Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

Nevarres

Üye
Cm 13 daha iyi arkadaslar pilin erken bitmesi rom daha gelistirme asamasinda her iki romunda iyi yanlari var tercih sizin

Birkac hesap birden acildigi icin mesela gmail . Hotmail hesabi ve sim rehberi bunun icin hesaplari birlestir secenegi var rehber ayarlarinda duzezilyor.
Söylediğiniz ayarı bir türlü bulamadım nedense tam olarak nerede olduğunu belirtirseniz sevinirim.

ibrahimyzz

Üye
rehber de hesaplari birleştir diye bi secenek yok. cift kayitlari tek tek isaretleyerek birlestir diyeceksin. sorun çözülür.

bedrama

Üye
Cm 13 son son iki guncellemeden sonra durum cubugu gidiyor cozumu varmi

ibrahimyzz

Üye
cm-13.0-20160118-NIGHTLY-i9300.zip
bu sürüm şuan sorunsuz. 19 u kurdum sistem hatası vermeye basladi. tekrar 18 e geri döndüm

bedrama

Üye
Acaba bugunku guncellemede devam ediyor mu sorun

ibrahimyzz

Üye
düzeltilmiş olabilir. bi kurup denemek lazim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ben kurdum sorun yok arkadaşlar düzeliyor.

ibrahimyzz

Üye
sistem hatasi veriyor mu

bedrama

Üye
Nasil otomatik guncelleyecez.illa kurtarma modundan kendimiz mi flashlayacaz

ibrahimyzz

Üye
evet otomatik guncelleme yok. otomatige alirsan hata veriyor. her seferinde flaslamaniz gerekiyor. sonrada superuser i flasla root yetkisi ver
aksi halde root yetkisi verilmez

bedrama

Üye
Gelistirici seceneklerinden root yetkisi veriliyor ya. Superuser linki varmi ki

erkane007

Üye
Temasek nasil deneyen varmi

ibrahimyzz

Üye
superuser i flaslamazsan gelistirici seçeneklerinden acabilirsin fakat root yetkisi veremezsin. evet link var

cm13 bugunku nightly guncellemesini yukleyen var mı. varsa ne değişmiş acaba
ben de suan 18012016 surumu var. hergun hergun güncellemekten bıktım. cok bi değişiklik yoksa artik guncellemeyi düşünmüyorum.

bedrama

Üye
Dun ve onceki gun olan guncellemeler hataliydi.bugun ki iyi gibi.ben hic fark goremiyorum.

Root yetkisi veremezsin demissin ama ben titaniumbekima verdim gelistirici seceneklerinden acinca.ama linktekinide indireyim lazim olur.

Bu romda bilinen hatalar varmi? Mesela ben facebock mesenjerdan goruntulu gorusmede ses alamadim . megafona veremedim sesi yada cok az geldi emin bile degilim...
İnstegramda foto paylasamadim ama video cekop paylastim... Boyle hatalar
Birde cekmecedeki uygulama simgeleri asagiya dogru hareket ediyor yana dogru ayarlayabiliyormuyuZ

ibrahimyzz

Üye
demekki root yetkisini düzeltmişler. ben ilk güncellemelerde root yetkisini verememistim. bu sekilde hallettim supersuyu flaslayarak. her guncelleme sonrasi supersuyu flasladigim icin flaslamadan root yetkisi veriliyormu onu denemedim. yana dogru olmuyor. launcher kurarak o sorunu halledebilirsin
yada launcher kurmak istemiyosan tum simgeleri ana sayfaya ve yan sayfalara tasiyarak bu sorunu halledebilirsin. bidaha uygulama cekmecesine girmeden ana menude saga sola kaydirarak halledebilirsin. bi fikir sadece

bedrama

Üye
Profil resmini degistoremoyorum.daha dogrusu profil resmini alamiyorum

ibrahimyzz

Üye
google fotoğrafı kur. sorunun çözülür.
bugünkü romu kurdum suana kadar duzgun çalışıyor. baska kurup deneyen varmı. sıkıntı gören

bedrama

Üye
Evet google fotorafla rehberden secilebiliyor.ama fotoraf cekmekle olmuyor.hep boylemiydi cm yoksa ilerde duzelir mi

ibrahimyzz

Üye
cm12 de boyle degildi. bu sürümde boyle oldu maalesef. belki ilerde duzelebilir

Üst Alt