-Emre
Üye
Varda statüs barda yok oraya ekleyeceğim
O zman çözümü soylesinze? Niye bekletiyorsunuz adamı? Power Widgettan Widget buttonsa girip network moda tik atın yeter.
Varda statüs barda yok oraya ekleyeceğim
O zman çözümü soylesinze? Niye bekletiyorsunuz adamı? Power Widgettan Widget buttonsa girip network moda tik atın yeter.
Kardeş farkındamısın işi gücü bırakıp çoğu zaman burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum herkese cevap verip sorunları çözmeye çalışıyorum benim bundan bir kazancım veya artim olmadığı halde
Savunma yapmana gerek yok tartışmak için atmadım o yorumu. Çok güzel cevap verirdim de dedim ya burası forum burada amaç bilgi paylaşmak.
Kardesim eline saglik rom icin simdilik iyi gorunuyor. Fakat bu menu efektlerini acamadim bir turlu. Komple mi kaldirdin acaba?
Kardesim eline saglik rom icin simdilik iyi gorunuyor. Fakat bu menu efektlerini acamadim bir turlu. Komple mi kaldirdin acaba?
Batarya kullanimi hakkinda biraz bilgi versebiz. Mesela 100ken teli hic kullanmazsak ne kadar dayanir?
1.8 ghz de batarya yanma riski varmı????
Arkadaslaslar biri lutfen yardim etsin gunlerdir ugrasiyorum bir turlu restore ile rom yukleyemiyorum. Butun siralama dogru. Clockwordmod buckup icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum wipe leride yapiyorum restore dedigimde yukleme yapmiyor . Cwm son surumu yuklu . Mission romu infirdim ondada ayni sorun. Ne gerekiyosa yapiyorum olmuyor
Batarya kullanimi hakkinda biraz bilgi versebiz. Mesela 100ken teli hic kullanmazsak ne kadar dayanir?

Once orjinal romu yukluyorum odinle. Sonra fabrika ayarlarina donduruyorum . Rootluyorum. Odinle cwm nin son surumunu yukluyorum. Hafiza kartina clockwordmod klasoru onun icine backup onun icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum. Sayisal bi dosya. Olmayinca bazen sd kartafa yapip denedim. Cvm aciyorum wipe data wipe change vipe dalving mount stroge format system format change format data format sd kart. Sonra ackup restoreden restore sd extrenal dosyayi buluyo tikliyorum yes yukleme cizgisi cikiyo yuklemiyor. Sdkarta atip denedim ayni yolla gene olmuyor. Mountsystem mount data diyerekte yaptim gene olmuyor. Yani sotleneni yapiyorum . Nerde hata yapiyorum .
Orjinal romu kurmam gereklimi en bastan stock romu
Tamam tsk . Peki diger romlar icin tavsiyen ne mission rom var ondada boyle oldu. Klasorde ayni isimde dosya yoktu
- - - Eklendi - - -
wondermu kardeşim söylediklerini yaptım ve oldu . kaç gündür bu restore işini yapamıyodum . ayrıca benim gibi bu işlerde acemi arkadaşlara bir tavsiyem var senin birinci sayfada belirttiğin sıralamayı sıralamaya uygun şekilde yapsınlar . ben sıralamayıda karışık yapıyormuşum bunu anladım . rom çok özel hazırlanmış teli elime aldığımdada bu hissi farkettim . eline saglık allah razı olsun sizin gibi insanlar sayesinde kaliteli bişeyler çıkıyo önümüze. eline sağlık