Arkadaşlar benim 2 sorum olacak.
1. Bu cm13 roma ait telefonum(galaxy S3) fm radio varmı? Varsa. apk atabilir misiniz?
2.Benim yüklediğim gapps paketi, 5 saniyede bir google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor. Çözğmü nedir? Şimdiden teşekkürler
radyo var da apk arastirmadim. spirit fm. eskiden kullanirdim simdi kurmaya usendim. gapps'i xda konusundan indirdim. open gapps yaz konusu cikar zaten orda arm 6.0 seceneklerini isaretleyip sonra istedigin paketi secmelisin
ben kurmadım kernel güncellemeleri vardı boefflanın güncellenmesini bekliyorum o yüzde
guncellenmis denicem simdi
bi sikinti goremedim denk gelirse yazarim. arama da calisiyor
Sitede xposed modullerinin turkce versiyonlari var istersen bak en basitinden youtube uygulamasi arka planda calistiran modul var mesela ve bunun gibi bircok yararli moduller var
her buldugun calismaz uyumlu olani detayli arastirman lazim. ayrica pahali bir uygulama ucretsiz ve uyumlusunu pat diye bulamayabilirsin. acilse simdilik tune-in kur spiritten baska normal radyo yok
marshmallow icin spirit fm ara oncellikle
ekrana tam sigmiyor mu bana mi oyle geldi anlamadim musaot olunca bakicam. radyonun rds yazisi ortadaki buyuk butonla cakisiyor gibi geldi sanki ic ice