Samsung Monte Task Manager En Sorunsuz Firmware Burada ---->

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
Düzgün yüklersen kameran çalışır kardeş. Ben de menüye basınca yeniden başladığı için kaldırdım
 


tig3r09

Üye
Arkadaşlar bende eski sürüm var ve yeni firmware yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğim konusunda bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz?
 

batuhancemberke

Üye
arkadaşlar size bir şey sorucam bende 5620 monte var telefonuma mesaj yerine girince telefonu yan çeviriyorum ekran dönmüyor
 

metinoktaybeyaz

Üye
abicim ben fotoğrafdaki gibi yapıyorum port search gelmiyor. Bilg win7 profesnl. ama olmuyor. Bir yardım edin. Kaç gündür tlf çökmüş açılmıyor. Ne olur..
 

xsabitx

Üye
tesekkurler deneyeceğim..
 

nokia66806680

Üye
Arkadaşlar bir kaç hafta önce uzun araştırmalarım neticesinde, Task manager'li firmware buldum. Bir önceki paylaşımımda yine bir Task manager'li firmware paylaşmıştım. Görsellik olarak mükemmeldi, fakat kamera ve ekran ışığı sönünce ekran 180 derece dönüyordu. Bir önceki firmware http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-task-managerli-orjinal-firmware-414243.html#post2850559

Bu Firmware'deki Genel Yenilikler:
* Task Manager Eklentisi

* Liste Kaydırırken Titreşim Effekti

* Çok Daha Hızlı

* Türkçe Dil Desteği İle

Bu Firmware'de Gördüğüm Hatalar:

* Kamera'nın Açılmaması


Linki:

Bu Link RapidShare Linkidir. İndirme Yaparken, "RapidPro Expired" Hatası Çıkar. Dikkate almayın ve bekleyin. Sayfa Açılacak, oradan Slow Download'u Seçin.


Firmware Yükleme GrafiXer Arkadaşımızın Ekran Resmi:
ben bu firmwareyi stabil hatasız kullanıyorum herkese tavsiye ediyorum bletooht wifi vidgetli kamerada çalışıyor vede çok hızlı yüzde yüz tavsiye ederim size.. :)
 
paki96

paki96

Üye
:tşk:
 


Üst Alt