Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

fiyodor255

Üye
odinden yapılır mı

nicked

nicked

Üye
Buyrun arkadaşlar v5

Sürpriz yapayım dedim yorumları bekliyorum
İlk açılış geç olacak 5 dk bekleyin

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar v5'i deneyenler yorum yapsın

cidden surpriz oldu kardesim gun icinde denerim :) ;)

fiyodor255

Üye
Hayır cwm kurman lazım son sürüm nasıl kurulacaği yazıyor forumda bulabilirsiniz odinle cwm kuruluyor yedek rom değil

tamam hallettim yükledikten sonra antutu hızını yazarım emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

antutu 7595 çıktı teşekkürler..

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
tamam hallettim yükledikten sonra antutu hızını yazarım emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

antutu 7595 çıktı teşekkürler..

Performans bölümünden interactivex ve row yapıp tekrar test et bakalım ben unutmuşum değiştirmeyi yedeği vermeden bide genel olarak nasıl? Hız performans falan

fiyodor255

Üye
7492 çıktı bu sefer hız olarak gayet hızlı sevdim bunu ama sarj nasıl olur bkacağız artık var mı bi önerin performans ayarlarından

-Emre

-Emre

Üye
cpu kaçta wondermu?

sahin02

sahin02

Üye
Buyrun arkadaşlar v5

Sürpriz yapayım dedim yorumları bekliyorum
İlk açılış geç olacak 5 dk bekleyin

- - - Eklendi - - -
wondermo v5 eklenen özellikler neler ne gibi değişikler yaptın tweak falan mı ya da batarya ile ilgili vs neler ekledin?

WarLox

WarLox

Üye
konu başlığını güncelleyebilecek msn.?ayrıca v5 linkini ilk sayfaya koyarsan herkes faydalınır.

mhmtenes

mhmtenes

Üye
Cwm son sürüm romun v5 versiyonunu yükledim konu da anlatıldığı gibi yaptım yükleme işlemlerini fakat telefon siyah ekranda kalıyor.Sorun ne olabilir ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Cwm son sürüm romun v5 versiyonunu yükledim konu da anlatıldığı gibi yaptım yükleme işlemlerini fakat telefon siyah ekranda kalıyor.Sorun ne olabilir ?

5 dk bekle açılması için scriptlerin işlemi bitirmesi gerekiyor

m.furkan

Üye
Hocam alt taraftaki dokunmatik tuslari ve S3 bildirim cubugunu nasil getirebiliriz.

ilcarnefice

Üye
Wondermu galiba konuda hata yapmışsın v4 ün açıklamasını yaparken kendin için 'üşeniyorum' yazmışsında istersen düzelt millet yanlış anlamasın :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Wondermu galiba konuda hata yapmışsın v4 ün açıklamasını yaparken kendin için 'üşeniyorum' yazmışsında istersen düzelt millet yanlış anlamasın :)

Türkçe böyle işte bir harf eksik olunca anlam tamamen değişebiliyor değiştirdim eyvallah

mc.a

mc.a

Üye
Teşekkürler deneyelim bakalım.. Arkadaşlar v2 de subway acarken benim ki acmiyordu.. Bi yerde hata yapmisimdir ama nerde acaba :hmmm

NovaTR14

NovaTR14

Üye
wondermu romda alarm kurucam titreşimli olmasınıda istiyorum ama cm9 daki gibi sürekli titreşimde kalmıyor titriyor susuyor tekrar titriyor onu nasıl tamamen titrer hale getiririm yardımcı olurmusun ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu romda alarm kurucam titreşimli olmasınıda istiyorum ama cm9 daki gibi sürekli titreşimde kalmıyor titriyor susuyor tekrar titriyor onu nasıl tamamen titrer hale getiririm yardımcı olurmusun ?

Onun hakkında bilgim yok dostum

nicked

nicked

Üye
kardesim gercekten super olmus bu sefer ugrasiyosun helalin var emegine saglik ;) :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
kardesim gercekten super olmus bu sefer ugrasiyosun helalin var emegine saglik ;) :)

Eyvallah diğerimi iyi bumu fark var mı aralarında

- - - Eklendi - - -

Antutu sonuçları nasıl arkadaşlar

Üst Alt