Samsung Monte Task Manager En Sorunsuz Firmware Burada ---->

Sponsorlu Bağlantılar

byburakk134

byburakk134

Üye
Arkadaşlar S5620JTJF1 Fw'sini bulamıyorum Lütfen yardım edin.
 


ekremozo

ekremozo

Üye
ya kamerasında sorun olmayanların eski versiyon neydi. Hangi sürüm kullanıyordunuz daha önce. Benımde kameram bozuk... Bunu düzeltebilmenin bir yolu yok mu acaba?
 
mersad

mersad

Üye
teşekkürler :)
 

hakanbehcan

Üye
Google maps 3.0.2
Route 66
Türkçe sözlük
Task manager

içeren sorunsuz bir firmware bilen var mı?
 
darbestyle

darbestyle

Üye
kamera başarısız ya :S
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
Keşke kamera başarısız demese şuan nete cepten giriyorum aynı anda mesajlasıyorum ve bunlar arasında sadece tek tuş ile geçiş yapıyorum. çok kullanışlı bir Fw
 
darbestyle

darbestyle

Üye
deme öyle içim yanıyor :)
 

absem

Üye
ben de yükledim arkadaşlar kamera ve java sorunsuz çalışıyor JTJL2 DEN pek memnun kalmamıştım q klavyesi sorunluydu aynı harfi tekrarlıyordu daha da fazla kullanınca yorumlarımız artar dosyalar ve açıklamala için çok teşekkürler.
 
jetgil

jetgil

Üye
kamera hatası vermese güzel olur ama kamera başarısız diyo :S
 

absem

Üye
yaklaşık 3.5 saattir kullanmaktayım bir kere nette dolaşırken kendine res attı umarım devam etmez
 
Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam ben bu task man. denemek istiyorum.Ama kamera çalışmadığı için sıkılacağımıda biliyorum bu fwden:ehe Şimdi kullandiğim fw jtjl2. İstediğim zaman bu fw'me(jtjl2) geri dönebilirmiyim?
----

Hocam fwyi yükledim.Hiç bir problem yok.Herşey çalışıyor şükür allaha
 

scalera

Üye
hocam bnimkide jtl2 FW yuklu.onla arasında kıyas yapabılırmısın.bu fw mı hızlı yoksa jtl2 mı benı ılgılendıren bu hız bakımından hangısı ıyı hangısı daha seri.bılgılendırırsen sevınırım ona gore yukleme yapacam..
 

immortal_6630

Üye
Arkadaşlar en baba frimware budur ama şu kamera açılmama olayı bitirdi işi ... bazı arkadaşlarda açılıyor olmasıda çok enteresan aynı telefefonu aldık benimkinde nede açılmasın !!! :S forumlarda okudum frmwaredeki FFS dosyasıyla ilgiliymiş içinde ekran ve kamera sürücülerini barındıran dosya oymuş değiştim olmadı ..... bu konuda üst düzey bilgili insanlardan yarım istiyoruz kamerayı nasıl kurtarırız.
 
lunatics26

lunatics26

Üye
ben ilk defa firmware yükleyeceğim sizce bu firmwareyi yükleyeyim mi iyi midir hızlı mıdır ? bir de firmware yüklemeyi bilmiyorum eğer yükle derseniz hızlı derseniz yükleyeceğim ama yüklemeyi bilmediğimden yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler :)
 

cakal_0042

Üye
bende samsun monte telefon var arada sırada kendi kendine reset atıyor bazende hattı görmüyor ve 3 saat gibi uzun bir sürede şarj oluyor lutfen bana yardım cı olurmusunuz
 

hayatbitti

Üye
ekran ters dönmüyor artık tekrar yükledim düzeldi ama bu seferde ekrana koyduğum resimler ve menüdeki ikonlar gözükmüyor :(
 

hamster99

Üye
telefon restart atıyo napcam nlr yardm faceden ekleyin barış taşyurt

----------Eklendi @ 16:48:00 ---------- Yazıldı @ 16:23:54 ----------

ab irar şifresi ne

----------Eklendi @ 16:50:54 ---------- Yazıldı @ 16:48:00 ----------

arkadaşlar monte için türkçe olan en son versiyon S5620XXJE4'tür. ben şu anda bunu kullanıyorum ve hiç bir hatası yok. herşey çok normal çalışıyor, java problemsiz, google maps 3.0.2 versiyonu sorunsuz, kamera, ses, hiç bir problem yok. reset falan da atmıyor. ama eksik yanı Task manager yok. bence lazım da değil.



Dosya boyutu 149.18 Mb... Yüklemek isteyen çeksin..





abi rar şifresi ne
 
kral843

kral843

Üye
''kamerada sorun yok'' diyen yalan söylüyor şimdi yükledim kamera çalışmıyor bende jtjl1 sörümüne geri döndürüyorum bence yüklemeyin ama denemem amaçlı bakın :)

----------Eklendi @ 14:55:40 ---------- Yazıldı @ 14:52:22 ----------

ya artık eski sürüme dönmüyoo

----------Eklendi @ 15:00:14 ---------- Yazıldı @ 14:55:40 ----------

kimsse yüklemesin

----------Eklendi @ 15:29:10 ---------- Yazıldı @ 15:00:14 ----------

off ya zor eski sürüme getirdim ama kimse yüklemesin pişman olmasın ve en güzel sürüm jtjl1(yani qwert klavye modelidir.)herkese tavsiye ederim hiçbir sorunu yok reset falanda atmıyor
 

genncoo1

Üye
kardeş benim tlefen sürekli acılma kısmında bott ekranında kalıyo o şiey dolub kapanıb tekrar acılıyo hiç ilerleme yok
 


Üst Alt