığınızda arka plana atıyor ve orta tuşa uzun süre bastığınızdada açık olan uygulamalar karşınıza 3D olarak geliyor. Symbian İşletim sistemi gibi arkadaşlar.
Tabiki bir kaç eksikliği var onlarıda belirtmek istiyorum;
*Java uygulama yüklemesi yapılamıyor yükleme yaparken cihaz donarak kendisini yeniden başlatıyor.
*Mesaj kısmında t9da sözcük ekleme işlemi yapılamıyor.
*Menüde bulunan ve uygulamaların yerlerini değiştirmemize yarayan sol üst köşedeki Düzenle yazısının son e harfi alt satıra taşıyor.
Örnek: Düzenl
e
İnternet olarak bağlantı hızı biraz yavaşladı gibi diyebilirim.
Ekran Görüntüleri.
Bir kaç tane ekran görüntüsü koyuyorum biraz kalitesiz kusura bakmayın acele çekilmiş resimler sadece göstermek amaçlı ayrıca yüklerken neler seçili olacak resim halinde onuda ekledim iyi Firmware yüklemeler =)))
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bugün itibariyle Monte'me kendinden Task Manager'li Firmware yükledim. Yani bildiğiniz geri tuşuna uzun basınca, Task Manager geliveriyor
Yenilikler:
1) Task Manager
3) Menü arka planı
Yükleyin Pişman olmazsınız eski Firmware'lere Bin Basar!
Not: Nasıl Firmware Yüklemesini Bilmek İstiyorsanız, http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s5233a-flash-atmak-yazilim-silmek-244217.html Konuma Bakın
Firmware Resimleri :
Yedek Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yenilikler:
1) Task Manager
3) Menü arka planı
Yükleyin Pişman olmazsınız eski Firmware'lere Bin Basar!
Firmware Resimleri :
Yedek Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: Yedek Link ve Resimler İçin GrafiXer Arkadaşımıza Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?