Bunlar benim romdan bikac SS..paylaşmak istedim..
Romu yapan ark epey iyi is cikarmiswonderdan alinabilecek en iyi performans diyebilirm.tskler Emre
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s5 havası katmış neler yaptığını sorabilirmiyim kardeşim bende demeyeceğim de :-)Bunlar benim romdan bikac SS..paylaşmak istedim..
Romu yapan ark epey iyi is cikarmiswonderdan alinabilecek en iyi performans diyebilirm.tskler Emre
Kardes bu romun linkini atar misin ?Bunlar benim romdan bikac SS..paylaşmak istedim..
cooook begendimKardes bu romun linkini atar misin ?cooook begendim
s5 havası katmış neler yaptığını sorabilirmiyim kardeşim bende demeyeceğim de :-)

)Zaten Bu romun konusundayiz dostm link 1. Sayfada![]()
Bu fotolar benim kendi cihazimdan kardesim
Aslinda pek bisi yapmadim ozetliyim..
Samsung Görünumü icin;
G-Wonder Rom +Touchwiz Launcher+S4 Transparent Accuweather+Xposed modulu(Gravity Box-Network Speed İndicator)+Greenify+S5Tema+Font İnstaller(Sovba) +Seeder+Titanium Backup Pro ..soyle bi baktimda bayagi bisiler yapmisim aslinda)
Kitkat İos Tarzi Görünüm icin;
Nova Launcher Prime+Hera Consept İcon Pack+Greenify+S5 Tema+Font İnstaller(Sovba)+Xposed Modülü(Gravty Box-Network Speed İndicator)+Seeder+Titanium Backup Pro
Not:
2 launcheri da kullanabilirsiniz.Ama birini kullanirken digerini sistemden dondurun.boylece yer isgal etmemis oluyo.cihaz daha rahat calisiyo..
Zaten Bu romun konusundayiz dostm link 1. Sayfada![]()
Samsung Görünumü icin;
G-Wonder Rom +Touchwiz Launcher+S4 Transparent Accuweather+Xposed modulu(Gravity Box-Network Speed İndicator)+Greenify+S5Tema+Font İnstaller(Sovba) +Seeder+Titanium Backup Pro ..soyle bi baktimda bayagi bisiler yapmisim aslinda)
Nova Launcher Prime+Hera Consept İcon Pack+Greenify+S5 Tema+Font İnstaller(Sovba)+Xposed Modülü(Gravty Box-Network Speed İndicator)+Seeder+Titanium Backup Pro
Not:
2 launcheri da kullanabilirsiniz.Ama birini kullanirken digerini sistemden dondurun.boylece yer isgal etmemis oluyo.cihaz daha rahat calisiyo..
Ek olarak Kitlat Gorunumu icin uyg. Menusundeki yazi tipini de degistirmek istiyosaniz font installerdan yazi tipini yukledikten sonra nova ayarlarindan system yazi tipini secmeniz gerekiyo..
vallahi kardeşim süper olmuş sana zahmet linkleri atta bizde bir deneyek ;-)Zaten Bu romun konusundayiz dostm link 1. Sayfada![]()
Samsung Görünumü icin;
Not:
Ek olarak Kitlat Gorunumu icin uyg. Menusundeki yazi tipini de degistirmek istiyosaniz font installerdan yazi tipini yukledikten sonra nova ayarlarindan system yazi tipini secmeniz gerekiyo..
Bu da son hali
linklerine bakarm birazdan vallahi kardeşim süper olmuş sana zahmet linkleri atta bizde bir deneyek ;-)
tamam kardeşim teşekkürler :-)birde bu verdiğini flaslayckmyz yoksa apk mı direk kuracağız miWalla elimin altindaki apklardan hallediyorum bndelinklerine bakarm birazdan
Bu arada touchwiz launcher daha hizli ve saglam calisiyo..
anladım kardeşim çok teşekkür ederim seni de yorduk k.bakma kardeşim eyvallah ;-)Flashlicaksin krdsm..
Galaxy S4 Launcher For HDPI HERE olani indir..
Galaxy S4 Weather Transparent Version v2 HERE
Ben bu ikisini kurdum..isin daha uzun kolay gelsn![]()
Bu paylaşımdan doğabilecek sorunlar, Romu kuran kişinin sorumluluğundadır.Bunu göze alarak devam edebilirsiniz.
Aslında çok daha önceden paylaşılmalıydı ancak şimdi vaktim oldu.
Galaxy w için hazırladığım cm10 tabanlı jb Romu
Özellikler
*Gereksiz uygulamalar silindi
*Yeni geçiş animasyonları
*Sistem arka planı değiştirildi
*Touchwiz Temalı Uygulamalar:
**(Telefon, Hesap makinesi, Müzik, ayarlar ,Bildirim barı vs.)
*Miui Music uygulaması eklendi
*Görebileceğiniz en iyi jb romudur.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alternatif :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Picasa Eklentisi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOT:CWM 6 üstü kullanın (6.0.45 uyumlu)
Kurulum :
wipe data factory reset
wipe cache
advanced/wipe dalvik cache
mounts and storages/format system
install zip from sdcard
romu kurun
Gappsı kurun
yeniden başlatınGörseller
**Resim Temsilidir. Kişisel Uygulamalar romda mevcut değil.
**
Telefonu aldigim gibi duruyo artik ne varsaİlk cwm surumu derken ? Telefonun sifir halinde cwm yok
İlk telefonda ne surumu olur ?İlk cwm surumu derken ? Telefonun sifir halinde cwm yok
Yoo kurdugum romlar var tamam iste cwm flashlarken hata verdiKendi recovery'si olur onunla rom kuramazsin cwm kurman gerek