orcunyilmaz07
Üye
yoktu bu zamana kadar sureklı custom om atarım ılk defa bole oldupcye geçebilirsem sana bir dosya vereceğim onu flashladiktan sonra romu flashlayacaksin belki olabilir
bu romu kurmadan öncede varmiydi bu sorun?
yoktu bu zamana kadar sureklı custom om atarım ılk defa bole oldupcye geçebilirsem sana bir dosya vereceğim onu flashladiktan sonra romu flashlayacaksin belki olabilir
bu romu kurmadan öncede varmiydi bu sorun?
farklı custom romlar dene mesela omega olabilir prism barebone olabiliryoktu bu zamana kadar sureklı custom om atarım ılk defa bole oldu
tekrar ozcan rom u temız kuulum ıle yapıyoum su an duumdan habe verrıım ınsallah olur bu seferfarklı custom romlar dene mesela omega olabilir prism barebone olabilir
arrow ve ozcan rromda aynı sorun devam yadım ıstıyorumfarklı custom romlar dene mesela omega olabilir prism barebone olabilir
tekrar ozcan rom u temız kuulum ıle yapıyoum su an duumdan habe verrıım ınsallah olur bu sefer
arrow ve ozcan rromda aynı sorun devam yadım ıstıyorum
Imei duruyor yerindeomega rom dene
ayarlardan cihaz hakkındaya girip bakabilirmisin imei adresin gözüküyormu diye
İlginç gerçekten önceki kullandığıniz rom neydi?Imei duruyor yerinde
İlginç gerçekten önceki kullandığıniz rom neydi?
Arrow dandik rom yaArrow v16

Arrow dandik rom ya
nasıl bir hata veriyor ss atabilirmisiniz
Hattınızı çıkarip geri takmayi denedinizmi hiç
sim yuvasında bir problem olabilir.Dunden beri baska telefona taktim sorun yok hat calisiyor bu telefona baska hat taktim ayni hata verdi
sim yuvasında bir problem olabilir.
birazdan bir dosya vereceğim
Nasıl yani sensörler gitti? anlamadım?romun 5.2 sürümünden stock roma döndüm ve sensörler gitti ne yapmalıyım
full Wipe yapıp döndünüz dimi stock roma?ekran döndürme açık ama ekran dönmüyor