Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

vuslat2005

Üye
cmw recovery 6 yı yüklemezseniz hata alırsınız

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Hocam elinize sağlık rom güzel ama bence çok gereksiz programlar var . bir tane dosya yöneticisi yeterli , quikpic gereksiz esfile dosya yönetcisi gereksiz , bu müzik programları gereksiz rami daha az meşgul edicek programlar yüklersen süper bir rom haline gelir diye düşünüyorum . Müzik performanası süper , oyun performansı 0 hocam . nsf most wanted , gangster vegas , gangster rio modern combat 3 oynanmıyor oyunları açmıyor stock romda açıyordu

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
rom güzel emek harcanmış fakat animasyonlar kapanmış görsel olarak hızlanmış yani oyınlarda pekte iyi sayılmaz

tarık_07

Üye
Arkadaşlar hız olarak çok iyi şarjıda cm9dan daha iyi çok hızlı internet

- - - Eklendi - - -

Önemli değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

Sarj ile ilgili hangi islemleri yaptin.Cm9 kullaniorum ona uygulamak istiorum.Paylasirsan yaptigin islemleri sevinirim.

burakcabal

Üye
Hocam bende şuan CM10 Final yüklü CM10 Beta 1'i mi kurmam gerek ilk önce?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende şuan CM10 Final yüklü CM10 Beta 1'i mi kurmam gerek ilk önce?

Direk yedeği kur gerek yok sistemi değişmeye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar rom zaten hız performans Ve batarya için oyun romu olarak ayarlamadim

- - - Eklendi - - -

dostum az sabredersen sirf senin içinde bir cm9 çalismasi yapip yükleyeceğim:oke:

- - - Eklendi - - -

Sarj ile ilgili hangi islemleri yaptin.Cm9 kullaniorum ona uygulamak istiorum.Paylasirsan yaptigin islemleri sevinirim.

dostum az sabredersen sirf senin içinde bir cm9 çalismasi yapip yükleyeceğim:oke:

tarık_07

Üye
Direk yedeği kur gerek yok sistemi değişmeye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar rom zaten hız performans Ve batarya için oyun romu olarak ayarlamadim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Eyvallah ;) Emegine saglik.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Şarj süresi nasıl arkadaşlar var mı sıkıntı?

bayfeat

bayfeat

Üye
S.a beyler ve bayanlar ya ben CWM telefonumda yüklü ama son sürümü değil şimdi bende yüklü olduğu için üzerine son sürümünü yüklesem sorun olmazmı son sürümüne nasıl güncelleyecegim bana bunu detaylı birşekilde açıklar ve gerekli dosyaları bana verirseniz çok makbule geçer,terkrar hatırlatayım bende CWM yüklü ama son sürümü değil bendeki var olan sürüm 6.0.2.9,üzerine son sürümü yüklersem sorun olurmu yoksa güncellemenin başka bir yolu varmı.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
S.a beyler ve bayanlar ya ben CWM telefonumda yüklü ama son sürümü değil şimdi bende yüklü olduğu için üzerine son sürümünü yüklesem sorun olmazmı son sürümüne nasıl güncelleyecegim bana bunu detaylı birşekilde açıklar ve gerekli dosyaları bana verirseniz çok makbule geçer,terkrar hatırlatayım bende CWM yüklü ama son sürümü değil bendeki var olan sürüm 6.0.2.9,üzerine son sürümü yüklersem sorun olurmu yoksa güncellemenin başka bir yolu varmı.

Kardeş ilk sayfada verdim cwm linkini ayrıca ilk yüklediğin gibi flashla odinle sonra benim anlatımı sırasına göre uygula forumda var cwm kurulumu

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeş ilk sayfada verdim cwm linkini ayrıca ilk yüklediğin gibi flashla odinle sonra benim anlatımı sırasına göre uygula forumda var cwm kurulumu
kardeş peki soru olurmu bu şimdi yüklicemde linkde iki tane cm var hangisini indireyim 1mi 2mi kafa karişiyor uzun süre oldu kurmayali yanliş yapmayayim :d

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Md5 olanı indir ancora opsuda indir odinle kur

bayfeat

bayfeat

Üye

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş aşamaları şuan bende tam olarak hatırlamıyorum bilgisayar başında değilim google ye samsung galaxy w cwm yaz çıkar basit zaten

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeş aşamaları şuan bende tam olarak hatırlamıyorum bilgisayar başında değilim google ye samsung galaxy w cwm yaz çıkar basit zaten
kardeşim yaptim aşamalarida odin ancorayiseçince klitleniyor multi dowlader 4.43 sürümü kilitlenip kaliyor o yüzden ben biraz bekliyeyim eline saglik herşey için sagol.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yaptim aşamalarida odin ancorayiseçince klitleniyor multi dowlader 4.43 sürümü kilitlenip kaliyor o yüzden ben biraz bekliyeyim eline saglik herşey için sagol.

Bilgisayar başına geçersem yardımcı olurum

burakcabal

Üye
Hafız şimdi benim sdcard'da cwm klasörü yok kendimiz mi oluşturuyoruz?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Aynı isimde doğru bir şekilde oluştur hafıza kartına o zaman ama yedek almyı unutma her ihtimale karşı

Üst Alt