Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

m.furkan

Üye
bekliyoruz

serif-23

serif-23

Üye
pardon ya yanlis okumusum neyse wondermu haci sen v5 i tamamla upload et v5 i hemen kurarim ayni gün :)

cabır

Üye
ya arkaslar bide bn msj yazarken msj titresmiyo titresmini herzmn yapiyorum cm10 da o msj yAzma yerinde titresmiyo mesaj gldiginde ne yapmliym bilen var mi lutfen yaa bi cewap atan yok

sahin02

sahin02

Üye
Arkadaşlar çok rom yükleyen biri olarak size ManisaLee Final rom onerimdir ve bunda karar kıldım deneyin pişman olmayacaksnz bn bıraktım Cm10 ve 9lari bunlar hep hikaye bi kere görüntülü görüşme olmadan kaybediyor ve stabilitesi fazla sürmüyor en iyisi Samsung'dan resmi rom güncelleme gelmesini beklemek hem görüntülü görüşme imkanıda olur hiç bir Cm Romda bildiğiniz gibi bu yok şimdi ManisaLee Final rom yüklü bnde ve antutu da 6bnden aşağı inmiuo ama antutu o kadarda önemli deil önemli olan performans ve batarya hepsi ManisaLee Final rom da mevcut ;)

nicked

nicked

Üye
Arkadaşlar çok rom yükleyen biri olarak size ManisaLee Final rom onerimdir ve bunda karar kıldım deneyin pişman olmayacaksnz bn bıraktım Cm10 ve 9lari bunlar hep hikaye bi kere görüntülü görüşme olmadan kaybediyor ve stabilitesi fazla sürmüyor en iyisi Samsung'dan resmi rom güncelleme gelmesini beklemek hem görüntülü görüşme imkanıda olur hiç bir Cm Romda bildiğiniz gibi bu yok şimdi ManisaLee Final rom yüklü bnde ve antutu da 6bnden aşağı inmiuo ama antutu o kadarda önemli deil önemli olan performans ve batarya hepsi ManisaLee Final rom da mevcut ;)

link verirmisin kardesim sana zahmet :)

- - - Eklendi - - -

link verirmisin kardesim sana zahmet :)

forumda varmis bakmamistim kusura bakma :)

sahin02

sahin02

Üye
Evet arkadaş haklı konu forum da mevcut.. Wondermo ya laf yok zaten emeğe saygımz var ama samsunga yok resmi güncelleme gelene kadar ;):D:D

• Beğen
Tepkiler: Neagf

m.furkan

Üye
Siz iyi misiniz? Şuan wondermu'ya saygisizlik yapiyorsunuz. Gidin romun konusunda konuşun. Saygi gosterin biraz.

Haklısın kardeşim. Kendi adıma özür dilerim. Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Neagf

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen şu rom bu romdan iyidir şöyledir böyledir valla hevesimi kaçırıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: m.furkan ve sahin02
sahin02

sahin02

Üye
Haklısın wondermo kardes kusura bakma v5 i bekliyorz sabırsızlıkla :thumbup::thumbup:

nicked

nicked

Üye
kusura bakma wondermu hala senin romdayim :) ;)

• Beğen
Tepkiler: m.furkan
serif-23

serif-23

Üye
wondermu bi cevap yazsan v4 i yukleyeyim mi ne diyoraun eksigi falan var mi ? birde v5 ne zman cikacak :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu bi cevap yazsan v4 i yukleyeyim mi ne diyoraun eksigi falan var mi ? birde v5 ne zman cikacak :)

V2 yi dene bence

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hepiniz yeni antutuyu indirip test yaparmisiniz önemli..
8103 yeni scorum sizde yazın sonuçları

nicked

nicked

Üye
v2 de 6921 aldim

sahin02

sahin02

Üye
Senin v2 mi 8bn??

fiyodor255

Üye
v2 de hata veriyor nasıl yükleme yapılacak yardımcı olur musunuz odinden de flashladım olmuyor

serif-23

serif-23

Üye
V2 yi dene bence

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hepiniz yeni antutuyu indirip test yaparmisiniz önemli..
8103 yeni scorum sizde yazın sonuçları

wondermu v5 i ne zaman gelir :) bi soylesen :ehe 8000 lik performans gorelim gerci puan onemli degil ama :D

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun arkadaşlar v5

Sürpriz yapayım dedim yorumları bekliyorum
İlk açılış geç olacak 5 dk bekleyin

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar v5'i deneyenler yorum yapsın

Üst Alt