Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
O zman çözümü soylesinze? Niye bekletiyorsunuz adamı? Power Widgettan Widget buttonsa girip network moda tik atın yeter.

Kardeş farkındamısın işi gücü bırakıp çoğu zaman burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum herkese cevap verip sorunları çözmeye çalışıyorum benim bundan bir kazancım veya artim olmadığı halde

-Emre

-Emre

Üye
Kardeş farkındamısın işi gücü bırakıp çoğu zaman burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum herkese cevap verip sorunları çözmeye çalışıyorum benim bundan bir kazancım veya artim olmadığı halde

Savunma yapmana gerek yok tartışmak için atmadım o yorumu. Çok güzel cevap verirdim de dedim ya burası forum burada amaç bilgi paylaşmak.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Savunma yapmana gerek yok tartışmak için atmadım o yorumu. Çok güzel cevap verirdim de dedim ya burası forum burada amaç bilgi paylaşmak.

Zaten benimde amacımın o olduğunu düşünüyorum insanlarla bilgi paylaşiminda bulunmak

maholine

maholine

Üye
Kardesim eline saglik rom icin simdilik iyi gorunuyor. Fakat bu menu efektlerini acamadim bir turlu. Komple mi kaldirdin acaba?

-Emre

-Emre

Üye
Kardesim eline saglik rom icin simdilik iyi gorunuyor. Fakat bu menu efektlerini acamadim bir turlu. Komple mi kaldirdin acaba?

Menü efektinden kastın buysa : geliştirici seçenekleri /geçiş ve pencere animasyonu ölçeğini 0,5 ya da 1 yap

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

Nova ayarları bak ve hisset bölümünde var efektler ama geliştirici seçeneklerinden anımsıyon ölçeklerinide 0,5 e al

- - - Eklendi - - -

Ekran kapanma animasyonu, bu eski televizyonlarin kapanmasi gibi olan bir de diger ekran gecisleri ayarlara mesajlara giris gibi vs.. Masa ustu icin olanlar ve menude programlarin oldugu kisimdakileri ayarladim. Digerlerini de dedigin sekilde ayarlamaya calisacagim yardimlarin icin tesekkur ederim. Simdiye kadar denediklerim arasindaki en basarili olan rom.

- - - Eklendi - - -

Duzeldi su an sorun yok gelistirici secenekleri animasyonlardan ayarladim. Tesekkurler
İyi forumlar...

nike497

Üye
Batarya kullanimi hakkinda biraz bilgi versebiz. Mesela 100ken teli hic kullanmazsak ne kadar dayanir?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
ishak388

ishak388

Üye
:tşk: 1.8 ghz de batarya yanma riski varmı????

secan325

Üye
Arkadaslaslar biri lutfen yardim etsin gunlerdir ugrasiyorum bir turlu restore ile rom yukleyemiyorum. Butun siralama dogru. Clockwordmod buckup icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum wipe leride yapiyorum restore dedigimde yukleme yapmiyor . Cwm son surumu yuklu . Mission romu infirdim ondada ayni sorun. Ne gerekiyosa yapiyorum olmuyor

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslaslar biri lutfen yardim etsin gunlerdir ugrasiyorum bir turlu restore ile rom yukleyemiyorum. Butun siralama dogru. Clockwordmod buckup icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum wipe leride yapiyorum restore dedigimde yukleme yapmiyor . Cwm son surumu yuklu . Mission romu infirdim ondada ayni sorun. Ne gerekiyosa yapiyorum olmuyor

Kurulum aşamalarını yazsana eksiksiz hangi işlemleri yapıyorsun

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Batarya kullanimi hakkinda biraz bilgi versebiz. Mesela 100ken teli hic kullanmazsak ne kadar dayanir?

sana garanti veriyorum teleofon 1 hafta boşda kalsın en baba %30 hadi bilemedin %35 :D

secan325

Üye
Once orjinal romu yukluyorum odinle. Sonra fabrika ayarlarina donduruyorum . Rootluyorum. Odinle cwm nin son surumunu yukluyorum. Hafiza kartina clockwordmod klasoru onun icine backup onun icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum. Sayisal bi dosya. Olmayinca bazen sd kartafa yapip denedim. Cvm aciyorum wipe data wipe change vipe dalving mount stroge format system format change format data format sd kart. Sonra ackup restoreden restore sd extrenal dosyayi buluyo tikliyorum yes yukleme cizgisi cikiyo yuklemiyor. Sdkarta atip denedim ayni yolla gene olmuyor. Mountsystem mount data diyerekte yaptim gene olmuyor. Yani sotleneni yapiyorum . Nerde hata yapiyorum .

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Once orjinal romu yukluyorum odinle. Sonra fabrika ayarlarina donduruyorum . Rootluyorum. Odinle cwm nin son surumunu yukluyorum. Hafiza kartina clockwordmod klasoru onun icine backup onun icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum. Sayisal bi dosya. Olmayinca bazen sd kartafa yapip denedim. Cvm aciyorum wipe data wipe change vipe dalving mount stroge format system format change format data format sd kart. Sonra ackup restoreden restore sd extrenal dosyayi buluyo tikliyorum yes yukleme cizgisi cikiyo yuklemiyor. Sdkarta atip denedim ayni yolla gene olmuyor. Mountsystem mount data diyerekte yaptim gene olmuyor. Yani sotleneni yapiyorum . Nerde hata yapiyorum .

bak rardan çıkarttın ya o klasörün içine gir aynı isimde klasör olucak
örnek ;

2013-06-27.21.14.58.rar 'dan çıkarttın.

2013-06-27.21.14.58 diye klasör oluştu içine giriyosun .

2013-06-27.21.14.58 adlı bi klasör daha var bunu kopyalıyosun.
sorun çözülcektir kolay gelsin.

secan325

Üye
Orjinal romu kurmam gereklimi en bastan stock romu

secan325

Üye
Tamam tsk . Peki diger romlar icin tavsiyen ne mission rom var ondada boyle oldu. Klasorde ayni isimde dosya yoktu

- - - Eklendi - - -

wondermu kardeşim söylediklerini yaptım ve oldu . kaç gündür bu restore işini yapamıyodum . ayrıca benim gibi bu işlerde acemi arkadaşlara bir tavsiyem var senin birinci sayfada belirttiğin sıralamayı sıralamaya uygun şekilde yapsınlar . ben sıralamayıda karışık yapıyormuşum bunu anladım . rom çok özel hazırlanmış teli elime aldığımdada bu hissi farkettim . eline saglık allah razı olsun sizin gibi insanlar sayesinde kaliteli bişeyler çıkıyo önümüze. eline sağlık

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tsk . Peki diger romlar icin tavsiyen ne mission rom var ondada boyle oldu. Klasorde ayni isimde dosya yoktu

- - - Eklendi - - -

wondermu kardeşim söylediklerini yaptım ve oldu . kaç gündür bu restore işini yapamıyodum . ayrıca benim gibi bu işlerde acemi arkadaşlara bir tavsiyem var senin birinci sayfada belirttiğin sıralamayı sıralamaya uygun şekilde yapsınlar . ben sıralamayıda karışık yapıyormuşum bunu anladım . rom çok özel hazırlanmış teli elime aldığımdada bu hissi farkettim . eline saglık allah razı olsun sizin gibi insanlar sayesinde kaliteli bişeyler çıkıyo önümüze. eline sağlık

Sağol kardeşim Allah senden de razı olsun hayırlı kullanmalar

- - - Eklendi - - -

Batarya icin ozel bi ayar yapalimmi. İslemcisi row da sio filan zram yuzde on gibi.

Hayır gerek yok batarya için ayarlar yapılmış olduğu gibi kullansan daha iyi

Üst Alt