Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

fruko19

Üye
Yanlış bilgi vermeyelim şimdi. Temple Run 2'de ben sorun yaşadım ama diğer yükleyen arkadaş yaşamamış. Wondermu'nun dediklerini yaptım ve Temple Run'da şimdi çok sık takılmıyor, arada bir takılmalar oluyor. Hungry Shark oyununda önceki romda takılırken şu an hiçbir takılma yok. Sen indir dene. Tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

tarık_07

Üye

Samsung Galaxy Wonder cm10 Beta1(cm10 final olmamasinin nedeni performans sorunlarindan dolayi cm10 beta1 kurdum)
<kendi düzenlemiş olduğum rom gereksiz sistem dosyalari ve bir çok uygulama kaldırıldı>
performans ayarlari yapildi 20den fazla script eklendi..
şarj süresi uzatildi
laglar donmalar takılmalar minimuma indirildi
telefon boştayken ekran kapandığında uyku modunda sorunsuz çalisiyor pilinizi gereksiz harcamiyor
internet ayarlari yapildi
Dns ayarlari yapildi daha hizli web keyfi...
walkman eklendi mükemmel ses kalitesi Stüdyo kalitesinde.
adblock Reklam engelleme Eklendi
Kurmak için: Dosyayi indirip bilgisayara winrardan çıkartıp telefonun hafıza kartina atmaniz gerekiyor kendi hafizasina atmayin Hafiza karti içerisinde Clockworkmod klasörü içindeki backup klasörüne atmaniz gerekiyor Not: Cwm'nin son sürümünüzü kurmaniz gerekiyor sorunsuz çalismasi için yedek dosyasini hafıza kartina attiktan sonra Cwm Ye girip wipe data and factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format system format data format sdcard (externalsd yazan bölüme dokunmayin) daha sonra backup and restore bölümünden restore from
external sdcard deyip verdiğim yedek dosyasını yüklüyorsunuz son olarak wipe cache wipe dalvik cache fix permissions restart recovery.

Link:

CMW Son Sürüm :

Sarj ile ilgili ayarlari nasil yaptigini, su islemci kendini kapatio guc dugmesine bastiginda frlan.Cm9 final kullaniorum yapmak istiorum ayarlari paylasirmisin rica etsem.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Xm9 içinde ayrı bir çalışma yapabilirim eğer pozitif bir sonuç elde edersem paylaşırım sizlere

mem034

Üye
Ne yaptıysam olmadı hala facebook,twitter bildirimleri gelmiyor telefona ..

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
server yavaş demişinizde 600 kb/sn indiriyor :)

mem034

Üye
bekliyorum sağolasın

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
yükledim fakat samsung yazısından sonra reset atıyor açılmıyor

bjkmuratbjk

Üye
ARKDASLAR BAŞKA Bİ YERE UPLOAD EDERMISINIZ LUTFEN İNDİRİLMİYOR HATA FALAN VERİYOR ZATEN YAWAS INDIRIR RİCA ETSEM YANDEXE goo.İMİ YADA mediafire

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu hazırlamaya başladım bilinen bazı sorunları hallettim ama şuan için indirmeye ve kullanmaya devam edip burada sorunlar eksikler hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Not: Yeni link yandex olacak

nicked

nicked

Üye
Yeni versiyonu hazırlamaya başladım bilinen bazı sorunları hallettim ama şuan için indirmeye ve kullanmaya devam edip burada sorunlar eksikler hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim

kardesim su power widget da 2G/3G secenegini eklermisin rica etsem :)

tarık_07

Üye

Tus kiliti yani yan tusa basildiginda, islemci vb calisan seyleri kapatip batarya ferformansini nasi yapilior bilgi verirmisin.Cm9 final kullaniorum ona uygulamak istiorum.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Tus kiliti yani yan tusa basildiginda, islemci vb calisan seyleri kapatip batarya ferformansini nasi yapilior bilgi verirmisin.Cm9 final kullaniorum ona uygulamak istiorum.
O işlem baya bir karışık dostum telefonu brick yapabilirsin benim gibi 50 tl verip zorla yaptırdım cm9 için de yaoacam yakında bekle

fruko19

Üye
Google Play'den uygulama indirebiliyordum bu romu kullanırken ama biraz önce bir şey indirirken sunucu hatası verdi.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Google Play'den uygulama indirebiliyordum bu romu kullanırken ama biraz önce bir şey indirirken sunucu hatası verdi.

Google playda sorun var 4-5 gündür hesabi kaldırıp tekrar ekle sorun düzelir

Üst Alt